«Διεφθαρμένοι οχετοί να πνιγείτε στον βρωμερό Σηκουάνα»: Ανεπανάληπτο ξέσπασμα Μεντβέντεφ

«Οι πάντες βαρέθηκαν μέχρι θανάτου στην τελετή έναρξης».

Με μία εκτενή ανάρτηση στο Telegram σχολίασε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ τον… «άρτο και θεάματα» της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Μετά τη χθεσινή προτροπή προς τον κόσμο να… «κλείσει τις τηλεοράσεις και τα βίντεο στο διαδίκτυο», ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας τα έβαλε με τους διοργανωτές της σκανδαλώδους τελετής που είδε όλος ο πλανήτης και σχολιάστηκε όσο λίγες.

Αναφέρθηκε στο βλάσφημο σόου με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου όσο, συμπεραίνοντας πως «οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν πεθάνει προ πολλού».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μεντβέντεφ:

Για άλλη μια φορά για το θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων:

Πραγματικά το κατάφεραν αυτή τη φορά!
Και το θέμα δεν είναι ότι οι βατραχοφάγοι έχουν σχεδιάσει τόσο άστοχα τους Αγώνες, καθώς οι πάντες βαρέθηκαν μέχρι θανάτου.

Και ούτε ότι μια ορδή φρικτών και drag queens κάθονταν στο τραπέζι βλάσφημα μιμούμενοι τον Μυστικό Δείπνο.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν πεθάνει πολύ πριν από αυτό. Το βρώμικο πτώμα τώρα αποσυντίθεται σε ένα λασποκαφέ, αηδιαστικό, δύσοσμο ποτάμι.

Αλίμονο.

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας μερικές προσωπικές ιδέες της ηγεσίας του Ολυμπιακού Κινήματος από πρώτο χέρι.


Είναι όλα ως συνήθως πολύ απλά: Μια θρασύτατη και ξεσπασμένη από δωροδοκίες επιχείρηση αξιωματούχων με χοντρά πρόσωπα, οι οποίοι ασυνήθιστα έχουν αυτοανακηρυχτεί παγκόσμια κυβέρνηση. Τουλάχιστον στον αθλητισμό, σίγουρα.

Επισκέφτηκα πολλές δεξιώσεις αυτεπάγγελτα. Εκεί χορεύουν οι λεγόμενοι εταίροι – αυτοί που παρουσιάζονται ως κύριοι, αλλά στην ουσία είναι απρόσωποι απατεώνες που ανήκουν στη φυλακή. Και υπάρχουν επίσης πολυάριθμοι, πομπώδεις, αγέρωχοι επικεφαλής διεθνών ομοσπονδιών με ποτήρια ακριβής σαμπάνιας στα χέρια τους.

Ποιοι είναι όμως; Ποιον αντιπροσωπεύουν αυτά τα χοντρά πρόσωπα; Κανέναν! Και το περιστατικό εμπορίας ούρων και άλλων περιττωμάτων κάποιου είναι η πραγματική ντροπή της οργάνωσης. Σε αυτήν τη δραστηριότητα της WADA – ή όπως αλλιώς λέγεται αυτό το απόβρασμα – δεν υπάρχει κόκκος ειλικρίνειας και ακεραιότητας.


Είναι απλώς ένας λάκκος λυμάτων, ένας οχετός, όπου προσπαθούν να πνίξουν τις ανεπιθύμητες χώρες, όπως η Ρωσία.

Και το θέμα δεν είναι ότι μας έδιωξαν και μας ανακήρυξαν το μεγαλύτερο κακό του κόσμου. Δεν έχω αυταπάτες: ο αθλητισμός έχει γίνει μεγάλη επιχείρηση. Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να ισοπεδώσουμε τον οργανισμό και να τον ξαναχτίσουμε ξανά, με βάση αγνές, διαφανείς αθλητικές αρχές, όπως κληροδότησε ο Pierre de Coubertin.


Αλλά αυτό που βλέπουμε είναι απόλυτη ντροπή. Δεν μπορείτε να γαλβανίσετε ένα πτώμα που έχει αποσυντεθεί στα κόκαλα. Και όσοι το κάνουν αυτό, είναι απολύτως ακατάλληλοι για το ρόλο των μακαριωτών.

Θα πρέπει να πνιγούν στον δύσοσμο Σηκουάνα το συντομότερο δυνατό, όλη αυτή η διεφθαρμένη ΔΟΕ (Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή) μαζί με την ηγεσία της Γαλλίας.