Δήλωση – «έκπληξη» από πρώην άνθρωπο του Σόρος για τον νικητή των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου

Παρά τις φωνές για εκτεταμένη νοθεία, φαίνεται πως ο Τραμπ δύσκολα θα χάσει τον δρόμο για τον Λευκό Οίκο.

Οι αγορές προεξοφλούν μία νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, αποκάλυψε προς έκπληξη πολλών διεθνιστών ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος επενδυτής, Στάνλεϊ Ντράκενμίλερ, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Bloomberg.

Ο ιδρυτής της επενδυτικής εταιρείας Duquesne Family Office και διαχειριστής αντισταθμιστικού κεφαλαίου (hedge fund) διευκρίνισε ότι η τάση είναι ξεκάθαρα ορατή στις τραπεζικές μετοχές, τα κρυπτονομίσματα και ακόμη και στην απόδοση της εταιρείας κοινωνικών μέσων του πρώην προέδρου Trump Media & Technology Group.

«Θα έπρεπε να μαντέψω ότι ο Τραμπ είναι το φαβορί για να κερδίσει τις εκλογές», είπε ο Ντράκενμίλερ στο Bloomberg την Τετάρτη, τονίζοντας ότι η αγορά φαινόταν πολύ πεπεισμένη ότι ο Τραμπ θα κερδίσει τις τελευταίες 12 ημέρες.

Ο Druckenmiller, διαχειριζόταν χρήματα για τον δισεκατομμυριούχο «φιλάνθρωπο» και μέγα δωρητή του Δημοκρατικού κόμματος, Τζορτζ Σόρος, για περισσότερο από μια δεκαετία.

Εκτίμησε πως είναι είναι «εξαιρετικά απίθανο» οι Δημοκρατικοί να αποκτήσουν τον έλεγχο του Κογκρέσου, ακόμη κι αν η Καμάλα Χάρις φτάσει τελικά στο Οβάλ Γραφείο.

Η παραπάνω παραδοχή έρχεται να προστεθεί στην κάμψη των ποσοστών της Χάρις και την παράλληλη άνοδο εκείνων του Τραμπ ακόμα και στις δημοσκοπήσεις μεγάλων διεθνιστικών ΜΜΕ των ΗΠΑ, κάτι που δεν συνέβαινε ούτε παραμονές των εκλογών του 2016, τις τελευταίες που κέρδισε ο δισεκατομμυριούχος.

Comments (0)
Add Comment