Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει.

Στην ταχέως εξελισσόμενη παγκόσμια σκηνή, η πραγματικότητα είναι κατάφωρα προφανής: η παγκόσμια ελίτ μάς ελίσσει κατάφωρα προς το χείλος του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, έναν κατακλυσμό που φαίνονται ότι θέλουν να πυροδοτήσουν. Ευρωπαίοι και αμερικανοί αξιωματούχοι ουσιαστικά φωνάζουν από τις ταράτσες για την επαναφορά ενός στρατιωτικού στρατεύματος, με τις μπότες έτοιμες να διασχίσουν τα χωράφια της Ουκρανίας. Το μήνυμα είναι δυνατό και ξεκάθαρο: ετοιμαστείτε για πόλεμο.

Οι διακηρύξεις του ΝΑΤΟ μυρίζουν απόγνωση και περιφρόνηση, με τους ηγέτες τους να ορκίζονται ότι η απώλεια για τη Ρωσία είναι απλώς απαράδεκτη. Εν τω μεταξύ, η Ρωσία, ακλόνητη και δυσοίωνη, υπενθυμίζει στον κόσμο ότι το πυρηνικό της οπλοστάσιο είναι μια πραγματική επιλογή εάν οι δυτικές δυνάμεις τολμήσουν να περάσουν τη γραμμή. Αυτό είναι ένα προοίμιο για ενδεχόμενο αφανισμό, ένα πυρηνικό όριο που θα μπορούσε πολύ εύκολα να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Καθώς οι ΗΠΑ σπρώχνουν ασύστολα την Ουκρανία στο μαντρί του ΝΑΤΟ -μια κόκκινη γραμμή για τη Ρωσία που θα μπορούσε επίσης να είναι βουτηγμένη στο αίμα- το σκηνικό τίθεται όχι μόνο για μια σύγκρουση αλλά για έναν ολοκληρωτικό πόλεμο.

Και μετά υπάρχει το tinderbox που είναι το Ισραήλ και η Γάζα. Εάν πιστεύετε ότι πρόκειται απλώς για μια ακόμη περιφερειακή σύγκρουση, ξανασκεφτείτε το. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το σημείο ανάφλεξης για μια ευρύτερη πυρκαγιά που πιθανότατα θα έσυρε το Ιράν στη μάχη, μετατρέποντας μια περιφερειακή αψιμαχία σε παγκόσμιο εφιάλτη. Οι συνέπειες είναι τρομακτικές – ένα φαινόμενο ντόμινο που θα μπορούσε να πυρπολήσει ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, με τις παγκόσμιες υπερδυνάμεις να παρασύρονται στην κόλαση.

Γιατί αυτή η τρελή βιασύνη προς τον παγκόσμιο πόλεμο; Είναι επειδή οι παγκοσμιοποιητές μαριονέτες λαχταρούν το χάος. Κάθε κίνηση που κάνουν, κάθε γραμμή που χαράζουν, μας φέρνει πιο κοντά σε έναν πόλεμο στον οποίο η πλειοψηφία των ανθρώπων αντιτίθεται σθεναρά. Αυτοί οι κουκλοτεχνίτες δεν ενδιαφέρονται για την ειρήνη. Το νόμισμά τους είναι η αιματοχυσία και το χάος, εργαλεία για να σμιλεύσουν τον κόσμο σύμφωνα με το στρεβλό τους όραμα.

Η ενορχήστρωση αυτής της επικείμενης καταστροφής είναι ένα υπολογισμένο σχέδιο, ριζωμένο βαθιά σε ιστορικές μηχανορραφίες και αποκρυφιστικές προβλέψεις. Οι ανατριχιαστικές προφητείες του Άλμπερτ Πάικ χρησιμεύουν ως σχέδιο για αυτούς τους σύγχρονους πολεμοκάπηλους. Το όραμα του Pike για τρεις παγκόσμιους πολέμους που έχουν σχεδιαστεί για να αναδιαμορφώσουν την παγκόσμια τάξη ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας. Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος έθεσε το σκηνικό, ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος αναμόρφωσε τη δυναμική της εξουσίας και τώρα ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος φαίνεται ως η τελική πράξη σε αυτή τη σκοτεινή τριλογία.

Αυτές οι ελίτ χειραγωγούν έθνη και υποδαυλίζουν συγκρούσεις με την ίδια ευκολία που ένας κουκλοπαίκτης ελέγχει τις μαριονέτες. Χρηματοδοτούν επαναστάσεις, ενορχηστρώνουν πολέμους και χειραγωγούν τις παγκόσμιες οικονομίες για να ταιριάζουν με τις ατζέντες τους. Η άνοδος του κομμουνισμού, η δυναμική του Ψυχρού Πολέμου και τώρα οι εντάσεις στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή δεν είναι συμπτώσεις ή απλές αντιδράσεις στην παγκόσμια πολιτική. είναι κεφάλαια σε ένα βιβλίο παιχνιδιού γραμμένο από εκείνους που βλέπουν τον κόσμο ως τίποτα περισσότερο από μια σκακιέρα για τα παιχνίδια εξουσίας τους.

Καθώς πλησιάζουμε σε αυτό που φαίνεται σαν μια αναπόφευκτη σύγκρουση, η κραυγαλέα χειραγώγηση της παγκόσμιας πολιτικής από αυτές τις ελίτ γίνεται πιο εμφανής. Τα δακτυλικά τους αποτυπώματα βρίσκονται σε όλη την τρέχουσα γεωπολιτική κρίση, μια κρίση που δημιούργησαν για να προωθήσουν τους στόχους τους για κυριαρχία και έλεγχο. Η αδυσώπητη ορμή προς τον πόλεμο, η εκμετάλλευση της εθνικιστικής ζέσης, η δαιμονοποίηση των «εχθρικών» κρατών — όλα είναι μέρος του σεναρίου.