Τέμπη: Ξεκινά ο κύκλος απολογιών για όσα έγιναν μετά το δυστύχημα

Τα άτομα κατηγορούνται για τα όσα ακολούθησαν μετά τη σύγκρουση στα Τέμπη είναι 7 και σήμερα αναμένεται να προσέλθουν στον εφέτη ανακριτή

 

Νέος κύκλος απολογιών των κατηγορουμένων για όσα έγιναν μετά τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη την 28η Φεβρουαρίου του 2023, αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, συνολικά επτά άτομα κατηγορούνται για τα όσα ακολούθησαν μετά τη σύγκρουση και σήμερα αναμένεται να προσέλθουν στον εφέτη ανακριτή για να απολογηθούν ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας και προανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όλοι κατηγορούνται για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος όπως και οι υπόλοιποι που κατηγορούνται για όσα έγιναν μετά τη σύγκρουση δηλαδή ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας και δύο υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής οι απολογίες των οποίων αναμένονται μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «7» βρίσκονται ανάμεσα στους συνολικά 41 κατηγορούμενους για το δυστύχημα στα Τέμπη και ενώ μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου αναμένονται σύμφωνα με πληροφορίες νέες ποινικές διώξεις.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Comments (0)
Add Comment