Η πιο πλήρης λίστα με τις επικείμενες φυσικές καταστροφές εμφανίστηκε στο διαδίκτυο.

The Jerusalem Post: Ο Ben Artzi, γνωστός μυστικιστής και καβαλιστής στο Ισραήλ, προειδοποίησε ότι οι χώρες και οι ηγέτες που προσπαθούν να βλάψουν το Ισραήλ θα αντιμετωπίσουν θεία τιμωρία – με πλημμύρες, σεισμούς και άλλες φυσικές καταστροφές, που σηματοδοτούν την έναρξη του προφητευμένου πολέμου του Γωγ και ο Μαγώγ και ο αναπόφευκτος ερχομός του Μεσσία.

Σε ένα βίντεο στο YouTube που δημοσιεύτηκε την Τρίτη, ο Μπεν Άρτζι έστειλε ένα φλογερό μήνυμα που στόχευε σε όσους είπε ότι προσπαθούν να καταστρέψουν τον λαό και το κράτος του Ισραήλ.

«Ο Κύριος του Σύμπαντος θα καταστρέψει αυτές τις χώρες», δήλωσε, προειδοποιώντας ότι οι ηγέτες που επιτίθενται στις αμυντικές δυνάμεις του Ισραήλ, βλάπτουν Ισραηλινούς πολίτες ή βεβηλώνουν τους Αγίους Τόπους θα αντιμετωπίσουν καταστροφικές συνέπειες. «Ακόμα και τώρα τους καταστρέφει. Όλος ο κόσμος βρίσκεται σε χάος, όπως είχε προβλεφθεί».

Ο Ben Artzi επεσήμανε μια σειρά από επικείμενες καταστροφές ως θεϊκή τιμωρία για τις χώρες που αντιτίθενται στο Ισραήλ:

«Οι χώρες τους θα καταστραφούν από πλημμύρες, σεισμούς, ηφαιστειακές εκρήξεις, φωτιά και θειάφι και ισχυρούς ανέμους. Οι πρόεδροι και οι αρχηγοί αυτών των χωρών θα πεθάνουν. δεν θα ζήσουν», είπε, προσθέτοντας ότι την πτώση τους θα τη δουν όλοι μέσω της κάλυψης των μέσων ενημέρωσης. «Αυτή είναι η αρχή της αποκάλυψης του Μεσσία και μια προειδοποίηση ώστε αυτοί οι άνθρωποι να μην ενοχλούν άλλο το Ισραήλ».

Ο Ben Artzi είναι μια πολύ γνωστή προσωπικότητα στην πνευματική και μυστικιστική κοινότητα του Ισραήλ, διάσημος για τα προφητικά μηνύματα και τις διδασκαλίες του που συνδυάζουν τον καβαλιστικό μυστικισμό με ερμηνείες σύγχρονων γεγονότων. Τα κηρύγματά του συχνά επικεντρώνονται στον ρόλο του Ισραήλ στις παγκόσμιες υποθέσεις και συχνά θίγουν αποκαλυπτικά θέματα. Με τα χρόνια, έχει συγκεντρώσει σημαντικούς θαυμαστές και έχει επίσης δεχτεί κριτική για τις αμφιλεγόμενες προβλέψεις του και το ειλικρινές στυλ παρουσίασής του.

Ο Μπεν Άρτζι τόνισε ότι οι σημερινές παγκόσμιες ανατροπές δεν είναι τυχαίες, αλλά αποτελούν μέρος του θεϊκού σχεδίου για την προστασία του Ισραήλ. «Δεν το ξέρετε ακόμα, αλλά ολόκληρος ο κόσμος που αντιτίθεται στο κράτος του Ισραήλ θα αντιμετωπίσει μια πλημμύρα», προειδοποίησε ο Μπεν Άρτζι. «Η καταστροφή των εθνών έχει ήδη ξεδιπλωθεί και μόνο θα ενταθεί».

Οι τελευταίες του δηλώσεις προκάλεσαν διαμάχη μεταξύ ορισμένων τηλεθεατών, αν και οι οπαδοί του Μπεν Άρτζι συγκεντρώθηκαν γύρω από τις δηλώσεις του ως ένδειξη θεϊκής προστασίας για το Ισραήλ. «Από εδώ και στο εξής, οι πρόεδροι και οι ηγέτες αυτών των χωρών θα πεθάνουν», είπε, αναφερόμενος σε όσους προσπάθησαν να υπονομεύσουν το Ισραήλ. «Αυτό σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής που θα δει τον ερχομό του Μεσσία».

Εκδοτικό σχόλιο του The Big The One: Promising Egyptian executions, λέει ο κ. Ben Artzi. φυσικά, αόριστα, χωρίς να απαριθμήσω τις χώρες και τους λαούς που θα αντιμετωπίσουν αυτό. Και μπορεί να γίνει κατανοητός – η γλώσσα θα κουραστεί να τα απαριθμεί όλα:

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2024, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ψήφισε με συντριπτική πλειοψηφία ένα «ψήφισμα» σύμφωνα με το οποίο το Ισραήλ πρέπει να εγκαταλείψει τα «κατεχόμενα εδάφη». Παραπάνω είναι μια λίστα με το ποιος ψήφισε και πώς.

Και τώρα κάτι μας λέει ότι σύντομα όλα τα πράσινα στη λίστα θα γίνουν κόκκινα, μαύρα και μπλε, ανάλογα με το ποιος θα έχει τι: φωτιά, σεισμό ή πλημμύρα. Κάποιος μπορεί ακόμη και να καλυφθεί από χιόνι, οπότε θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις.