Ένας νέος πόλεμος στη Μέση Ανατολή μεταξύ Ισραήλ και Ιράν πρόκειται να ξεκινήσει.

Και οι δύο πλευρές ταιριάζουν πολύ ομοιόμορφα. Το Ισραήλ έχει την υποστήριξη των ΗΠΑ. Το Ιράν έχει την πλήρη υποστήριξη της Ρωσίας. Και οι δύο ανέπτυξαν ανεπίσημα πυρηνικά όπλα. Και οι δύο έχουν αναπτύξει τις δυνάμεις τους στην περιοχή και έχουν τεθεί σε ετοιμότητα μάχης.

Το Ισραήλ θα μπορούσε να καταστρέψει το ηλεκτρικό δίκτυο του Ιράν με μια ηλεκτρομαγνητική βόμβα.

Μια ηλεκτρομαγνητική βόμβα αυτού του είδους θα πυροδοτηθεί πάνω από το έδαφος, δημιουργώντας έναν ηλεκτρομαγνητικό παλμό που θα διαταράσσει όλες τις τεχνολογικές συσκευές που εργάζονται στο έδαφος.

Μια τέτοια κίνηση θα έστελνε το Ιράν «πίσω στη πέτρινη εποχή», αναφέρει βρετανική εφημερίδα.

Ιρανικά κανάλια αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες, η κίνηση των συστημάτων πυραύλων και ραντάρ της Δύναμης Αεράμυνας του Ιράν (Pedaja) και της Αεροδιαστημικής Μονάδας των Φρουρών της Επανάστασης έχει αυξηθεί σε όλα τα μέρη της χώρας, που δείχνει μέρη αυτού του εξοπλισμού να κινούνται σε όλο το Ιράν.

Η τοποθεσία αυτού του είδους δεν ήταν λεπτομερής για λόγους OpSec.

Συμβαίνει καθώς δυτικές και ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών προβλέπουν ότι τις επόμενες ημέρες-ώρες, το Ιράν θα χτυπήσει απευθείας το εβραϊκό έθνος.

Αρχηγός του Επιτελείου των Ιρανικών Ενόπλων Δυνάμεων: «Η ζωή του Ισραήλ τελείωσε, το ισραηλινό καθεστώς είναι κοντά στην πλήρη κατάρρευση».

Ο ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για πόλεμο κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, οι αποθήκες της Βόρειας Διοίκησης προετοιμάζονται για μια μεγάλης κλίμακας κινητοποίηση εφέδρων, – ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι Channel 13. Ισραηλινός στρατός: Ξεκινήσαμε τις διαδικασίες προετοιμασίας για να περάσουμε από την αμυντική φάση σε μια επίθεση στο βόρειο μέτωπο με τον Λίβανο.

Η Ρωσία έχει αναπτύξει πρόσθετες δυνάμεις στα συριακά υψώματα του Γκολάν κοντά στα ισραηλινά σύνορα. Αναμένουν ότι ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Ιράν θα ξεκινήσει σύντομα.

Ιρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένα μεγάλο πλήθος στην πόλη του Ισφαχάν πραγματοποίησε κηδεία για έναν ανώτερο διοικητή του IRGC, τον υποστράτηγο Mohammad Reza Zahedi.

Ο Zahedi ήταν ένας από τους 7 διοικητές του IRGC που σκοτώθηκαν από τις ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών που είχαν στόχο το Προξενικό Τμήμα της Ιρανικής Πρεσβείας στη Δαμασκό την περασμένη εβδομάδα.