Βολές Τζάκρη στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ: «Αν πείτε ότι αμφισβητείτε τον Κασσελάκη, θα γελούν μαζί σας»

Επίθεση της Θεοδώρας Τζάκρη στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που ουσιαστικά αποτέλεσε ασπίδα στον Στέφανο Κασελλάκη

Μετά το σαφές μήνυμα της Πολιτικής Γραμματείας προς τον Στέφανο Κασσελάκη ότι «λευκή επιταγή δεν δίνεται σε κανέναν και κρίνονται όλοι», η Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Θεοδώρα Τζάκρη, τόνισε στα μέλη πως «αν πείτε ότι αμφισβητείτε τον Κασσελάκη, θα γελούν μαζί σας», μιλώντας κατά τη διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης που συνεχίζεται για δεύτερη μέρα και αναμένεται να είναι «μαραθώνια».

Συγκεκριμένα, η Θεοδώρα Τζάκρη υπογράμμισε απευθυνόμενη στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ότι «οι προτάσεις να πάμε σε Κεντρική Επιτροπή θέτοντας θέμα αναβολής του Συνέδριου ή μομφής δεν μπορούν να σταθούν πουθενά. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι αν πείτε σε μία Κεντρική Επιτροπή 300 ατόμων ή σε ένα συνέδριο 3.500 ανθρώπων ότι αμφισβητείτε τον Πρόεδρο επειδή έθεσε ερώτημα για την Κεντροαριστερά, θα γελούν μαζί σας. Πολλώ δε μάλλον αν προσφύγετε στα μέλη για το ερώτημα αυτό».