Νέα επίθεση της Χεζμπολάχ: Έπληξε το σπίτι του Ισραηλινού πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου στην Καισάρεια!

Drone της Χεζμπολάχ διαπέρασε για ακόμα μία φορά την ισραηλινή αεράμυνα

Νέα επίθεση με drones εξαπέλυσε νωρίς το πρωί η Χεζμπολάχ στο Ισραήλ στοχοποιώντας ισραηλινή βάση και το σπίτι του ισραηλινού πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου το οποίο και έπληξε!

Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος εκτοξεύθηκε σήμερα εναντίον της κατοικίας του Βενιαμίν Νετανιάχου στη βόρεια ισραηλινή πόλη της Καισάρειας, δήλωσε ο εκπρόσωπός του, προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του δεν βρισκόταν στην περιοχή και ότι δεν υπήρξαν θύματα. 

Στην ανακοίνωση δεν ξεκαθαρίζεται αν χτυπήθηκε το σπίτι του Ισραηλινού πρωθυπουργού όμως σίγουρα έχει χτυπηθεί κάποιο κτίριο, είτε η ίδια η πρωθυπουργική κατοικία είτε κάποιο παρακείμενο οίκημα.

Πολλές πηγές αναφέρουν ότι έχει πληγεί η κατοικία του Βενιαμίν Νετανιάχου.

Το drone διαπέρασε την ισραηλινή αεράμυνα και έπεσε σε κτίριο στην Καισάρεια (Caesaria), μεταξύ του Τελ Αβίβ και της Χάιφα.

Νέα ερωτήματα για την αντιπυραυλική ασπίδα του Ισραήλ προκύπτουν μετά τη νέα επίθεση της Χεζμπολάχ.

Η αεράμυνα το Ισραήλ για αρκετό καιρό ήταν πολύ αποτελεσματική. Ίσως αντιμετωπίζει προβλήματα σε ό,τι αφορά την επάρκεια βλημάτων μετά από ένα χρόνο πολέμου.

Στόχος των drones ήταν και η βάση στο Glilot, που είναι τα κεντρικά της υπηρεσίας πληροφοριών του Ισραήλ.

Όπως αναφέρει το The Times of Israel, οι προειδοποιητικές σειρήνες δεν ενεργοποιήθηκαν στην Καισάρεια, όπου κατοικεί ο Βενιαμίν Νετανιάχου.

Την ίδια ώρα, ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αλί Χαμενεΐ διεμήνυσε ότι «ο θάνατος του Γιαχία Σινουάρ δε θα σταματήσει τον “Άξονα της Αντίστασης”» και ότι «η Χαμάς θα συνεχίσει να υπάρχει».

Comments (0)
Add Comment