Πρώτη φορά ο κόσμος αντιμετωπίζει ταυτόχρονα 4 πολέμους που θα γίνουν ένας Παγκόσμιος

Στεκόμαστε κυριολεκτικά στον γκρεμό του αδιανόητου, και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν

Έχουμε φτάσει σε μια στιγμή της ιστορίας που θα γραφτεί στην ιστορία.Στεκόμαστε κυριολεκτικά στον γκρεμό του αδιανόητου, και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν.

Φυσικά οι πιο φρικτοί πόλεμοι έχουν τον τρόπο να ξεσπούν όταν οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τους περιμένουν.
Δεν περίμενε κανείς ότι θα ξεσπούσε παγκόσμιος πόλεμος το 1914, αλλά δεκάδες εκατομμύρια ψυχές πέθαναν τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Δεν περίμενε κανείς ότι θα ξεσπούσε παγκόσμιος πόλεμος το 1939, αλλά δεκάδες εκατομμύρια ψυχές πέθαναν τα επόμενα έξι χρόνια.
Αυτή τη φορά, αυτό που συμβαίνει είναι πιο ξεκάθαρο και αν δεν βρεθεί τρόπος να σταματήσει δισεκατομμύρια ψυχές θα μπορούσαν να πεθάνουν κατά τη διάρκεια των εφιαλτικών πολέμων που πλησιάζουν γρήγορα.

Ο ρόλος της Κίνας

Μόλις πριν από λίγες μέρες, ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ μίλησε με τόλμη για «προετοιμασία για πόλεμο» καθώς ήταν ντυμένος με στρατιωτική ενδυμασία.
Μάλιστα, ο Σι διέταξε τα στρατεύματα να ενισχύσουν την ετοιμότητά τους για πόλεμο κατά την επίσκεψή του στη Δύναμη πυραύλων του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού μετά τις ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν.
«Ο Σι είπε ότι ο στρατός θα πρέπει «να ενισχύσει πλήρως την εκπαίδευση και την προετοιμασία για πόλεμο και να διασφαλίσει ότι τα στρατεύματα έχουν ισχυρές μαχητικές ικανότητες», ανέφερε το CCTV.

Γιατί η Κίνα πρέπει να προετοιμαστεί για πόλεμο;

Ουσιαστικά όμως κανείς δεν σχεδιάζει να επιτεθεί στην Κίνα.
Η αλήθεια είναι ότι ο μόνος λόγος που η Κίνα θα έπρεπε να προετοιμαστεί για πόλεμο είναι εάν σχεδίαζε να εισβάλει στην Ταϊβάν.
Διότι τη στιγμή που η Κίνα εισβάλλει στην Ταϊβάν, οι ΗΠΑ και η Κίνα θα είναι σε πόλεμο.
Στο μεταξύ, το Πεκίνο είχε αναπτύξει μαχητικά αεροσκάφη, μη επανδρωμένα αεροσκάφη, πολεμικά πλοία και σκάφη της ακτοφυλακής για να περικυκλώσει την Ταϊβάν – τον τέταρτο γύρο μεγάλης κλίμακας πολεμικών αγώνων γύρω από το νησί σε λίγο περισσότερο από δύο χρόνια.

Το μέτωπο της Ουκρανίας

Εν τω μεταξύ, οι δυτικοί ηγέτες συνεχίζουν να συζητούν δημόσια για την αποστολή στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.
Το τελευταίο παράδειγμα προήλθε από τον υπουργό Εξωτερικών της Λιθουανίας…
Ο υπουργός Εξωτερικών της Λιθουανίας Gabrielius Landsbergis δήλωσε τη Δευτέρα ότι οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να επιστρέψουν στην ιδέα εισέλθουν στο έδαφος στην Ουκρανία για να πολεμήσουν τη Ρωσία.
Η ιδέα έρχεται αφότου ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε τον Φεβρουάριο ότι η αποστολή δυτικών στρατευμάτων στην Ουκρανία δεν «αποκλείεται» για τα μελλοντικά σχέδια στον πόλεμο κατά της Ρωσίας, σύμφωνα με το AP.
Ωστόσο, ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς έκλεισε αυτό το σχέδιο προς το παρόν.
«Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για τα τάγματα από τη Βόρεια Κορέα, πρέπει να επιστρέψουμε στο έδαφος της Ουκρανίας, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μακρόν.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους επανήλθε αυτό είναι επειδή υπάρχουν αναφορές ότι στρατιώτες από τη Βόρεια Κορέα εξοπλίζονται και στέλνονται για να πολεμήσουν για τη Ρωσία στην πρώτη γραμμή της ανατολικής Ουκρανίας…

Τα βορειοκορεατικά στρατεύματα πιστεύεται ότι λαμβάνουν εκπαίδευση προτού σταλούν στην πρώτη γραμμή στην Ουκρανία, κάτι που θεωρείται ξεκάθαρο σημάδι των διαρκώς θερμών σχέσεων μεταξύ Μόσχας και Πιονγκγιάνγκ.
Φαίνεται ότι είναι απλώς θέμα χρόνου να βρεθεί το ΝΑΤΟ σε άμεση σύγκρουση με τους Ρώσους.

Νότια Κορέα

Η Βόρεια Κορέα κάνει κάθε είδους θόρυβο τον τελευταίο καιρό.
Εκτός από την αποστολή στρατευμάτων για να πολεμήσουν στην Ουκρανία, οι Βορειοκορεάτες απειλούν επίσης να εισβάλουν στη Νότια Κορέα…

Η Βόρεια Κορέα δήλωσε ότι βρήκε τα υπολείμματα ενός νοτιοκορεατικού στρατιωτικού drone και ότι οποιαδήποτε περαιτέρω «παραβίαση» του εδάφους της θα είχε ως αποτέλεσμα την «κήρυξη πολέμου».

Οι εντάσεις μεταξύ των δύο πλευρών της χερσονήσου έχουν κλιμακωθεί από τον Μάιο, όταν ο Βορράς άρχισε να πετάει μπαλόνια που μεταφέρουν σκουπίδια πέρα από τα σύνορα προς τον Νότο, προτρέποντας τη Σεούλ να απαντήσει ξεκινώντας εκ νέου προπαγανδιστικές εκπομπές.

Αυτή την εβδομάδα, η Βόρεια Κορέα κατηγόρησε τη Νότια Κορέα ότι πέταξε μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από την Πιονγκγιάνγκ σε τρεις περιπτώσεις αυτόν τον μήνα και απείλησε να απαντήσει με βία αν συμβεί ξανά.
Εάν η Βόρεια Κορέα εισβάλει, ο μόνος τρόπος που θα επιβιώσει η Νότια Κορέα είναι να επέμβει η Δύση.

Μέση Ανατολή

Αλλά αυτή τη στιγμή οι δυτικές δυνάμεις επικεντρώνονται στη Μέση Ανατολή, επειδή αυτή η σύγκρουση θα μπορούσε να ξεφύγει εντελώς από τον έλεγχο ανά πάσα στιγμή.
Το Ισραήλ θα αρχίσει σύντομα να στοχεύει οποιαδήποτε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που βοηθούν τη Χεζμπολάχ…

«Τις επόμενες ημέρες θα αποκαλύψουμε πώς το Ιράν χρηματοδοτεί τις τρομοκρατικές δραστηριότητες της Χεζμπολάχ χρησιμοποιώντας πολιτικούς θεσμούς, ενώσεις και ΜΚΟ που λειτουργούν ως μέτωπα για την τρομοκρατία», ανέφερε το Ισραήλ.
Και σίγουρα δεν άργησε να αρχίσει να συμβαίνει αυτό.
Τα υποκαταστήματα της Al-Qard Al-Hassan Association Bank άρχισαν να χτυπιούνται από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές…

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη πλήττουν δεκάδες στόχους στη Βηρυτό και άλλες περιοχές του νότιου Λιβάνου, συμπεριλαμβανομένων υποκαταστημάτων τράπεζας που κατηγορείται ότι κατείχε κεφάλαια που χρησιμοποιεί η Χεζμπολάχ.
Ο Αραβικός εκπρόσωπος του στρατού, Avichay Adraee, είχε εκδώσει νωρίτερα το βράδυ αρκετές εντολές εκκένωσης κτιρίων σε όλο το νότιο Λίβανο, όπως είπε ότι βρίσκονταν κοντά σε εγκαταστάσεις που ανήκουν στην τράπεζα Al-Qard Al-Hassan Association που έχει επιβληθεί από τις ΗΠΑ.

Comments (0)
Add Comment