Κομματικός στρατός εκατομμυρίων αλλοδαπών – Παίζουν τα ρέστα τους για να χάσει ο Τραμπ

«Σχεδιάζουν να φέρουν δεκάδες εκατομμύρια μετανάστες! Αυτές θα είναι οι τελευταίες εκλογές».

 

Δύο μήνες χωρίζουν τις ΗΠΑ από τις πιο κρίσιμες προεδρικές κάλπες των τελευταίων δεκαετιών.

Ντόναλντ Τραμπ και Καμάλα Χάρις έρχονται αντιμέτωποι δύο μήνες μετά την απόπειρα δολοφονίας του πρώτου και μόλις μερικές εβδομάδες μετά την απόσυρση του Τζο Μπάιντεν από την προεκλογική κούρσα.

Ο Έλον Μασκ, που επίσημα έχει ταχθεί στο πλευρό του Τραμπ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το μεταναστευτικό ζήτημα, προειδοποιώντας πως «δηλωμένος στόχος των Δημοκρατικών» είναι να δημιουργήσουν έναν «κομματικό στρατό» με αλλοδαπούς που έχουν μπει παράνομα στις ΗΠΑ!

Κατά τον ίδιο, αλλά και την κοινή ψυχρή λογική, εφόσον καταφέρουν κάτι αντίστοιχο, τότε οι Δημοκρατικοί θα είναι… «ισόβιοι νικητές» σε κάθε εκλογική αναμέτρηση!

Επί της ουσίας θα έχουν ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή τους «δεκάδες εκατομμύρια στοκ ψηφοφόρους» που θα μπορούν να τους χρησιμοποιούν κατά το δοκούν σε Πολιτείες-«κλειδιά», που θα κρίνουν εκλογικά αποτελέσματα!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μασκ:

«Ο δημοσίως δηλωμένος στόχος σχεδόν όλων των ηγετών του Δημοκρατικού Κόμματος είναι να νομιμοποιήσουν τα ~ 15 εκατομμύρια παράνομους μετανάστες το συντομότερο δυνατό, καθώς και να φέρουν δεκάδες εκατομμύρια άλλους.

Θα συμβεί σε όλες τις Πολιτείες ό,τι ακριβώς συνέβη στην Καλιφόρνια με την αμνηστία του 1986, μετατρέποντας την Αμερική σε μια μόνιμη μονοκομματική Πολιτεία.

Πηγή: https://www.el.gr/