Οι νέες δηλώσεις Πούτιν απόδειξη ότι η Ρωσία πολεμά το ΝΑΤΟ, όχι την Ουκρανία!

«Οτιδήποτε γίνεται τώρα είναι στα χέρια των Νατοϊκών».

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν προειδοποίησε ότι η Μόσχα θα χρησιμοποιήσει “ένα φάσμα απαντήσεων”, εάν το ΝΑΤΟ (και όχι η Ουκρανία!!!) χρησιμοποιήσει δυτικά όπλα μεγάλου βεληνεκούς για να πλήξει στόχους βαθιά στο ρωσικό έδαφος, σύμφωνα με δηλώσεις του που δημοσιεύθηκαν σήμερα.

(Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας) εξετάζει πώς θα απαντήσει σε ενδεχόμενα πλήγματα μεγάλου βεληνεκούς μέσα στη ρωσική επικράτεια, θα δώσει ένα φάσμα απαντήσεων“, δήλωσε ο Πούτιν στον δημοσιογράφο Πάβελ Ζαρούμπιν της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης.

Ο «Τσαρ Βλαντ» έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, βγάζοντας τελείως από την εξίσωση την Ουκρανία και αφήνοντας να εννοηθεί για ακόμα μία φορά πως η Ρωσία πολεμά το ΝΑΤΟ και όχι το πλήρως κατεστραμμένο ουκρανικό κράτος.

Η μόνη -αιματηρή- συμβολή της Ουκρανίας στον ιδιότυπο παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται στο έδαφός της είναι το… ανθρώπινο δυναμικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πούτιν για το θέμα:

«Η ερώτηση δεν είναι εάν θα επιτρέψουν ή δεν θα επιτρέψουν τη χρήση τέτοιων όπλων κατά της Ρωσίας. Οι Ουκρανοί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τέτοια όπλα από μόνοι τους.

Μόνο οι ειδικοί του ΝΑΤΟ μπορούν. Χρειάζεται καθοδήγηση μέσω του διαστήματος (δορυφόρων), κάτι το οποίο η Ουκρανία φυσικά δεν μπορεί να παρέχει.

Χρειάζονται νατοϊκούς οι οποίοι με τη χρήση δορυφορικών δεδομένων θα κάνουν μία σειρά από άλλες ρυθμίσεις. Οπότε οτιδήποτε γίνεται τώρα είναι στα χέρια των Νατοϊκών.

Η μόνη ερώτηση είναι εάν θα δώσουν το πράσινο φως στους… εαυτούς τους να χτυπήσουν βαθιά μέσα στη Ρωσία ή όχι. Αυτή είναι η μοναδική ερώτηση»:

Τον Σεπτέμβριο ο Πούτιν είχε προειδοποιήσει και πάλι ότι, αν οι Δυτικοί επιτρέψουν στην Ουκρανία να πλήξει το ρωσικό έδαφος με μεγαλύτερου βεληνεκούς πυραύλους, αυτό θα σημαίνει ότι “οι χώρες του ΝΑΤΟ βρίσκονται σε πόλεμο με τη Ρωσία”.

“Αυτό θα αλλάξει την ίδια τη φύση της σύγκρουσης”, είχε τονίσει.

Πούτιν
Comments (0)
Add Comment