Η απαίσια πλοκή των Illuminati για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων

Προετοιμαστείτε να νιώσετε τα μυαλά σας στον αέρα καθώς εκθέτουμε το διαβολικό σχέδιο των Illuminati να αναδιαμορφώσουν τον κόσμο χρησιμοποιώντας τις αρχές της φώτισης. Εξορισμένος από τη βαυαρική κυβέρνηση το 1782, η ομάδα του Weishaupt κρύβεται στις σκιές, ενορχηστρώνοντας μια μεγάλη ουτοπική ατζέντα.

Μυστικές Συμμαχίες & Παγκόσμια Επιρροή: Από τους Ρότσιλντ στους Παπικούς Ιππότες. Μείνετε στις θέσεις σας καθώς αποκαλύπτουμε τις σκοτεινές συμμαχίες που δένουν την ισχυρή ελίτ. Ανακαλύψτε την εκπληκτική αλήθεια ότι ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ κατέχει τον περίφημο τίτλο του Παπικού Ιππότη του Φραγκίσκου Ι. Ο Jacob Rothschild, μια φιγούρα εδραιωμένη στις ευρωπαϊκές ιπποτικές αξίες, διοικεί το Τάγμα της Βασίλισσας της Βρετανικής Αυτοκρατορίας και το Τάγμα της Αξίας. Μέσω ενός μπερδεμένου ιστού συνδέσεων, οι Ρότσιλντ κατέχουν τεράστια δύναμη, με τη βασίλισσα να αναβάλλει στον Πάπα, διασφαλίζοντας την άμεση επιρροή τους στις ευρωπαϊκές ιπποτικές αξίες.

Η Απόλυτη Αλήθεια: Τεκτονικοί Μεγάλοι Διδάσκαλοι και Ιησουίτες Μυστικά. Προετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στην καρδιά των μυστικών δομών εξουσίας. Αποκαλύψτε τη συγκλονιστική αποκάλυψη ότι ο Δούκας του Γκλόστερ, αδελφός του Δούκα του Κεντ, αναλαμβάνει την αξιόλογη θέση του Μεγάλου Προέδρου των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη και κατέχει τον πολυπόθητο τίτλο του Πρώτου Μεγάλου Αρχηγού της Ανώτατης Μεγάλης Στοάς των Βασιλικών Τεκτονικών Αψίδων στην Αγγλία. Καθώς ο Πάπας υποκλίνεται στον Ιησουΐτη Ανώτερο Στρατηγό, τα πλοκάμια της επιρροής εξαπλώθηκαν παντού. Ακόμη και ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας φέρει το σήμα της εκπαίδευσης των Ιησουιτών από το Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν.

Ξεκλειδώστε τα μυστικά που κρύβονται στα κεντρικά γραφεία των Ιησουιτών στη Ρώμη της Ιταλίας. Δείτε τη σαγηνευτική εικόνα που παρουσιάζει φωλιές, που συμβολίζουν την εμφάνιση ενός αναπτυσσόμενου Phoenix. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο Φοίνικας δεν αντιπροσωπεύει μόνο την ανάσταση, αλλά και έναν ψεύτικο Χριστό της νέας Εποχής του Υδροχόου, μια αποκάλυψη που θα εκτοξεύσει την αντίληψή σας για την πνευματικότητα.

Προετοιμαστείτε για μια εκπληκτική αποκάλυψη καθώς εκθέτουμε τη δύναμη που ασκούν οι Παπικοί Ιππότες. Από Εβραίους έως Άραβες ηγέτες, η επιρροή τους εκτείνεται στη Μέση Ανατολή και πέρα από αυτήν. Ο Nadhmi Auchi, ένας Ιρακινο-Βρετανός δισεκατομμυριούχος, είναι μέλος του Παπικού Βασιλικού Τάγματος του Φραγκίσκου Α’, με φερόμενους δεσμούς με το πρώην καθεστώς του Σαντάμ Χουσεΐν. Το ραντεβού του Γάλλου Προέδρου Νικολά Σαρκοζί με τον Σύριο Πρόεδρο Αλ Μπασάντ, έναν άλλο Ιππότη του Τάγματος του Φραγκίσκου Α’, αποκαλύπτει έναν ιστό διασυνδέσεων που συνυφαίνεται με το Τάγμα του Κωνσταντίνου και το πιστό στο Βατικανό Τάγμα Κωνσταντίνου.

Προετοιμαστείτε για τη συγκλονιστική αποκάλυψη ότι η επιρροή του Βατικανού επεκτείνεται σε παγκόσμιους ηγέτες και κομβικά γεωπολιτικά γεγονότα. Ο εκπαιδευμένος σε Ιησουίτες Σιμόν Πέρες, γνωστός για την υποστήριξή του στο Βατικανό, χάρισε εντυπωσιακά το Όρος του Ναού στο Βατικανό μετά τη Συμφωνία του Όσλο. Ιππότης στα Τάγματα των Αγίων Μιχαήλ & Γεωργίου της Βρετανικής Βασίλισσας, η πίστη του Πέρες στο Βατικανό εγείρει βαθιά ερωτήματα σχετικά με την αληθινή του πίστη στον κανονικό Εβραίο λαό. Καθώς η σκοτεινή σκιά των αποστατών Εργασιωνιστών πλανάται, η συνεργασία τους με τη Ναζιστική Αυτοκρατορία του Χίτλερ κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τα επιβλαβή πειράματα ακτινοβολίας σε Σεφαραδίτικα εβραϊκά παιδιά και η διαρκής επιρροή στο Ισραήλ σήμερα θα σας αφήσουν άφωνους.

Αποκάλυψη του Μυστηρίου: Ελεύθερο τεκτονισμός, Καμπάλα και Αρχαία Βαβυλώνα. Προετοιμαστείτε για μια αποκάλυψη που αλλάζει το παράδειγμα καθώς εξερευνούμε τον αινιγματικό κόσμο του Τεκτονισμού και τις απόκοσμες συνδέσεις του. Ανακαλύψτε τις εσωτερικές διδασκαλίες της Καμπάλ.

Οι εντυπωσιακές ομοιότητες μεταξύ της Ρωμηοσύνης και της Βαβυλωνιακής θρησκείας θα σας κάνουν να αμφισβητήσετε την αληθινή φύση της εξουσίας και τους δεσμούς της με τις αρχαίες μυστικιστικές παραδόσεις.