«Σατανικό» μίσος! Θέλουν να σκοτώσουν όποιον δεν θέλει πόλεμο – Νέο μήνυμα στον Φίτσο

Θα καταφέρουν να προκαλέσουν θύμα;

Όπως δεν αφήνουν ήσυχο τον Τραμπ, το ίδιο μάλλον συμβαίνει και με τους υπολοίπους ηγέτες, οι οποίοι επιθυμούν διαφορετικό δρόμο από εκείνο της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων!

Το γραφείο της κυβέρνησης της Σλοβακίας έλαβε έναν φάκελο με μια σφαίρα που απευθυνόταν στον πρωθυπουργό Φίκο, σύμφωνα με δημοσιεύματα!

Καθώς έλεγχαν την αλληλογραφία που προοριζόταν για τον Πρωθυπουργό Ρόμπερτ Φίκο, οι υπάλληλοι βρήκαν έναν φάκελο που τράβηξε την προσοχή τους! Ένας έλεγχος με ακτίνες Χ έδειξε ότι υπήρχε ένα φυσίγγιο μέσα, τονίζεται!

Σημειώνεται πως την άνοιξη έγινε απόπειρα κατά της ζωής του Φίκο. Στις 15 Μαΐου, ο 71χρονος Juraj Tsintula τον πυροβόλησε πολλές φορές. Στα τέλη Μαΐου, ο Φίκο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο για να αναρρώσει περαιτέρω στο σπίτι του, επιστρέφοντας στην δουλειά του τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών, ο δράστης υποκινήθηκε από πολιτικά κίνητρα, συμπεριλαμβανομένης της αντίθεσης στην διακοπή των προμηθειών όπλων στην Ουκρανία!

Φιλικά προσκείμενος στο καθεστώς του Κιέβου ήταν και ο δεύτερος επίδοξος δολοφόνος του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, και μάλιστα συμμετείχε στην προσπάθεια στρατολόγησης ατόμων για να πολεμήσουν τους Ρώσους!

Όπως σχολιάζουν ΜΜΕ σε Αμερική, Ευρώπη αλλά και Ασία, υπάρχει ένα «σατανικό» άσβεστο μίσος εναντίον όσων θέλουν να σταματήσουν την πορεία σύγκρουσης με την Ρωσία!

Μένει να φανεί αν θα καταφέρουν να σκοτώσουν τελικά κάποιον από τους ηγέτες που εμποδίζει τις φιλοπολεμικές πολιτικές του ΝΑΤΟ.