Ο σύμβουλος του Πούτιν «έδειξε» ποιοί δεν θέλουν να εκλεγεί ο Τραμπ

Ο Alexander Dugin, ο οποίος έχει στενές επαφές με το Κρεμλίνο και συμβουλεύει τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν, έκανε λόγο για τους συμμάχους των Δημοκρατικών τους νεοσυντηρητικούς, οι οποίοι, όπως διατείνεται, πολεμούν τον Ντόναλντ Τραμπ εντός του ρεπουμπλικανικού κόμματος και ήταν τροτσκιστές που μισούσαν την ΕΣΣΔ και τον Στάλιν επειδή στην Ρωσία αυτό που χτίστηκε (κατά τη γνώμη τους) δεν ήταν διεθνής, αλλά «εθνικός» σοσιαλισμός, δηλαδή σοσιαλισμός σε μια και μόνο χώρα.

Όπως έγραψε σε άρθρο του στο Ria Novosti με τίτλο, ο σύμβουλος του Πούτιν είπε πως αληθινός σοσιαλισμός, πιστεύουν οι τροτσκιστές, είναι δυνατός μόνο αφού ο καπιταλισμός γίνει πλανητικός και νικήσει παντού, ανακατεύοντας αμετάκλητα όλες τις εθνότητες, τους λαούς, τους πολιτισμούς και καταργώντας τις παραδόσεις και τις θρησκείες. Μόνο τότε (και όχι πριν) θα φτάσει σε παγκόσμια επανάσταση, την λεγόμενη νέα διεθνιστική τάξη πραγμάτων με έναν ηγέτης στην κορυφή

Οι Αμερικανοί τροτσκιστές, σύμφωνα με τον Ντούγκιν θέλησαν με κάθε δυνατό τρόπο να ενισχύσουν τον παγκόσμιο καπιταλισμό και τις Ηνωμένες Πολιτείες ως ναυαρχίδα του πλανήτη, θέλοντας προφανώς να ελέγχουν πλήρως την Ρωσία!

Ο σύμβουλος του Πούτιν συνεχίζει -από την δική του οπτική γωνία πάντα- λέγοντας πως ο σοσιαλισμός, σύμφωνα με τους τροτσικστές των ΗΠΑ, δεν μπορεί παρά να είναι αυστηρά διεθνής, πράγμα που σημαίνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να ενισχύσουν την ηγεμονία τους και να καταστρέψουν τους αντιπάλους τους! Μόνο μετά από αυτό, συνεχίζει, όταν ο πλούσιος Βορράς έχει επικυρώσει την πλήρη κυριαρχία του στον φτωχό Νότο και ο διεθνής καπιταλισμός έχει βασιλέψει παντού, θα υπάρξουν προϋποθέσεις για να προχωρήσουν στην επόμενη φάση της ιστορικής εξέλιξης.

Για να εφαρμόσουν αυτό το διαβολικό σχέδιο, υπογραμμίζει ο Ντούγκιν, οι Αμερικανοί τροτσκιστές πήραν μια στρατηγική απόφαση να μπουν στη μεγάλη πολιτική, αλλά όχι άμεσα, αφού κανείς δεν θα τους ψήφισε στις ΗΠΑ αν εμφάνιζαν την ταυτότητά τους, αλλά μέσω μεγάλων κομμάτων. Πρώτα μέσω των Δημοκρατικών, και μετά μέσω των Ρεπουμπλικανών.

Αυτοί οι δύο φέρονται να είναι οι αντίπαλοι του Τραμπ, οι οποίοι προσπαθούν να τον εμποδίσουν να αναλάβει την προεδρία στις εκλογές του Νοεμβρίου, με ορολογία Ντούγκιν: Οι τροτσκιστές των Δημοκρατικών, οι οποίοι σιγά σιγά αποκαλύπτουν την ιδεολογική τους καταγωγή, και οι τροτσκιστές των νέο-συντηρητικών ρεπουμπλικάνων.

Οι νεοσυντηρητικοί δεν έδειξαν τον τροτσκισμό τους, όπως τον αποκαλεί ο Ντούγκιν, και, επομένως, αποπλάνησαν τους παραδοσιακούς Αμερικανούς . Ο Τραμπ έπρεπε να αντιμετωπίσει, πριν εκλεγεί για πρώτη φορά πρόεδρος των ΗΠΑ, καθώς ήταν σχεδόν πλήρεις κύριοι του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, καταλήγει ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου!

Θα καταφέρουν να εμποδίσουν τον Τραμπ αυτή την φορά;