«Ο Νασράλα είναι ζωντανός», λένε οι Άραβες! 10 τρομακτικές εκρήξεις τράνταξαν την Βηρυτό!

Πρώτη φορά τόσο δυνατός βομβαρδισμός!

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) πραγματοποίησαν αεροπορική επιδρομή στο κύριο αρχηγείο του λιβανέζικου σιιτικού κινήματος Χεζμπολάχ στη Βηρυτό, το οποίο βρίσκεται κάτω από κτίρια κατοικιών στο κέντρο της γειτονιάς Dahiyeh, δήλωσε ο εκπρόσωπος των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων Daniel Hagari, όπως διαβάσατε νωρίτερα!

“Οι IDF μόλις πραγματοποίησαν ένα ακριβές χτύπημα στο κεντρικό αρχηγείο της τρομοκρατικής οργάνωσης Χεζμπολάχ… Το αρχηγείο χτίστηκε σκόπιμα κάτω από κτίρια κατοικιών στο κέντρο της γειτονιάς Dahiyeh στην Βηρυτό”, είπε ο Hagari.

Ο ισραηλινός στρατός προσπάθησε να σκοτώσει τον ηγέτη του σιιτικού κινήματος της Χεζμπολάχ του Λιβάνου, Χασάν Νασράλα, χτυπώντας στην Βηρυτό, αλλά η προσπάθειά τους απέτυχε, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya την Παρασκευή.

«Ο Νασράλα ήταν στο σημείο της επίθεσης, αλλά η τύχη του παραμένει ασαφής», ισχυρίζεται το Ισραήλ!

Περίπου 10 ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν στη Βηρυτό και καπνός ήταν ορατός στα νότια προάστια της πόλης!

Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν μια έντονη σειρά αεροπορικών επιδρομών στα νότια προάστια της Βηρυτού, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που τόσο σφοδρός βομβαρδισμός πλήττει την πόλη.

Τουλάχιστον έξι κτίρια κατέρρευσαν ως αποτέλεσμα ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής στα νότια προάστια της Βηρυτού , μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya την Παρασκευή.

Ο κίνδυνος κλιμάκωσης είναι πλέον πιο ορατός από ποτέ…