Ξαφνικά! Η Daily Mail βλέπει Παγκόσμια Έκρηξη Καρκίνων ενώ Pfizer, J&J, Merck, εξαγοράζουν εταιρίες που ειδικεύονται σε θεραπείες καρκίνου

Ούτε οι υπάλληλοι της Pfizer ήθελαν να εμβολιαστούν με τα εμβόλια COVID-19 της εταιρίας τους

Παγκόσμιο φαινόμενο καρκίνου: Δεν είναι μόνο η Αμερική. Το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιαπωνία, η Νότια Αφρική και η Αυστραλία είναι μεταξύ των δεκάδων χωρών που υποφέρουν από μυστηριώδεις κατακόρυφες αυξήσεις όλων των διαφορετικών ειδών όγκων στους νέους.

Αυτός είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της Daily Mail με ημερομηνία 15 Μαρτίου 2024 και καθώς βρισκόμαστε στον απόηχο της πιο τυραννικής επιβολής εμβολιασμών σε τόσο εύρος στη παγκόσμια ιστορία.

By Pendulum

Πλέον στο παγκόσμιο χωριό τα θύματα (ο πληθυσμός της Γης) μιλάνε ανοιχτά για την επιχείρηση Γενοκτονίας εξαιτίας της παγκόσμιας φούσκας του χρέους και της υλοποίησης ενός διακαούς πόθου μίας elite ευγονιστών. Η ερήμωση του πληθυσμού της Γης βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως θα δείτε στη συνέχεια μία μετά την άλλη οι εταιρίες που ανέπτυξαν τα εμβόλια COVID-19 τώρα σπεύδουν να εξαγοράσουν άλλες που ειδικεύονται στη παραγωγή φαρμάκων και θεραπειών για το καρκίνο.

Το μεγαλύτερο project που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι ο θάνατός σου!

Η Pfizer πολύ πρόσφατα συμφώνησε να πληρώσει 43 δισεκατομμύρια δολάρια για την εταιρία βιοτεχνολογίας Seagen Inc.

Η Seagen Inc. είναι μια αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και εμπορευματοποίηση καινοτόμων, ενισχυμένων θεραπειών που βασίζονται σε μονοκλωνικά αντισώματα για τη θεραπεία του καρκίνου. Η πρωτοποριακή κατηγορία στοχευμένων αντικαρκινικών φαρμάκων την κάνει ιδιαίτερα ελκυστική, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Jared S. Hopkins και Jonathan D. Rockoff στη The Wall Street Journal.

Σύμφωνα με τους όρους, η Pfizer θα πληρώσει 229 δολάρια ανά μετοχή σε μετρητά, δήλωσε η φαρμακοβιομηχανία τη Δευτέρα.

Οι εταιρείες αναμένουν ότι η συμφωνία θα κλείσει στα τέλη του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του επόμενου έτους.

Το σύνολο της συμφωνίας των 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων περιλαμβάνει και χρέος, δήλωσε εκπρόσωπος της Pfizer. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσει τον έλεγχο από ρυθμιστικές αρχές αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας, οι οποίες έχουν εντείνει τις αξιολογήσεις τους για την υγειονομική περίθαλψη και άλλες συμφωνίες.

Η Seagen, η οποία εδρεύει έξω από το Seattle, έγινε πρωτοπόρος σε μια κατηγορία φαρμάκων γνωστών ως συζεύγματα φαρμάκων αντισωμάτων που μπορούν να εγκαταστήσουν τους όγκους για να τους χτυπήσουν με έναν τοξικό παράγοντα.

Η Pfizer, της Νέας Υόρκης, αναζητά εξαγορές για να την βοηθήσει να αντισταθμίσει τις αναμενόμενες απώλειες στις πωλήσεις, καθώς ορισμένα φάρμακα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις χάνουν την προστασία των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας τα επόμενα χρόνια.

«Η Ογκολογία (βλέπε καρκίνοι) συνεχίζει να είναι ο μεγαλύτερος μοχλός ανάπτυξης στην παγκόσμια ιατρική και αυτή η εξαγορά θα ενισχύσει τη θέση της Pfizer σε αυτόν τον σημαντικό χώρο και θα συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων οικονομικών στόχων της Pfizer», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Albert Bourla.

Η Seagen, η οποία αναμένει έσοδα 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων φέτος, θα μπορούσε να αποφέρει έσοδα 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Pfizer έως το 2030, δήλωσε η Pfizer.

«Ο προτεινόμενος συνδυασμός με την Pfizer είναι το σωστό επόμενο βήμα για τη Seagen για να προωθήσει τη στρατηγική της», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Seagen, David Epstein.

Ο κ. Epstein ανέλαβε το τιμόνι της Seagen τον Νοέμβριο, μετά το τέλος των συνομιλιών της με τη Merck, και σχεδίαζε μια ανεξάρτητη πορεία για την εταιρεία.

Η Seagen τράβηξε την προσοχή της Pfizer και άλλων μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών λόγω των νέων αντικαρκινικών φαρμάκων της, γνωστά ως Αntibody Drug Conjugates or ADCs, τα οποία είναι σε θέση να στοχεύουν όγκους και στη συνέχεια να τους χτυπούν με έναν τοξικό παράγοντα.

H Merck & Co. είχε συζητήσει την αγορά της Seagen πέρυσι, αλλά οι εταιρείες δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν σε μια τιμή, ανέφερε η Wall Street Journal. Οι συνομιλίες της Pfizer με τη Seagen προχώρησαν γρήγορα αφού η Journal ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι οι εταιρείες είχαν αρχίσει να συζητούν.

Τα ADCs έχουν αρχίσει να κερδίζουν έγκριση για ορισμένους κοινούς καρκίνους όπως του μαστού, και οι φαρμακευτικές έχουν εξερευνήσει την εφαρμογή τους σε συνδυασμό με άλλους καρκινικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των ανοσοθεραπειών που είναι μερικά από τα φάρμακα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο.

Η Seagen έχει περισσότερες από εννέα μελέτες σε εξέλιξη που δοκιμάζουν τα ADCs, με ανοσοθεραπείες.

Τα ADCs, θα αντιπροσωπεύουν 31 δισεκατομμύρια δολάρια από την αγορά των 375 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2028, εκτιμά η εταιρεία έρευνας αγοράς φαρμάκων Evaluate.

Η Seagen πουλά τέσσερα προϊόντα, τρία από τα οποία περιλαμβάνουν ADCs. Περιλαμβάνουν το Padcev, το οποίο εγκρίθηκε το 2019 για τη θεραπεία ασθενών με καρκίνο της ουροδόχου κύστης που είχαν αποτύχει σε άλλα φάρμακα.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ επανεξετάζει ένα σχήμα που συνδυάζει το Padcev με την ανοσοθεραπεία Merck’s Keytruda για τη θεραπεία του προχωρημένου καρκίνου της ουροδόχου κύστης σε ασθενείς που δεν είναι κατάλληλοι για χημειοθεραπεία. Το Padcev θα μπορούσε να έχει συνολικά 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις το 2028, σύμφωνα με αναλυτές που συμμετείχαν σε έρευνα του FactSet.

Πάμε τώρα στην J&J.

Η J&J εξαγοράζει την εταιρεία ανάπτυξης φαρμάκων για τον καρκίνο Ambrx Biopharma έναντι 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Johnson & Johnson ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα εξαγοράσει την Ambrx Biopharma έναντι 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, επιλέγοντας μια φαρμακευτική εταιρεία που ειδικεύεται σε έναν από τους πιο καυτούς τομείς της θεραπείας του καρκίνου.
Η συμφωνία, η οποία ανακοινώθηκε την πρώτη ημέρα του ετήσιου συνεδρίου JPMorgan Healthcare, καθιστά την J&J την πιο πρόσφατη φαρμακευτική εταιρεία που στοιχηματίζει σε συζυγή αντισώματος-φαρμάκου ή ADC.
Η εξαγορά έρχεται επίσης καθώς η J&J προσπαθεί να καλύψει ένα κενό εσόδων που πλησιάζει το 2025.

Η Ambrx στοχεύει σε πολλαπλούς καρκίνους με φάρμακα που ονομάζονται συζυγή αντισώματος-φαρμάκου ή ADC, τα οποία περιγράφονται από τους ερευνητές ως «κατευθυνόμενοι πύραυλοι» που στοχεύουν άμεσα και σκοτώνουν καρκινικά κύτταρα και ελαχιστοποιούν τη ζημιά στον υγιή ιστό.

Η συμφωνία, η οποία ανακοινώθηκε την πρώτη ημέρα του ετήσιου συνεδρίου JPMorgan Healthcare, καθιστά την J&J την πιο πρόσφατη φαρμακοβιομηχανία που στοιχηματίζει σε ADC μετά από παρόμοιες κινήσεις άλλων μεγάλων αντιπάλων – συμπεριλαμβανομένης της Pfizer, AbbVie και Merck.

«Ο αγωγός και η πλατφόρμα ADC της Ambrx παρουσιάζουν συναρπαστικές μελλοντικές ευκαιρίες για παροχή βελτιωμένων βιολογικών σκευασμάτων ακριβείας, καθώς προσπαθούμε να μεταμορφώσουμε τη θεραπεία του καρκίνου και να βελτιώσουμε τη ζωή των ασθενών», δήλωσε ο Δρ Yusri Elsayed, επικεφαλής ογκολογίας της παγκόσμιας θεραπευτικής περιοχής της J&J.

Παγκόσμιο Φαινόμενο καρκίνου ανάμεσα στους νέους

Πάμε τώρα να δούμε το ρεπορτάζ της Daily Mail για την εκτίναξη κάθε είδους καρκινικών όγκων ανάμεσα στους νέους>

Οι γιατροί σε όλο τον κόσμο κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για μια αυξανόμενη επιδημία νέων που διαγιγνώσκονται με καρκίνους που σχετίζονται συχνότερα με τους ηλικιωμένους.

Οι διαγνώσεις έργων μελετών θα συνεχίσουν να αυξάνονται κατά 31% τοις εκατό και οι θάνατοι θα αυξηθούν κατά 21% το 2030.

Σχεδόν κάθε ήπειρος αντιμετωπίζει μια αύξηση των διαφόρων τύπων καρκίνου σε άτομα κάτω των 50 ετών, κάτι που είναι ιδιαίτερα προβληματικό καθώς η ασθένεια τείνει να προσβληθεί σε μεταγενέστερα στάδια σε αυτόν τον πληθυσμό, επειδή οι περισσότεροι γιατροί δεν είναι εκπαιδευμένοι να την αναζητούν σε νέους .

Οι διαφορές στα ποσοστά και τους τύπους της νόσου προκαλούν σύγχυση στους επιστήμονες και έχουν ωθήσει ορισμένους να ξεκινήσουν ερευνητικά προγράμματα πολλών δεκαετιών στα οποία θα συμμετέχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο.

Παγκοσμίως, η Αυστραλία-η οποία επέβαλε με πρωτοφανή αυστηρότητα τους εμβολιασμούς COVID-19 στους πολίτες της- έχει δει τον υψηλότερο αριθμό πρώιμων διαγνώσεων καρκίνου στον κόσμο, με ποσοστό 135 ανά 100.000 άτομα.

Η κοντινή Νέα Ζηλανδία (επίσης) έχει το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό, με 119 περιπτώσεις σε άτομα κάτω των 50 ετών ανά 100.000 άτομα.

Όμως, ενώ ο καρκίνος του μαστού είναι η κορυφαία ασθένεια στην Αυστραλία, ο καρκίνος του παχέος εντέρου κατέχει την πρώτη θέση στη γείτονά του. 

Στην Ασία, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα μπορεί να είναι κοντά και παρόμοια οικονομικά, αλλά έχουν διαφορετικά ποσοστά πρώιμης έναρξης καρκίνου του παχέος εντέρου, ο οποίος αυξάνεται με ταχύτερο ρυθμό στη Νότια Κορέα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται στην έκτη θέση, με 87 περιπτώσεις ανά 100.000 άτομα ηλικίας κάτω των 50 ετών και το Ηνωμένο Βασίλειο καταλαμβάνει την 28η θέση, με 70,5 περιπτώσεις ανά 100.000 άτομα.

Οι καρκίνοι που αυξάνονται ταχύτερα περιλαμβάνουν τον καρκίνο του λαιμού και του προστάτη. Οι καρκίνοι πρώιμης έναρξης με τη μεγαλύτερη θνησιμότητα περιλαμβάνουν καρκίνους της τραχείας (τραχεία), του πνεύμονα, του στομάχου και του παχέος εντέρου.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί ο καρκίνος του παχέος εντέρου στους νέους. Τα στοιχεία δείχνουν ότι το ποσοστό των κρουσμάτων μεταξύ των ατόμων ηλικίας 20 έως 34 ετών έχει αυξηθεί κατά 40% μεταξύ 2010 και 2020.

Και προβλέπεται ότι θα αυξηθούν κατά 90% μέχρι το 2030.

Σε όλο τον κόσμο, ο καρκίνος του μαστού είναι η ασθένεια που εμφανίζεται συχνότερα σε δεκάδες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Ινδίας, της Νότιας Αφρικής, της Αυστραλίας και του Μεξικού, κάτι που μπορεί να οφείλεται σε πιο προσιτούς προληπτικούς ελέγχους.

Ακολουθεί ο καρκίνος του προστάτη.

Οι ογκολόγοι εκεί είπαν στο CBS ότι τα ποσοστά καρκίνου σε νέους κάτω των 50 ετών είναι τα υψηλότερα για τον καρκίνο του μαστού, του παχέος εντέρου και του πνεύμονα.

Η Juliette Landgrave, που διαγνώστηκε με τριπλά αρνητικό καρκίνο του μαστού στα 38 της, είπε ότι έχει δει γυναίκες ηλικίας 20 ετών με την ίδια ασθένεια.

Η Landgrave λέει: «Έχω δει στις τριπλές αρνητικές μου ομάδες καρκίνου γυναίκες που είναι 20. Μόλις ξεκινούσαν τη ζωή τους, έχοντας διαγνωστεί με αυτή τη φρικτή ασθένεια. Λοιπόν, είμαι τυχερή που μπόρεσα να νιώσω το εξόγκωμα και μπόρεσα να υποστηρίξω τον εαυτό μου».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει κάνει αναρίθμητες συνεντεύξεις στη ζωή του. Ισως μόνο μία από αυτές να παραμείνει σαν παρακαταθήκη στη παγκόσμια ιστορία. Εκείνη με τον CEO της Pfizer Αlbert Bourla.

-Είμαι 60 χρόνων. Τώρα έχω όνειρα μόνο για τα παιδιά μου. Θέλω να τα δω να προοδεύουν…Ο Νίκος Χατζηνικολάου, στη συνέντευξη της ζωής του, ρώτησε τον πολύφερνο και ακατάπαυστα ομιλούντα CEO της Pfizer έαν πρέπει να αισθάνεται ασφαλής μια και η 9χρονη κόρη του θα έκανε την επόμενη το εμβόλιο.

Ο CEO της Pfizer τον διαβεβαίωσε ότι θα πρέπει να αισθάνεται σαν πατέρας πιο ασφαλής μετά τον εμβολιασμό της κόρης του μια και το παιδί κινδυνεύει περισσότερο από τη COVID-19.

Aυτό το κορίτσι που βλέπετε πιο κάτω έχει διαφορετική γνώμη. Κι αυτά τα παιδιά ΕΔΩ .

Δεν θα ακούγατε ποτέ τις κραυγές τους εάν δεν υπήρχε ένας τρελός θεωρητικός συνωμοσίας, o Elon Musk, ο οποίος στη πρόκληση της ζωής του έδωσε 44 δις ευρώ στην Vanguard για να αρπάξει το Twitter.

No two cities have counted more with mankind than Athens and Jerusalem
Winston Churchill

Δύο ώρες και 60 χλμ μακριά από την Αθήνα, στην Ιερουσαλήμ την ίδια στιγμή ο CEO της Pfizer Αlbert Bourla ελάμβανε το Genesis Prize από τον Ισραηλινό Πρόεδρο Isaac Herzog ενώ έξω από το χώρο της εκδήλωσης συγκεντρωμένοι Ισραηλινοί του φώναζαν

-Δολοφόνε, δολοφόνε, δολοφόνε…Criminal, criminal, criminal…

Τι είναι τελικά ο Αlbert Bourla;

Ένας ήρωας που σώζει την ανθρωπότητα από μία φυσικής προέλευσης πανδημία ή ακούσια συμμέτοχος σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας όπου ένας κατασκευασμένος ιός πετάχθηκε εναντίον της για να ακολουθήσουν στη συνέχεια τα εμβόλια που στόχο έχουν τον έλεγχο των βιομετρικών δεδομένων των ανθρώπων.

Δλδ τον έλεγχο της διάρκειας του βίου τους;

Ποια είναι η πραγματικότητα; Μήπως έχουμε να κάνουμε με μία θεωρία συνωμοσίας ή με μια πραγματική συνωμοσία;

Οργισμένοι Ισραηλινοί διαδηλώνουν έξω από το Θέατρο της Ιερουσαλήμ κατά του CEO της Pfizer

Εναν αιώνα εμπάργκο στα έγγραφα αδειοδότησης του εμβολίου της Pfizer. Λογικό ακούγεται…

Κι αυτό την ίδια στιγμή που η FDA ζητεί εμπάργκο 95 χρόνια (ποιος θα ζει σε 95 χρόνια;) πριν δώσει στο φως της δημοσιότητας τα 450.000 έγγραφα τα οποία υποτίθεται ότι μελέτησε μέσα σε 180 μέρες ώστε να δώσει την άδεια στο εμβόλιο που ήδη έχει κάνει ο μισός πλανήτης και εάν αρχίσει να πεθαίνει θα διευκολύνει κατά πολύ το project της μίας κυβέρνησης για όλο τον απομείναντα πληθυσμό των meta-οντοτήτων του πλανήτη. Αφού μιλήσει για διαφάνεια στη συνέχεια η παρουσιάστρια του CNBC τον ρωτάει εάν έχει κάνει ο ίδιος το εμβόλιο.

Η απάντηση του Albert είναι όλα τα λεφτά. Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι αυτό το video, όπως και πολλά άλλα, θα απογορευτεί πολύ σύντομα γι΄αυτό τραβήξτε το με τα κινητά σας και αφήστε το παρακαταθήκη στις καλοχτενισμένες meta-οντότητες απογόνους σας.

Όταν λοιπόν τον ρώτησε η παρουσιάστρια εάν είχε κάνει το εμβόλιο, ο Bourla, o αξιόπιστας, έδωσε την απάντηση που του ήρθε αυθόρμητα. Χα,χα,χα>

Είμαι 59 ετών, είμαι υγιής και δεν εργάζομαι σε επάγγελμα πρώτης γραμμής!

(Δείτε τι λέει ο μπαγάσας, πως τα λέει και αναρωτηθείτε εάν θα αγοράζατε μεταχειρισμένο Cayenne από τη μάντρα του στη Γλυφάδα. Ενώ εξηγεί ότι πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο για να προστατέψουμε τα πρόσωπα που αγαπάμε, ο τύπος που στο μεταξύ ταξίδευε σε όλο τον πλανήτη και συναντούσε πάσης φύσεως στελέχη, επιχειρηματίες, πολιτικούς ηγέτες κλπ, παρέμεινε για μήνες ανεμβολίαστος!)

Δείτε τώρα πως δικαιολόγησε το γεγονός ότι άργησε να κάνει ο ίδιος το εμβόλιο. Αυτό το απόσπασμα -εάν όλα τα υπόλοιπα δεν σας έδωσαν να καταλάβετε ότι κάτι συμβαίνει εδώ- είναι χαρακτηριστικό.

Δείτε ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ πως δικαιολόγησε το γεγονός ότι άργησε να κάνει ο ίδιος το εμβόλιο.

Αυτά είπε τον Δεκέμβριο του 2020 στο CNBC.

Ένα χρόνο μετά-Δεκέμβριος του 2021-έβαλε περισσότερους δράκους στο παραμύθι του.

Δείτε πως δικαιολόγησε το γεγονός ότι άργησε να κάνει ο ίδιος το εμβόλιο, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αυτό το απόσπασμα -εάν όλα τα υπόλοιπα δεν σας έδωσαν να καταλάβετε ότι κάτι συμβαίνει εδώ- είναι χαρακτηριστικό.

Δείτε τι είπε για το γεγονός ότι η κατασκευάστρια εταιρία του δεν “ξόδεψε” ENA εμβόλιο (30 mg) για να εμβολιαστεί το αφεντικό της, ο οποίος έφαγε πόρτα από το κράτος του Ισραήλ, όταν ως επικεφαλής αντιπροσωπείας της εταιρίας του επιχείρησε να το επισκεφτεί προεκλογικά για να συναντηθεί με τον πρώην πρωθυπουργό Νετανιάχου, ο οποίος στο μεταξύ είχε κάνει ένα σκασμό παραγγελίες και είχε τρυπηθεί πρώτος, σαν ο πρώτος πολίτης της χώρας του.

https://twitter.com/ToniartistK/status/1471887492563574788

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer μιλώντας για τον εμβολιασμό του, τόνισε ότι «στην αρχή σκεφτόμασταν (!!!) ότι θα έπρεπε να είμαι από τους πρώτους που θα κάνει το εμβόλιο για να αποδείξουμε στον κόσμο ότι είναι ασφαλές. Όμως ήταν η περίοδος που τα εμβόλια ήταν λιγότερα από τους ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη. Οπότε υπήρχαν φαινόμενα ανθρώπων που έκοβαν τη “γραμμή” και πήγαιναν πλαγίως να πάρουν τον εμβόλιο. Σκέφτηκα (!!!) τότε ότι ήταν πολύ πιο σωστό να περιμένω τη σειρά μου, διότι πρώτον δεν υπήρχε πρόβλημα με τους αρνητές. Περίμενα μέχρι τον Μάρτιο. Δέχθηκα πιέσεις επειδή δεν είχα κάνει το εμβόλιο. Με πήρε τηλέφωνο ο πρωθυπουργός του Ισραήλ και μου λέει “Τι κάνεις; Πρέπει να το κάνεις γιατί εδώ το χρησιμοποιούμε”. Δεύτερον, δεν ήθελα να το κάνω εγώ και όχι οι συνεργάτες μου, γιατί δεν ήταν η σειρά τους. Δεν μπορούσα να το δεχτώ αυτό. Δεν θα ήταν δείγμα σωστού ηγέτη(!!!) αυτό».

Δείτε ΕΔΩ ιστορίες παιδιών που έφυγαν από τη ζωή ή υπέστησαν σοβαρές βλάβες από τα ασφαλή εμβόλια της Pfizer ώσπου η ανεξάρτητη επιστημονική κοινότητα αποφανθεί για τα χαρακτηριστικά της μετάλλαξης Omicron.

Με λίγα λόγια ο επικεφαλής της Pfizer παραδέχθηκε στον Χατζηνικολάου ότι έγιναν ολόκληρες συσκέψεις στη κατασκευάστρια εταιρία του “ασφαλούς” εμβολίου κατά της COVID-19 για το εάν θα έπρεπε να εμβολιάσουν με το ασφαλές εμβόλιό τους το αφεντικό της εταιρίας.

Ο ίδιος μίλησε γενικά για φαινόμενα ανθρώπων που έκοβαν τη γραμμή και έπαιρναν τη σειρά κάποιου άλλου. Δηλαδή το αφεντικό της Pfizer επιχειρεί να πείσει την ανθρωπότητα για την ασφάλεια των εμβολίων της εταιρίας του ισχυριζόμενος ότι δεν ήθελε να ξοδέψει για τον εαυτό του 30 mg υγρού, όσο είναι η δόση της εταιρίας του!

Φρίκη. Εφιάλτης. Έτσι ακούγεται-είναι ακόμη πιο εφιαλτικό στη πράξη μετά τα στοχεία σοκ για τις παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer που έφερε στο φως η επίμονη προσπάθεια του νεαρού Εβραίου δικηγόρου Aaron Siri.

Ηταν τόσο εφιαλτικό ώστε παραδέχεται ότι του τηλεφώνησε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός που στο μεταξύ είχε τρυπηθεί οικογενειακώς και του είπε φρικαρισμένος

“Τι κάνεις; Πρέπει να το κάνεις γιατί εδώ το χρησιμοποιούμε”.

Στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να το κάνει ο ίδιος και να μην το κάνουν οι συνεργάτες του γιατί δεν θα ήταν η σειρά τους.

Αυτά τα λέει το αφεντικό της Pfizer ο οποίος ήταν αναγκασμένος να συναντά ηγέτες κρατών, επιχειρηματίες, να ταξιδεύει διαρκώς άρα έπρεπε να προφυλάσσει τον εαυτό του και τους άλλους.

Και στο κάτω κάτω εάν το αφεντικό της Pfizer ξόδευε 30 mg για τον εαυτό του κανείς στον πλανήτη δεν θα του έβαζε χέρι γι΄αυτό.

Αντίθετα οι άνθρωποι θα σκεφτόντουσαν>

Ιδού ένας συνετός CEO μιας φαρμακοβιομηχανίας που παράγει εμβόλια, ειδικά όταν το αφεντικό σε εκείνη τη συγκυρία βρισκόταν σε διαρκή ταξίδια. Στη κυριολεξία μέσα σε ένα αεροπλάνο. Τι πιο λογικό από το να εμβολιαστεί πρώτος και μάλιστα σε live σύνδεση με όλα τα ΜΜΕ παγκόσμιου βεληνεκούς που έχουν στη κατοχή τους οι μέτοχοι στους οποίους ανήκει και η Pfizer, όπως το CNN, oι Νew York Times, ο Economist, το Forbes, το Reuters, etc. Ούκ έστιν αριθμός.

Ο CEO της Pfizer παραδέχθηκε ότι προτίμησε να του κάνει παρατήρηση ο Νετανιάχου, ότι προτίμησε να ακυρώσει το ταξίδι στο Ισραήλ σε εκείνη τη περίοδο για να μη ξοδέψει 30 mg εμβολιαστικού υγρού για τον εαυτό του!!!

Απλά, Albert Bourla-Nίκος Τσιλιπουνιδάκης

Δεν μιλάμε για τον καφενόβιο τον Μπάμπη, τον φλου, τον Συριζαίο, τον κολλητό του Καρανίκα και της Ακρίτα αλλά για τον άνθρωπο από τον οποίο εξαρτάται η πορεία του εμβολιασμού και η αντιμετώπιση της πανδημίας παγκοσμίως.

Η φύση της θέσης του, ο ρόλος του και η δουλειά του ιδιαίτερα σ΄αυτή τη συγκυρία έπρεπε να τον είχαν οδηγήσει από τη πρώτη στιγμή να κάνει ο ίδιος από τους πρώτους και τις δύο δόσεις των εμβολίων που διακινεί η εταιρία του.

Άλλωστε δεν θα υπήρχε πιο πειστικό επιχείρημα από αυτό, εάν δηλαδή εμβολιάζονταν δημοσίως και όλος ο πλανήτης έβλεπε ότι ο κ. Μπουρλά είναι ο πρώτος που εμπιστεύεται το εμβόλιο της εταιρίας του;

Επειδή λοιπόν εκ των επαφών του βρίσκεται και σε ζώνη υψηλού κινδύνου κανείς δεν θα τον κατηγορούσε για παρτάκια και ότι προσπαθεί να φροντίσει πρώτα τον εαυτό του. Το αντίθετο: Όφειλε για τους παραπάνω λόγους να κάνει ακριβώς αυτό. Να σπεύσει να εμβολιασθεί πρώτος.

Κι όλο αυτό είναι πολύ λογικό. Οσο λογικό είναι “στο τέλος δεν θα σου ανήκει τίποτε-ούτε ο εαυτός σου-αλλά θα είσαι happy”.

Στο τέλος διαβεβαίωσε τον Χατζηνικολάου ότι έχει κάνει ήδη (στα κρυφά) τη 3η δόση, αλλά μάλλον θα πρόκειται για 30 mg νερό Evian ή Figi.

Ούτε οι υπάλληλοι της Pfizer ήθελαν να εμβολιαστούν!

H αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία που ανέπτυξε ένα εμβόλιο για την Covid-19 σε συνεργασία με τη γερμανική BioNTech με παλαιότερη ανακοίνωσή της ανέφερε ότι θα απαιτήσει από το προσωπικό και τους εργολάβους της στις ΗΠΑ να εμβολιαστούν ή να εξετάζονται κάθε εβδομάδα για τον νέο κορωνοϊό.

Aυτό από μόνο του είναι ανατριχιαστικό. Δηλαδή οι υπάλληλοι και το προσωπικό της Pfizer δεν εμπιστεύονται το εμβόλιο της εταιρείας τους και η εταιρία φθάνει στο σημείο να το κάνει υποχρεωτικό. Είναι σαν να είσαι ιδιοκτήτης αλυσίδας ζαχαροπλαστείων και το υπαλληλικό προσωπικό δεν έχει ακουμπήσει ποτέ μια πάστα γιατί φοβάται μη δηλητηριαστεί.

Η εκπρόσωπος της Pfizer Pamela Eiselem, είπε ότι η εταιρεία πήρε αυτήν την πρωτοβουλία ώστε «να προστατεύσει την υγεία και την ασφάλεια των συναδέλφων και των κοινοτήτων τις οποίες υπηρετούμε». Οι εργαζόμενοι που έχουν κάποια πάθηση ή αντιρρήσεις για θρησκευτικούς λόγους μπορούν να ζητήσουν κάποια διευκόλυνση.

Εκτός των ΗΠΑ, η Pfizer θα προτρέψει σθεναρά(!) τους εργαζομένους της που μπορούν να εμβολιαστούν στις χώρες τους, να το πράξουν.

Στα τέλη του 2020 η Pfizer απασχολούσε περίπου 29.400 εργαζόμενους στις ΗΠΑ.

Πηγή kourdistoportocali