Δραματική έκκληση Στρατηγού Φλιν : Το βαθύ κράτος θέλει να προκαλέσει παγκόσμιο πόλεμο-Ο Μεντβέντεφ απειλεί με αποστολή πυρηνικών στον Κιμ
Ρωσικοί πύραυλοι S-400 και Iskander πιθανότατα δόθηκαν ήδη στην Β.Κορέα ενώ επικρέμαται η απειλή παράδοσης και πυρηνικών
Η υπόθεση θυμίζει περίοδο JFK, όσον αφορά τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Ν.Τραμπ και την σύγκρουση του με το αποκαλούμενο βαθύ αμερικανικό κράτος.
The truth is, the Deep State cannot afford to allow President Trump to implement his plans to reform America.
Scenarios to frustrate:
1. Assassination
2. Conventional Resistance
3. Violent Resistence
4. Provoking War
5. False Flag WarIn this longer than normal OPED below (pls…
— General Mike Flynn (@GenFlynn) November 23, 2024
Το τρομερό σενάριο που απειλεί τον πλανήτη, έφερε στην επιφάνεια ο απόστρατος Αμερικανός Στρατηγός Μ.Φλιν.
Ο ίδιος ανέφερε ότι “η αλήθεια είναι ότι το βαθύ κράτος δεν έχει την πολυτέλεια να επιτρέψει στον Πρόεδρο Τραμπ να εφαρμόσει τα σχέδιά του για τη μεταρρύθμιση της Αμερικής.
Σενάρια εναντίον του :
1. Δολοφονία.
2. Συμβατική Αντίσταση με διαδηλώσεις κά.
3. Βίαιη Αντίσταση με εξέγερση.
4. Πρόκληση πολέμου στην Ουκρανία.
5. Υβριδικός πόλεμος.
Κερδίσαμε ιστορικές εκλογές, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται”, κατέληξε ο ίδιος.
Σενάριο παγκόσμιου πολέμου ενόψει
Αν οι ΗΠΑ εγκρίνουν την αποστολή μαζικά τακτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ ως μισθοφόρους στην Ουκρανία ή μεταφέρουν πυρηνικά στο Κίεβο οι Ρώσοι απειλούν το ίδιο με τον Κιμ.
Ρωσία και ΗΠΑ συγκρούονται άγρια και στην κορεατική χερσόνησο. Οι στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ στη Νότια Κορέα διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη στρατηγική στρατιωτική παρουσία της Αμερικής στην περιοχή.
Οι βασικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν το Camp Humphreys, τη μεγαλύτερη βάση των ΗΠΑ εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και την αεροπορική βάση Osan και την αεροπορική βάση Kunsan, που χρησιμεύουν ως κύριοι κόμβοι για την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ στην περιοχή.
Σε αυτό το πλαίσιο, η προειδοποίηση του Ρώσου αντιπροέδρου Ν. Μεντβέντεφ για τα πυρηνικά δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπόψη.
Η πιο σοβαρή απειλή από την Μόσχα, αναφέρει ότι το Κρεμλίνο υποσχέθηκε να παράσχει πυρηνικές τεχνολογίες και όπλα στους αντιπάλους των ΗΠΑ, εάν η Ουκρανία ελάμβανε το ίδιο από τη Δύση.
Η ιστορία της Ρωσίας να προμηθεύει σημαντικό στρατιωτικό υλικό σε κράτη όπως η Βόρεια Κορέα υπογραμμίζει ότι δεν εκφράζει κενές απειλές.
🔴#Russia | #Medvedev threatens to transfer nuclear technologies to #US enemies.
Deputy Chairman of the Russian Security Council Dmitry Medvedev has stated that Russia may transfer nuclear technology to countries hostile to the United States.
This comment comes amid proposals… pic.twitter.com/bJxJqWS44e
— AlgeriaWorld (@AlgerieWorld) November 24, 2024
Εάν το Κρεμλίνο δεν έχει κανέναν ενδοιασμό για την προμήθεια συστημάτων αεράμυνας αιχμής σε ένα αδίστακτο κράτος όπως η Β.Κορέα, είναι απολύτως εύλογο ότι θα τηρήσει την υπόσχεσή του να προμηθεύσει πυρηνικά όπλα ή τεχνολογίες στους αντιπάλους των ΗΠΑ, εάν οι περιστάσεις την ωθήσουν να το κάνει.
Η παράδοση σύγχρονων ρωσικής κατασκευής όπλων στη Βόρεια Κορέα, είναι μια σαφής ένδειξη ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να κλιμακώσει τις εντάσεις και να ανταποκριθεί στις απειλές της, καθιστώντας τη δήλωση του Μεντβέντεφ μια σοβαρή προειδοποίηση, και όχι μία μπλόφα.
U.S. Senator Graham being honest:
This war's about money.
The richest country in all of Europe for rare earth minerals is Ukraine, 2 to 7 trillion dollars worth.
Donald Trump's going to do a deal to get our money back, to enrich ourselves with rare minerals. pic.twitter.com/bbJsgb4Fki
— Clash Report (@clashreport) November 25, 2024
Αποστολή πυραύλων στην Βόρεια Κορέα από την Ρωσία
Πραγματικά ο Ρώσος πρόεδρος αποφάσισε να παίξει την Δύση φουλ επίθεση, και υπάρχει η πολύ μεγάλη πιθανότητα αποστολής ρωσικών πυραύλων Iskander και S-400 στον “ φίλο” Κίμ και στην Βόρεια Κορέα.
Σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι “ενώ ο ακριβής τύπος των ρωσικών συστημάτων ( που αποστάλθηκε στην Β.Κορέα) παραμένει ασαφής, οι ειδικοί αναφέρουν ότι το S-400, (προηγμένο σύστημα πυραύλων εδάφους-αέρος της Ρωσίας), είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να είναι μεταξύ των όπλων που δόθηκαν στο Κιμ, ενώ άλλες πηγές μιλούν για πυραύλους Iskander.
Γνωστό για τις δυνατότητες μεγάλης εμβέλειας και τα εξελιγμένα συστήματα ραντάρ του, το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα S-400 θεωρείται ένα από τα πιο τρομερά συστήματα αεράμυνας στον κόσμο, ενώ οι πύραυλοι εδάφους-εδάφους Iskander σκορπούν τον τρόμο όπου πέσουν.
Η παράδοση ρωσικών πυραυλικών συστημάτων στη Βόρεια Κορέα είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η Ρωσία, χρησιμοποιεί τα στρατιωτικά της μέσα για να αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων προς όφελος των συμμάχων της και των αντιπάλων της της Δύσης.
Αυτή η μεταφορά δεν ήταν απλώς μια διπλωματική χειρονομία, αλλά μια συγκεκριμένη ενέργεια που απέδειξε την προθυμία της Ρωσίας να εξοπλίσει έθνη που αντιτίθενται άμεσα στα συμφέροντα των ΗΠΑ, καθώς και την ετοιμότητά της να χρησιμοποιήσει τη στρατιωτική υποστήριξη ως μοχλό σε ευρύτερους γεωπολιτικούς υπολογισμούς”, τονίζει το ίδιο.
Η απόφαση να παρασχεθεί στη Βόρεια Κορέα τόσο προηγμένα όπλα λέει πάρα πολλά για τις στρατηγικές προτεραιότητες της Μόσχας, σηματοδοτώντας ότι η ηγεσία της, δεν φοβάται να διαταράξει το παγκόσμιο status quo και να αμφισβητήσει την επιρροή των ΗΠΑ μέσω απτών στρατιωτικών δεσμεύσεων.
Το ρωσικό σύστημα S-400 υπήρξε βασικός παράγοντας στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της ίδιας της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένου του πολέμου στην Ουκρανία, ενώ αυτό έχει εξαχθεί σε χώρες όπως η Κίνα, η Ινδία και η Τουρκία.
Για τη Βόρεια Κορέα, η απόκτηση τέτοιων συστημάτων υψηλής τεχνολογίας αναβαθμίζει σημαντικά την αεράμυνα της, ιδιαίτερα δεδομένου ότι η Ν. Κορέα βασίζεται επί του παρόντος σε παλαιότερους, και λιγότερο αποτελεσματικούς πυραύλους εδάφους-αέρος και αντιαεροπορικό πυροβολικό.
Οι Βορειοκορεατικοί πύραυλοι S-400 ( αναμένουμε φωτογραφία) θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως κρίσιμο πλεονέκτημα για την προστασία της καρδιάς του καθεστώτος του Κιμ, ενισχύοντας τις αποτρεπτικές του ικανότητες έναντι εξωτερικών και εσωτερικών απειλών.
Ενώ η Βόρεια Κορέα καταβάλλει προσπάθειες να αναπτύξει τα δικά της συστήματα αεράμυνας, αυτή η συμφωνία με τη Ρωσία σηματοδοτεί μια εμβάθυνση της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο εθνών, και σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στη συνεχιζόμενη κούρσα εξοπλισμών στην Κορεατική Χερσόνησο.
Τα συστήματα αεράμυνας της Βόρειας Κορέας, αν και σχετικά ξεπερασμένα σε σύγκριση με τα σύγχρονα αντίστοιχα, αποτελούν κρίσιμο συστατικό της στρατιωτικής στρατηγικής του καθεστώτος.
Με τα χρόνια, η Βόρεια Κορέα έχει αναπτύξει μια σειρά συστημάτων αεράμυνας, συμπεριλαμβανομένων τόσο εγχώριων όσο και εισαγόμενων τεχνολογιών, αν και πολλά από αυτά τα συστήματα υποφέρουν από σημαντικούς περιορισμούς όσον αφορά την τεχνολογία, την εμβέλεια και την αποτελεσματικότητα.
Μια πιο προσεκτική εξέταση αυτών των συστημάτων αποκαλύπτει τόσο τα δυνατά όσο και τα αδύνατα σημεία τους, τα οποία συνεχίζουν να διαμορφώνουν την αμυντική στάση της Βόρειας Κορέας.
Ένα από τα βασικά στοιχεία των δυνατοτήτων αεράμυνας της Βόρειας Κορέας είναι το KN-06, ένα εγχώριο πυραυλικό σύστημα εδάφους-αέρος, που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2010, ΚΑΙ θεωρείται ευρέως ως μια προσπάθεια της Βόρειας Κορέας να αναπτύξει ένα σύστημα αεράμυνας μεσαίου βεληνεκούς.
Η εμπλοκή της Νότιας Κορέας, της Ιαπωνίας, της Κίνας και της Βόρειας Κορέας, μαζί με ΗΠΑ και Ρωσία ήδη δίνουν έναν παγκόσμιο χαρακτήρα σε αυτό που ξεκίνησε από την Ουκρανία, και τώρα απλώνεται σε όλον τον κόσμο.