ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ

GREECE 24 LOGO

Τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ο ανήλικος γιος του!

Ο κύκλος του αίματος εξαπλώνεται στην Ελλάδα ακόμα και σε επίπεδο οικογενειακής βίας όπως συνέβη με την τραγωδία στα Καλύβια. Εκεί όπου ένας 16χρονος μαχαίρωσε τον 71χρονο πατέρα του αφαιρώντας του την ζωή με χτυπήματα σε όλο του το σώμα.

Μετά από αυτή την τραγωδία που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, αναστάτωση  επικρατεί στην τοπική κοινωνία στα Καλύβια Θορικού από την άγρια δολοφονία του 71χρονου.

Η ανείπωτη και απίστευτη αυτή τραγωδία που δεν μπορεί να διανοηθεί ανθρώπινος νους αποκαλύφθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όταν η 45χρονη μητέρα της οικογένειας όπως ανέφερε στις αρχές δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον ανήλικο γιο της ο οποίος της είπε «μαμά τον σκότωσα» και ομολόγησε ουσιαστικά την πράξη του

Για την οικογενειακή αυτή τραγωδία μίλησε η μητέρα του 16χρονου δράστη στο ΜEGA, δηλώνοντας ότι βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. «Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που έχει συμβεί. Ό,τι είχα να πω το είπα στην αστυνομία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ανήλικος δράστης την ερχόμενη Τετάρτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί. Αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες αφού ο εισαγγελέας  του έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο ανήλικος δράστης που  ομολόγησε την πράξη του φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν άντεχε να κακοποιείται από τον πατέρα του και αποφάσισε να τον σκοτώσει.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ