Δημόσια διαπόμπευση από τη Χεζμπολάχ στους “ποντικούς” που έκαναν πλιάτσικο σε εγκαταλελλειμένα σπίτια στη Βηρυτό

«Εκμετάλλευση του πολέμου και κλοπή από σπίτια», έγραφαν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν πώς τιμωρήθηκαν οι κλέφτες

Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από το προπύργιο της Χεζμπολάχ, τη Νταχιέχ της Βηρυτού, που δείχνουν πως τιμωρήθηκαν κλέφτες οι οποιοι συνελήφθησαν μετά τη λεηλασία των περιουσιών των κατοίκων που εκτοπίστηκαν από τα σπίτια τους.

Οι κλέφτες κρεμάστηκαν ή δέθηκαν σε στύλους του δρόμου. Στο βίντεο που κυκλοφορεί φαίνονται τραυματισμένοι να αιμοραγούν.

Οι περαστικοί τους φωτογράφισαν και ανέβασαν τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με ορισμένα από τα μηνύματα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Χεζμπολάχ είναι υπεύθυνη για τις σκληρές τιμωρίες. Το βίντεο και οι φωτογραφίες αποδεικνύουν τη ζημιά στη διακυβέρνηση και το χάος που επικρατεί τώρα στη Νταχιέχ.

Ένα άτομο δημοσίευσε τις φωτογραφίες των κλεφτών και έγραψε: “Έκλεψαν περιουσίες αμάχων στη Νταχιέχ, μετά τον εκτοπισμό από την περιοχή ως αποτέλεσμα των συνεχιζόμενων ισραηλινών επιθέσεων. Οι συνεργάτες θα έχουν σύντομα την ίδια μοίρα”.