Μουζουράκης στη δίκη για Κιβωτό του Κόσμου: Με κλειστά μάτια θα εμπιστευόμουν το παιδί μου στον πατέρα Αντώνιο

Σκοπιμότητα και οργανωμένο σχέδιο βλέπει πίσω από τις καταγγελίες για τις σωματικές κακοποιήσεις ανήλικων τροφίμων ο τραγουδιστής – Χαρακτήρισε τη στάση του απέναντι στις δικαστικές διώξεις ως «πνευματικό παραδειγματισμό»

Ως άτομα που έδιναν αγάπη στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, περιέγραψε σήμερα τον πατέρα Αντώνιο και τους επτά συγκατηγορουμένους του στη δίκη για τις σωματικές κακοποιήσεις ανηλίκων τροφίμων της ΜΚΟ, ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης των κατηγορουμένων, άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξε οργανωμένο σχέδιο σε βάρος της ΜΚΟ και χαρακτήρισε τη στάση του πατρός Αντωνίου απέναντι στις δικαστικές διώξεις που αντιμετωπίζει «πνευματικό παραδειγματισμό»!

Υπεράσπιση: Έχετε μια κόρη. Αν υπήρχε λόγος να εμπιστευτείτε το παιδί σας σε μια Δομή θα το εμπιστευόσασταν; Σε μια δομή με τον πατέρα Αντώνιο;

Μάρτυρας: Με κλειστά μάτια.

Υπεράσπιση: Όταν ακούσατε για τις καταγγελίες τι σκεφτήκατε;

Μάρτυρας: Ότι κρύβεται κάποια σκοπιμότητα. Συνδέοντας το παζλ των γεγονότων που εξελίσσονταν εκείνο το διάστημα και το ότι οι καταγγελίες έρχονταν από παντού φαίνονταν οργανωμένο όλο. Δεν ξέρω αν υπήρχε καθοδήγηση. Έρχονταν όλα, τα οικονομικά οι καταγγελίες. Παρόμοιες υποθέσεις σαν του πατρός Αντωνίου ή έχουν εκδικαστεί ή έχουν κουκούλωμα από τα ΜΜΕ.

Υπεράσπιση: Εσείς μετά από αυτές τις καταγγελίες συνεχίσατε να έχετε πνευματικό τον πατέρα Αντώνιο;

Μάρτυρας: Δεν ήθελα να τον βάλω σε θέση να εξομολογηθώ, γιατί αισθανόμουν πιο πολύ ότι εμείς πρέπει να τον στηρίξουμε. Όλη αυτή η στάση του είναι ένας πνευματικός παραδειγματισμός.

Η δίκη συνεχίζεται.

 

 

ΠΗΓΗ

Κιβωτός του Κόσμου