Τραγωδία στον Βόλο: Ένας 37χρονος έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 37χρονος στον Βόλο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας και σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με το gegonota.news, το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου στον ακάλυπτο χώρο από ένοικο της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό 2ας Νοεμβρίου.

Ο ένοικος κάλεσε άμεσα τόσο το ΕΚΑΒ όσο και την Αστυνομία, με το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έσπευσε στο σημείο να διαπιστώνει απλά τον θάνατό του. Στη συνέχεια το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη σορό του 37χρονου στο Νοσοκομείο.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για την εν λόγω υπόθεση ωστόσο προς ώρας φαίνεται πως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 37χρονος βρισκόταν μόνος χθες το βράδυ στο διαμέρισμα συγγενικού του προσώπου, όταν βγήκε στο μπαλκάνι και άγνωστο πώς, έπεσε από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας. Το σώμα του άτυχου άνδρα είχε περιέλθει ήδη σε ακαμψία γεγονός που μαρτυρά ότι η θανατηφόρα πτώση είχε σημειωθεί αρκετές ώρες νωρίτερα από τη στιγμή που εντοπίστηκε νεκρός στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Comments (0)
Add Comment