Γαλλία: Αεροσκάφος κατέληξε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια επίδειξης – Αγνοείται η τύχη του πιλότου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της σημερινής (16/08) αεροπορικής επίδειξης στη Γαλλία, όταν ένα αεροσκάφος παρουσίασε ξαφνική απώλεια ύψους και κατέληξε στη θάλασσα, προκαλώντας πανικό στους θεατές.

 

Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης για τον πιλότο, της τύχης του οποίου οι λεπτομέρειες παραμένουν άγνωστες μετά το συμβάν στην έκθεση Patrouille de France, όπως αναφέρει η εφημερίδα Figaro.

Σύμφωνα με  πρώτες πληροφορίες, ο πιλότος δεν μπόρεσε να εκτιναχθεί καθώς το μηχάνημα δεν διαθέτει συσκευή που να το επιτρέπει. Πυροσβέστες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη θάλασσα για να τον εντοπίσουν. «Οι επιχειρήσεις διάσωσης για την εύρεση του πιλότου συντονίζονται επί του παρόντος από το Μεσογειακό Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο Επιτήρησης και Διάσωσης (CROSS), υπογραμμίζει η νομαρχία Βαρ σε δελτίο τύπου. Στην περιοχή επιχειρούν πόροι από τη Δ/νση Πυροσβεστικής και Διάσωσης Βαρ και τη Ναυτική Χωροφυλακή».

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, αποτυπώνεται η δραματική πτώση του αεροσκάφους στη θάλασσα, ανάμεσα σε πλήθος σκαφών που παρακολουθούσαν την εκδήλωση.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

ΓΑΛΛΙΑ