Ταξίδεψε από την Αθήνα στη Σουηδία για να σκοτώσει τη σύζυγό του

Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την έρευνα των σουηδικών Αρχών, όλοι οι ύποπτοι είναι μέλη της ίδιας οικογένειας, καθώς πρόκειται για ξαδέρφια, ανάμεσα τους και ο σύζυγος της άτυχης 27χρονης

Ταυτόχρονη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε Ελλάδα και Σουηδία για την σύλληψη 7 υπόπτων για την δολοφονία μίας 27χρονης γυναίκας στην Σουηδία, στις 15 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την έρευνα των σουηδικών Αρχών, όλοι οι ύποπτοι είναι μέλη της ίδιας οικογένειας, καθώς πρόκειται για ξαδέρφια, ανάμεσα τους και ο σύζυγος της άτυχης 27χρονης.

Το ταξίδι του θανάτου

 

Ένας εκ των συλληφθέντων θεωρείται ότι ταξίδεψε από την Αθήνα στη Σουηδία για να σκοτώσει την σύζυγο του, μαζί με την βοήθεια μίας ξαδέρφης του, η οποία επίσης ταξίδεψε μαζί του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα εφτά ξαδέρφια, πέντε στη Σουηδία και δύο στην Αθήνα, συνεννοήθηκαν και κατέστρωσαν το φρικτό σχέδιο της δολοφονίας της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο συζυγοκτόνος ταξίδεψε από την Αθήνα στη Σουηδία με πλαστά έγγραφα.

Ταυτόχρονη επιχείρηση σε Ελλάδα και Σουηδία

Για την υπόθεση αυτή, από το Τμήμα Αναζητήσεων της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων, συγκροτήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα, η οποία, επιβεβαίωσε ότι οι δύο από τους επτά υπόπτους, βρίσκονται στη χώρα μας.

Αν και οι καταζητούμενοι είχαν δηλώσει άλλες διευθύνσεις διαμονής από τις πραγματικές, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο εκτέλεσης του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί. Σχεδόν, ταυτόχρονα, συνελήφθησαν και οι άλλοι 5 κατηγορούμενοι κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της σουηδικής Αστυνομίας.

Πηγή

εγκληματικότητα