ΗΠΑ: Θετικός ο Τραμπ στην πρόθεση Μασκ να «υπηρετήσει» στη κυβέρνηση του αν εκλεγεί.

Ο Έλον Μασκ έχει δηλώσει το τελευταίο διάστημα μεγάλος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, που διεκδικεί εκ νέου την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών στις προσεχείς εκλογές με αντίπαλο την Κάμαλα Χάρις.

Ο Μασκ- που εκφράζει ολοένα και πιο συντηρητικές απόψεις ενάντια στην woke παράνοια- στηρίζει σε κάθε του βήμα και όποτε του δίνεται η ευκαιρία τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. Μάλιστα, στη συνέντευξη στο Twitter (ή Χ) έγινε πασιφανές το πόσο πολύ συμφωνούν οι δύο τους.

Όμως δεν έμεινε εκεί..

Στις 20/8 ο ιδιοκτήτης της Tesla ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media μία εικόνα του που τον έδειχνε έτοιμο να «υπηρετήσει» στη νέα κυβέρνηση της Αμερικής. Τόνισε δε πως θα ήθελε όσο τίποτα ν’ αναλάβει πόστο σ’ αυτήν, αν κι εφόσον, φυσικά, εκλεγεί ο Τραμπ.

 

Αυτό του το «άνοιγμα» δεν έμεινε… αναπάντητο από την πλευρά του υποψήφιου πλανητάρχη: «Είναι ένας πολύ έξυπνος τύπος. Σίγουρα θα το έκανα, αν θα δεχόταν, σίγουρα θα το έκανα. Είναι ένας πανέξυπνος τύπος», απάντησε ο Τραμπ στην ερώτηση που του έγινε για το αν θα του έδινε μία θέση στο υπουργικό συμβούλιό του.

Επομένως, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως αν εκλεγεί ο Τραμπ (που είναι και το πιθανότερο), τότε οι δύο μεγιστάνες θα συμπορευτούν.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΛΟΝ ΜΑΣΚΗΠΑ