Οι Ρώσοι διέψευσαν ότι επρόκειτο περί επίθεσης του ISIS

 

Η υπηρεσία ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) ανακοίνωσε επισήμως ότι οι ύποπτοι της τρομοκρατικής επίθεσης είχαν “επαφές” στην Ουκρανία και επιβεβαίωσε ότι σχεδίαζαν να διαφύγουν εκεί.

Οι τακτικές που χρησιμοποιούνται σε τρομοκρατικές επιθέσεις των ISIS είναι επιθέσεις αυτοκτονίας και όχι διαφυγής όπως συνέβη στο χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα.

Η FSB σε ανακοίνωσή της η οποία δημοσιεύτηκε από το Ρωσικό πρακτορείο TASS αναφέρει ότι οι τρομοκράτες αφού διέπραξαν την επίθεση, προσπάθησαν να διασχίσουν τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα και είχαν κατάλληλες επαφές με την ουκρανική πλευρά.

Ήταν μια επίθεση η οποία είχε σχεδιαστεί με προσοχή υποστηρίζουν στην υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας και χρεώνουν το μακελειό στο Κίεβο και στις δυτικές υπηρεσίες.

Ο ένας από τους τρομοκράτες με σωματοδομή μπόντι μπίλντερ, ήταν ξανθός με γαλάζια μάτια και ημίγυμνος πυροβολούσε τους θεατές, όπως υποστήριξαν αυτόπτες μάρτυρες.

Σίγουρα επρόκειτο περί μικτής ομάδας της οποίας κάποια μέλη δεν ήταν Καυκάσιοι. Η ρωσική FSB έδωσε στην δημοσιότητα τα ονόματα και τις φωτογραφίες τεσσάρων εκ των συλληφθέντων οι οποίοι είναι κάτοικοι Ινγκουσετίας με καταγωγή από το Τατζικιστάν.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν επρόκειτο για επίθεση του ISIS.

Αυτά είναι θεωρίες των Δυτικών για να μην υπάρξουν αντίποινα και για να παραπλανηθεί η δυτική κοινή γνώμη.

Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι έχουν ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και τα «σκοτεινά» παιχνίδια όταν περιλαμβάνουν δυνάμεις με πυρηνικά οπλοστάσια στο τέλος οι επιπτώσεις μπορεί να είναι μοιραίες για όλους.

Κάποιοι δείχνουν να μην το καταλαβαίνουν αυτό ή ακόμα χειρότερα ενώ το καταλαβαίνουν το επιδιώκουν…