Η προειδοποίηση του Έλον Μασκ, αν δεν εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ

Με αφορμή ανάρτηση της Καμάλα Χάρις

Ο Έλον Μασκ, ο οποίος υποστήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ λίγο μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του σε συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια, προειδοποίησε τις Ηνωμένες Πολιτείες για έναν «πολύ πραγματικό» κίνδυνο εάν η Καμάλα Χάρις γίνει η επόμενη πρόεδρος της χώρας.

Η τελευταία παρέμβαση του Μασκ εναντίον της Χάρις έρχεται στο πλαίσιο της νίκης του Νικολάς Μαδούρο στις εκλογές για την προεδρία στην Βενεζουέλα, εξασφαλίζοντας μια τρίτη θητεία.

Η Χάρις αντιμετώπισε αντιδράσεις στο Χ για την ανάρτηση ενός μηνύματος, στο οποίο είπε ότι η επιλογή των Βενεζουέλας πρέπει να γίνει σεβαστή, την ώρα που η αντιπολίτευση κάνει λόγο για νοθεία!

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες στέκονται στο πλευρό του λαού της Βενεζουέλας που εξέφρασε την φωνή του στις σημερινές ιστορικές προεδρικές εκλογές. Η βούληση του λαού της Βενεζουέλας πρέπει να γίνει σεβαστή. Παρά τις πολλές προκλήσεις, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ένα πιο δημοκρατικό, ευημερούν και ασφαλές μέλλον για τον λαό της Βενεζουέλας».

Με αφορμή τα λόγια της Χάρις, ο Έλον Μασκ ενέκρινε τη θέση του πολιτικού σχολιαστή, Gunther Eagleman, ο οποίος κοινοποίησε το tweet της Αμερικανίδας αντιπροέδρου, γράφοντας: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα γίνουν Βενεζουέλα εάν δεν εκλεγεί ο Τραμπ».

Αναδημοσιεύοντας τη δημοσίευση του Eagleman, ο δισεκατομμυριούχος έγραψε: «Νομίζω ότι ο κίνδυνος είναι πολύ πραγματικός».