Υπό κατάρρευση η Ουκρανία, έτοιμη να παραδοθεί – Οι Ρώσοι διαλύουν τα πάντα με Kinzhal – Trump: Κοντά ο Γ΄ Παγκόσμιος πόλεμος

Ενώ οι Ρώσοι έχουν παντού την πρωτοβουλία των κινήσεων και βομβαρδίζουν διαλύοντας όλες τις στρατιωτικές υποδομές της Ουκρανίας με τα συστήματα αεράμυνας να αποτυγχάνουν… ήδη Ουκρανοί αρχίζουν να μιλούν για εκεχειρία.

 

Βέβαια οι Ρώσοι δεν θέλουν εκεχειρία αλλά παράδοση άνευ όρων της Ουκρανίας, μόνο αυτή την λύση εξετάζουν και έχουν πλήρως την πρωτοβουλία κινήσεων.

Οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ απέτυχαν, ηττήθηκαν και τώρα αναζητούν διέξοδο, αφού όπως λένε το στρατιωτικό σχέδιο της Ουκρανίας για το 2024 δεν τους έχει πείσει και θέλουν τεκμηριωμένο σχέδιο εντός των προσεχών εβδομάδων.

Οι ΗΠΑ έκαναν ένα συγκλονιστικό λάθος και τώρα το πληρώνουν μέσω της βαριάς τους ήττας, νόμιζαν ότι θα χρησιμοποιήσουν την Ουκρανία για να αποδυναμώσουν την Ρωσία και τελικά διαλύεται η Ουκρανία.

Trump (Υποψήφιος Πρόεδρος ΗΠΑ): Ποτέ ο κόσμος δεν ήταν τόσο κοντά στην αρχή του τρίτου παγκόσμιου πολέμου

«Δεν νομίζω ότι κινδυνεύαμε ποτέ από έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο όπως τώρα.
Και όπως λέω σε κάθε ομιλία μου, θα αποτρέψω έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, ξέρω όλους αυτούς τους ανθρώπους» τόνισε ο Trump σε ομιλία του στην Αϊόβα.

Σύμφωνα με τον Ρεπουμπλικάνο πολιτικό, οι Ηνωμένες Πολιτείες, υπό τη διοίκηση Biden, έχουν γίνει ένα «αδύναμο και αναποτελεσματικό κράτος» του οποίου η γνώμη δεν λαμβάνεται υπόψη στην παγκόσμια σκηνή.
«Ο Biden είναι εξαιρετικά ανίκανος.
Το μόνο πράγμα που ξέρει να κάνει καλά είναι να εξαπατά στις εκλογές.
Οι Δημοκρατικοί είναι καλοί στη νοθεία των εκλογικών αποτελεσμάτων και είναι επίσης εξαιρετικοί στο να διώκουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους.
Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αλλιώς», τόνισε ο πρώην – Πρόεδρος των Η.Π.Α.

Ο Trump υποστήριξε ότι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, εάν ξεκινήσει, δεν θα είναι το συνηθισμένο πεδίο μάχης μεταξύ των στρατών και του στρατιωτικού εξοπλισμού δύο αντιπάλων.

«Αυτό δεν θα είναι καθόλου το ίδιο με τον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ήταν τρομεροί, αλλά αυτός θα είναι πολύ μεγαλύτερος, θα είναι αφανισμός» τόνισε ο Trump.

Κατά τον Trump ο Biden είναι σε θέση να ξεκινήσει έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και να καταστρέψει την Αμερική στο διάστημα που απομένει πριν από τις προεδρικές εκλογές.

Υποσχέθηκε επίσης να αποκαταστήσει την ειρήνη στον πλανήτη «μέσω βίας» εάν αναλάμβανε ξανά τη θέση του αρχηγού του κράτους.

Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ έχουν προγραμματιστεί για τις 5 Νοεμβρίου 2024.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Trump ως το ξεκάθαρο φαβορί στις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικάνων.
Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, ο Trump βρίσκεται σε καλή θέση για να κερδίσει το 2024.

πηγή: https://www.bankingnews.gr/