Υπόθεση Diddy: Έριχνε ηρεμιστικό για άλογα στα ποτά και νάρκωνε τα θύματα του

Βαρέλι δίχως πάτο μοιάζουν οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον 54χρονο Αμερικάνο ράπερ

Για τον βιασμό 25 ανηλίκων, μεταξύ των οποίων ένα εννιάχρονο αγόρι, κατηγορείται ο Αμερικάνος ράπερ Diddy καθώς 120 νέα θύματά του βγήκαν μπροστά μέσω του δικηγόρου τους. Συγχρόνως αποκαλύπτεται ότι ο 54χρονος Αμερικανός ράπερ, έριχνε ηρεμιστικό για άλογα στα ποτά των θυμάτων του.

Ο δικηγόρος Τόνι Μπάσμπι ανέφερε ότι ο Σον Κομπς (σ.σ. Diddy) έριχνε ισχυρό ηρεμιστικό για άλογα σε ό,τι έπιναν τα θύματά του προτού ασελγήσει εις βάρος τους.

Παράδειγμα αποτελεί μια 25χρονη, η οποία καταγγέλλει ότι έχασε ξαφνικά τη μνήμη της ενώ είχε πάει σε ομαδικό δείπνο στη βίλα του Κομπς στο Μαϊάμι. ‘Όταν συνήλθε βρισκόταν σε κρεβάτι «με διαλυμένα το αιδοίο και τον πρωκτό της».

Ενώ ο Σον Κομπς αρνήθηκε τις κατηγορίες μέσω των δικηγόρων του, οι διάσημοι που συμμετείχαν στα «λευκά πάρτι» με ναρκωτικά και σεξ άρχισαν να τρέμουν όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος Μπάσμπι σε σύνεντευξη Τύπου, ενώ συγχρόνως ανακοίνωσε ότι η προσφυγή του στη ∆ικαιοσύνη θα οδηγήσει στη δημοσίευση «της λίστας των συνενόχων» του ράπερ.