«Βόμβες» Πούτιν για την «πράσινη πολιτική» και την περίοδο COVID

"[Αυτοί οι άνθρωποι] δρουν χωρίς κάποια βάση όσον αφορά την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Κλείνουν οτιδήποτε έχει να κάνει με την πυρηνική ενέργεια και την παραγωγή ενέργειας από άνθρακα»

Πολλοί άνθρωποι στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ εξακολουθούν να καταχρώνται την περιβαλλοντική ατζέντα, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν στην συνέντευξη τύπου που έδωσε κατά την τελευταία μέρα της Συνόδου Κορυφής των BRICS στο ΚΑΖΆΝ.

“[Αυτοί οι άνθρωποι] δρουν χωρίς κάποια βάση όσον αφορά την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Κλείνουν οτιδήποτε έχει να κάνει με την πυρηνική ενέργεια και την παραγωγή ενέργειας από άνθρακα», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ.

Ο Πούτιν δεν στάθηκε μόνο σε αυτό και δήλωσε για τις δυτικές χώρες:

  • Οι κορυφαίες παγκόσμιες οικονομίες έκαναν κατάχρηση της θέσης τους τυπώνοντας χρήματα κατά την διάρκεια του COVID και προκαλώντας παγκόσμιο πληθωρισμό.
  • Η Δύση αγνόησε τις αρχές του διεθνούς δικαίου χρηματοδοτώντας την Ουκρανία.
  • Δεν υπάρχει δικαιοσύνη από τη Δύση στην προσέγγισή της απέναντι στη Ρωσία.
  • Σχετικά με τις αναφορές ότι η Ρωσία θα προκαλέσει όλεθρο στους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου: Πλήρης ανοησία.
  • Ο Ρώσος ηγέτης είπε ότι οι συνεχείς εκκλήσεις της Μόσχας προς τους εταίρους που τους ζητούσαν να μην επεκτείνουν το ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά αγνοήθηκαν εδώ και χρόνια.
  • Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι η ασφάλεια της χώρας παραμένει για αυτόν απόλυτη προτεραιότητα.
  • «Αλλά [οι Ρώσοι] δεν είναι αυτοί που προκαλούν την κλιμάκωση. Είναι η άλλη πλευρά που κάνει τα πάντα για αυτήν την κλιμάκωση, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό… Είναι προετοιμασμένες εκείνες οι χώρες που το κάνουν αυτό, είναι προετοιμασμένες για αυτό;» είπε ο Πρόεδρος Πούτιν απαντώντας σε ερώτηση που ισχυρίστηκε τον ρόλο της Ρωσίας στην τρέχουσα γεωπολιτική αναταραχή.
Comments (0)
Add Comment