Κ.Χάρις: «Αν δηλώνεις ότι είσαι χριστιανός δεν σε θέλουμε μαζί μας»

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ πρόσφατα έβγαλε μένος κατά του ίδιου του Ιησού Χριστού και κατά όσων πιστεύουν!

Η πρωτοφανής δήλωση της Κ.Χάρις το Σάββατο, που είπε σε χριστιανό υποστηρικτή της σε δική της ομιλία ότι «έχει έρθει σε λάθος συγκέντρωση» επειδή αυτός αναφώνησε «Ο Ιησούς είναι ο Κύριος μας» ουσιαστικά χαρίζει τους πιστούς των ΗΠΑ στον Ν. Τραμπ!

Φυσικά, με την ενέργεια της αυτή έδειξε ότι όχι μόνο τείνει προς την αθεΐα αλλά δεν έχει και κανένα σεβασμό για τα θρησκευτικά πιστεύω των άλλων.

Οι χριστιανοί ψηφοφόροι και γενικώς όσοι πιστεύουν στο Θείο σπεύδουν πλέον να ψηφίσουν το Ν.Τραμπ.

Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος το οποίο θα την ακολουθάει ακόμα και αν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές καθώς δείχνει την στάση της και την τοποθέτηση της απέναντι στην χριστιανική θρησκεία.

Όπως ο Τραμπ είπε σε αντίθεση με την Χάρις «εμείς αγαπάμε τους χριστιανούς, καλωσορίζουμε τους πιστούς και αγκαλιάζουμε τους ακόλουθους του Ιησού».

Σημειώνεται πως και ο αντιπρόεδρος του Τραμπ, Τζ. Ν. Βανς, αντέδρασε πολύ διαφορετικά όταν κάποιος φώναξε: «Ο Ιησούς είναι Βασιλιάς!». κατά τη διάρκεια μιας από τις πρόσφατες συγκεντρώσεις του.

«Αυτό είναι σωστό. Ο Ιησούς είναι Βασιλιάς», είχε τονίσει.

Τελευταία ήρθε η αντίδραση από τον δεύτερο γιο του Ντόναλντ Τραμπ, Έρικ, ο οποίος δήλωσε με έμφαση ενώπιον του κοινού:

«Λοιπόν κυρίες και κύριοι, είστε στη σωστή συγκέντρωση. Μπορείτε να πιστέψετε ότι έγινε αυτό το σχόλιο τις προάλλες; Κάποιος είπε “ο Χριστός είναι ο Θεός” και τι είπε η Καμάλα; “Είστε στη λάθος συγκέντρωση”! Λοιπόν όλοι εσείς εδώ πέρα είστε στη σωστή συγκέντρωση»:

Comments (0)
Add Comment