Η Κίνα πιθανώς προετοιμάζεται για εισβολή στα νησιά Kinmen της Ταϊβάν

Οι ΗΠΑ και η Ταϊλάνδη ξεκινούν τις μεγαλύτερες στρατιωτικές ασκήσεις της Νοτιοανατολικής Ασίας.

ΕΠΕΙΓΟΝ – Η Κίνα πιθανώς προετοιμάζεται για εισβολή στα νησιά Kinmen της Ταϊβάν λόγω της αυξημένης δραστηριότητας των σκαφών της κινεζικής ακτοφυλακής κοντά στην περιοχή — το USAF RC-135V παρατήρησε σήμερα την τρέχουσα κατάσταση σε απόσταση από το νότο ακτή της Ταϊβάν..

Νέες λεπτομέρειες προκύπτουν σχετικά με τη μοιραία συνάντηση μεταξύ της ακτοφυλακής της Ταϊβάν και ενός κινεζικού σκάφους που άφησε δύο Κινέζους ψαράδες νεκρούς κοντά στα νησιά Kinmen της Ταϊβάν.

Το Πεκίνο αύξησε πρόσφατα τις εχθροπραξίες του προς την Ταϊβάν και έστειλε πλοία της ακτοφυλακής κοντά στα χωρικά ύδατα της χώρας, η οποία σύμφωνα με το Πεκίνο είναι μέρος της Κίνας.

Περισσότερα πλοία της κινεζικής ακτοφυλακής έχουν σταλεί στα ύδατα γύρω από τα νησιά Kinmen της Ταϊβάν, τα οποία βρίσκονται κοντά στην ακτή της Κίνας.

Η Κίνα εκμεταλλεύεται τους 2 νεκρούς Κινέζους ψαράδες για να κάνει περισσότερες αιτήσεις πίεση στην Ταϊβάν.

🇺🇲⚔️🇹🇭 Οι ΗΠΑ και η Ταϊλάνδη ξεκινούν τις μεγαλύτερες στρατιωτικές ασκήσεις της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Ξεκίνησαν την Τρίτη η Cobra Gold, η μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση στη ΝΑ Ασία, με επικεφαλής τις ΗΠΑ και την Ταϊλάνδη. Περίπου 9.000 στρατιώτες θα συμμετάσχουν από 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας.

Όλος ο στρατός του κόσμου έχει έναν στόχο που είναι η μαζική απομάκρυνση των παρασίτων. Καλώς ήλθατε στο The Greatest Behind-The-Scenes Military Intelligence Sting Operation of All Time! Παρακολουθείτε μια ταινία σε σενάριο! Και θα Λατρέψετε το τέλος αυτής της ταινίας! Ε: Αυτό που θα ακολουθήσει θα συγκλονίσει τον κόσμο!