Στην κόψη του ξυραφιού ο ΣΥΡΙΖΑ -Κασσελάκης: Έπεσαν οι μάσκες, δεν πάμε σε εκλογές, πάμε μπροστά

Εχθρούς παντού είδε ξανά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης

«Έπεσαν οι μάσκες, δεν πάμε σε εκλογές, πάμε μπροστά». Αυτά ήταν τα λόγια του Στέφανου Κασσελάκη, με τις εκλογές στην αξιωματική αντιπολίτευση να αναβάλλονται μέχρι… νεοτέρας!

Προηγουμένως: Ζήτησε τη διενέργεια εσωκομματικών εκλογών στις 10 Μαρτίου από το βήμα του Συνεδρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης

Πήρε θέση ο Στέφανος Κασσελάκης για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του κόμματος ανέβηκε στο βήμα του Συνεδρίου και επέμεινε στη διεξαγωγή εκλογών στις 10 Μαρτίου. Ο Στέφανος Κασσελάκης επανέλαβε το αφήγημα «όλα ή τίποτα», τονίζοντας ότι δεν γίνεται να μην στηθούν οι κάλπες. «Θα σεβαστώ», όμως – όπως είπε – «ό,τι αποφασίσουν οι σύνεδροι».

Πάντως, ο Στέφανος Κασσελάκης επανέλαβε γιατί πρέπει να γίνουν οι εκλογές στις 10 Μαρτίου, ζητώντας όμως λευκή επιταγή μέχρι τις εθνικές εκλογές.

Σε κάθε περίπτωση, το αν ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Όλγα Γεροβασίλη σε μία νέα εκλογή μάχη για την αρχηγεία του ΣΥΡΙΖΑ – στον χρόνο που ορίζει το καταστατικό του κόμματος – θα φανεί τις επόμενες ώρες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στην Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας ότι αν εκείνη κερδίσει τις εκλογές, θα ζητήσει και για εκείνη λευκή επιταγή μέχρι τις εθνικές εκλογές

Με ένα απίστευτο επικοινωνιακό σόου που καμία σχέση με όσα πρεσβεύει η Αριστερά, θέλησε ο Στέφανος Κασσελάκης να κλέψει τις εντυπώσεις στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού, ζήτησε από όλους να σηκωθούν να χειροκροτήσουν (!), με φωνές και χειρονομίες προσπάθησε να ξεσηκώσει τον κόσμο ενώ στα συνθήματα έδειχνε να το διασκεδάζει ζητώντας από τον συντονιστή να αφήσει το πλήθος να εκφραστεί!

Φυσικά από τα βέλη του Κασσελάκη δεν γλύτωσε ο ιστορικός ηγέτης του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παρέδωσε ένα κόμμα που είχε κυβερνήσει και ο νυν πρόεδρος το έχει πάει τρίτο πίσω από το ΠΑΣΟΚ.

«Είναι η ώρα για όλα ή τίποτα». Με αυτή τη φράση ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, την τελευταία ημέρα του συνεδρίου.

Ο κύριος Κασσελάκης έκανε λόγο για… ράγισμα καρδιάς στις παρακλήσεις από τα μέλη του κόμματος να μη γίνουν εκλογές, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι περισσότεροι αναφέρουν πως «έχουμε πρόεδρο και τον εμπιστευόμαστε».

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για ραγισμένη καρδιά από όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες, με τον ίδιο να επιμένει γιατί πρέπει να γίνουν εσωοκομματικές εκλογές.