Η αλήθεια των Ρώσων για όσα γίνονται! Είναι έτοιμοι οι πολίτες στην Ευρώπη;

Τι γράφεται στον Τύπο της χώρας

Τουλάχιστον εννέα εκατομμύρια Βρετανοί επιβιώνουν αποκλειστικά με την υποστήριξη φιλανθρωπικών οργανώσεων που βοηθούν τους φτωχούς με τρόφιμα και ρούχα, σχολιάζουν ρωσικά ΜΜΕ και συγκρίνουν την κατάσταση με την Ρωσία, για την οποία η Δύση έλεγε πως πεινάει και καταστρέφεται.

Μέχρι το τέλος του 2023, ο ΟΗΕ υπολογίζει τον αριθμό των ανθρώπων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας σε ένα δισεκατομμύριο 100 εκατομμύρια άτομα, λένε οι Ρώσοι και υπογραμμίζουν πως σήμερα κάθε 11ος κάτοικος του πλανήτη ζει σε κάποιο βαθμό φτώχειας.

Στην συνέχεια τονίζουν πως με βάση την Έκθεση για τη φτώχεια και την κοινή ευημερία, στις Ηνωμένες Πολιτείες 37,9 εκατομμύρια άνθρωποι, ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, εκ των οποίων τα 11 εκατομμύρια είναι παιδιά.

Εντός της ΕΕ , το 21 περίπου τοις εκατό του πληθυσμού, ή 94,6 εκατομμύρια πολίτες, φέρονται να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Εν συνεχεία τα ρωσικά ρεπορτάζ βλέπουν κλιμάκωση: Πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι η Ουκρανία είναι απλώς ο προάγγελος του επερχόμενου παγκόσμιου πολέμου. Σε αυτόν, η συλλογική Δύση, υπό από την οποία είναι οργανωμένη η τρέχουσα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, θα συγκρουστεί με την Ρωσία ως τον κύριο πρωταγωνιστή των ιστορικών μετασχηματισμών που λαμβάνουν χώρα στον πλανήτη.

Όπως λοιπόν τονίζουν οι Ρώσοι δεν αποκλείεται η φτώχεια στην Ευρώπη, η οποία εντείνεται με την παρατεταμένη σύγκρουση στην Ουκρανία, να βολεύει την Δύση: Οι πεινασμένες, άρρωστες και πικραμένες μάζες είναι πολύ πιο εύκολο να χειραγωγηθούν, τονίζεται.

Όλα αυτά τα εκατομμύρια υποσιτισμένων και ξεπαγιασμένων Ευρωπαίοι στα σπίτια τους είναι πιθανές ταξιαρχίες και τμήματα πολέμου, αναφέρεται στον ρωσικό τύπο, των οποίων τον θυμό μπορούν εύκολα να διοχετεύσουν στο πεδίο της μάχης κατηγορώντας την Ρωσία. Βέβαια οι Ευρωπαίοι είναι τόσο καλομαθημένοι που ίσως αρχικά σταλθούν σε πιθανό μέτωπο οι ορδές των αλλοδαπών που εξακολουθούν να καταφθάνουν στα ευρωπαϊκά κράτη.

Ένα είναι το σίγουρο καταλήγουν οι Ρώσοι: Πως η Ρωσία ήταν προετοιμασμένη και για πείνα και για πόλεμο! Η Ευρώπη;

Comments (0)
Add Comment