Η Δύση έχασε και αυτή την πρωτιά! Ποιοι οδηγούν πλέον τους ανθρώπους στο επόμενο στάδιο

Γράφει το Ria Novosti:

«Ναι, έχουμε ήδη φτιάξει ένα πρωτότυπο ηλεκτρικού ρομπότ εδώ και πολύ καιρό», λέει ένα από τα μέλη της εμπνευσμένης κινεζικής ομάδας μηχανικών από μια εργαστηριακή επιχείρηση στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ. Τα πρώτα γράμματα του ονόματος της εταιρείας είναι AI, τεχνητή νοημοσύνη.

Η συνομιλία έγινε τις ημέρες που ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν βρισκόταν στην Κίνα, την ίδια στιγμή που οι αρχές του Πεκίνου προσκάλεσαν μια ομάδα Ρώσων ειδικών και δημοσιογράφων σε ένα ταξίδι στις νότιες επαρχίες της χώρας.

(…)

Εν ολίγοις, μιλάμε για μια παγκόσμια τεχνολογική επανάσταση, την οποία το Πεκίνο κερδίζει οριστικά.

(…)

Τι είναι μια τεχνολογική επανάσταση; Αυτό συμβαίνει όταν δεν χρειάζεται πλέον ένας ανθρώπινος χειριστής, αλλά ένα ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να χειριστεί το ίδιο το τι πρέπει να κάνει. Επιπλέον, η ίδια η ιδέα ενός αυτοκινήτου φαίνεται τώρα διαφορετική από ό,τι ήταν στο παρελθόν, επειδή ένα άτομο μπορεί να το παραγγείλει σαν πίτσα – εξηγώντας ακριβώς τι είδους… «γέμιση» χρειάζεται το αυτοκίνητο. Και θα κατασκευαστεί, χωρίς ειδικό κόστος και σημάνσεις, στην ίδια επιχείρηση όπου εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα βγαίνουν από την γραμμή συναρμολόγησης.

Και σε αυτή την επιχείρηση επινόησαν τρεις τύπους μπαταριών αυτοκινήτου, σύμφωνα επίσης με τις επιθυμίες του πελάτη. Κάποια χρειάζονται αυτά που φορτίζουν γρήγορα (σε 15 λεπτά), άλλα χρειάζονται αντικραδασμικά ή αυτά που χρειάζονται περισσότερο χρόνο φόρτισης αλλά διαρκούν μεγαλύτερες αποστάσεις. Και πολλά άλλα πράγματα εφευρέθηκαν, για πρώτη φορά στον κόσμο. Ουσιαστικά μια νέα αυτοκινητοβιομηχανία (σ.σ. Η Δύση παραγκωνίζεται παντού, ακόμα και στην προώθηση της τεχνολογίας της λεγόμενης Νέας Τάξης Πραγμάτων, την οποία αναλαμβάνει η Κίνα)

(…)

Η Κίνα, για παράδειγμα, έγινε για πρώτη φορά ο παγκόσμιος ηγέτης στα τρένα υψηλής ταχύτητας (αν και οι Ιάπωνες ξεκίνησαν αυτήν την επιχείρηση). Στην συνέχεια, το ίδιο συνέβη με τα κινητά τηλέφωνα και άλλες επικοινωνίες, με το 5G (αν και δεν ξεκίνησε ούτε αυτό από την Κίνα). Σήμερα, η επανάσταση της πληροφορίας συνεχίζεται στην ΛΔΚ. Μάλιστα, θεωρούν ότι οι τραπεζικές κάρτες ανήκουν στον περασμένο αιώνα. Δηλαδή το χρήμα έχει γίνει κάτι άλλο (σ.σ. Πέρασμα στην εποχή του ψηφιακού χρήματος, το οποίο θα φορτώνεται ως πιστωτικές μονάδες στην -ίσως αργότερα εμφυτεύσιμη- ταυτότητα-πορτοφόλι).

(…)

Είναι καλό ή κακό που η ανθρώπινη ζωή αλλάζει πολύ γρήγορα; Θα αγκαλιάσουν όλοι στον κόσμο τον τρόπο ζωής της νέας εποχής; (…) Ό,τι και να γίνει είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα καθοριστεί από την Δύση. Εξ ου και η αυξανόμενη δυτική απόγνωση και οι προσπάθειες με κάθε μέσο, ​​συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών μέσων, να συγκρατήσουν και να υπονομεύσουν την Κίνα και τους συμμάχους της, που έχουν επιλέξει την σωστή τακτική για τη μετάβαση στον κόσμο του αύριο.

Πηγή EL