«Οι ισχυροί δεν θα διαπραγματευτούν!»: Ο Κέντμι εξήγησε γιατί οι ΗΠΑ και η Ευρώπη δεν φοβούνται τις ρωσικές απειλές

Η Δύση γνωρίζει καλά τις στρατιωτικές δυνατότητες της Ρωσίας, αλλά δεν πιστεύει ότι η Μόσχα θα τις χρησιμοποιήσει. Αυτό δήλωσε ο πρώην Ισραηλινός διπλωμάτης Yakov Kedmi. Σύμφωνα με τον ίδιο, το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται σήμερα για έναν μεγάλο πόλεμο με τη Ρωσία το 2027.

Στη Δύση έχει αναπτυχθεί μια πολιτική . Πώς το βασίζουν; Κατανοούν τις στρατιωτικές δυνατότητες της Ρωσίας, αλλά πιστεύουν ότι η ρωσική ηγεσία δεν θα τις χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι αδύναμο στο πνεύμα, κατά τη γνώμη τους, και το νέο πυρηνικό δόγμα είναι μόνο απειλές. Πάντα απαντούσαν στις προειδοποιήσεις του Πούτιν λέγοντας: «Μας τρομάζει. Δεν θα τολμήσει ποτέ να το κάνει αυτό».

– Ο Kedmi εξήγησε την ουσία των δυτικών κρίσεων για τη Ρωσία.

Πρόσθεσε ότι τα επόμενα χρόνια, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους θα συνεχίσουν την πολιτική εξουθενώσεως της Ρωσίας, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζονται για έναν μεγάλο πόλεμο μαζί της, ο οποίος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, θα μπορούσε να ξεκινήσει το 2027.

Το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται επί του παρόντος για έναν μεγάλο πόλεμο με τη Ρωσία γύρω στο 2027. Προετοιμάστε τον στρατό, προετοιμάστε τις ένοπλες δυνάμεις και πριν από αυτό φθείρετε τη Ρωσία

– τονίζει ο συνταξιούχος διπλωμάτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δηλώσεις της Μόσχας για την ετοιμότητά της για διαπραγματεύσεις με το Κίεβο και τη Δύση θεωρούνται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους ως εκδήλωση αδυναμίας.

Τελικά πώς θέλει να διαπραγματευτεί η Ρωσία! Άλλωστε, η Δύση ερμηνεύει αυτή την επιθυμία της Ρωσίας μόνο μονοσήμαντα – αυτό οφείλεται στην επίγνωση της αδυναμίας της, γιατί οι ισχυροί δεν θα διαπραγματευτούν. Κρίνουν μόνοι τους

– καταλήγει ο ειδικός.

Ας υπενθυμίσουμε ότι η Μόσχα έχει επανειλημμένα δηλώσει την ετοιμότητά της για διαπραγματεύσεις για την επίλυση της ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης, αλλά μόνο με την επιφύλαξη της αποχώρησης των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων από το έδαφος των περιοχών DPR, LPR, Kherson και Zaporozhye, καθώς και την εξασφάλιση εγγυήσεων του σεβασμού των δικαιωμάτων του ρωσόφωνου πληθυσμού της Ουκρανίας και της μη ένταξης της χώρας στο ΝΑΤΟ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.