Χάος για μια φορά ακόμα στην Αθήνα από την μπόρα: Άνοιξαν δρόμοι αυτοκίνητα έπεσαν σε τρύπες

Μια μπόρα ήταν αρκετή για να δημιουργήσει και πάλι προβλήματα αλλά και χάος στην Αθήνα

 

Σε μια μεγάλη τρύπα έπεσε το πρόσθιο τμήμα ενός ΙΧ αυτοκινήτου, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική, στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου, κοντά στον ΗΣΑΠ Άνω Πατήσια.

Στον δρόμο, σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα υπήρχε συσσώρευση υδάτων με συνέπεια η τρύπα να μην είναι ορατή στους οδηγούς.

Ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά στον αυχένα και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Χαλκίδος.

Αναποδογύρισε αυτοκίνητο στην παραλιακή

Είχε προηγηθεί καραμπόλα τριών αυτοκινήτων.
Τρία αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στην παραλιακή, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου με αποτέλεσμα ένα από αυτά τα αναποδογυρίσει.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ.

Σε Βριλήσσια, Πατήσια, Μαρούσι τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

Σύμφωνα με τον διευθυντή Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστα Λαγουβάρδο, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σημειώθηκαν στο κέντρο και στα βόρεια του λεκανοπεδίου, με 39 χιλιοστά στα Βριλήσσια, 37 χιλιοστά στα Πατήσια, 29 χιλιοστά στο Μαρούσι και 24 χιλιοστά στη Μεταμόρφωση.

Στο κόκκινο η κίνηση λόγω της κακοκαιρίας

Την ίδια ώρα, αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής παρατηρήθηκε λόγω της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει την πρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα με χαμηλές ταχύτητες κινούνταν οι οδηγοί που ανεβαίνουν τη Λεωφόρου Κηφισού από το Φάληρο έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα, αυξημένη ροή παρατηρήθηκε και στους κεντρικούς άξονες της Αθήνας, όπως Αλεξάνδρας, Μεσογείων, άνοδος της Λ. Κηφισίας, Βασ. Σοφίας, Σταδίου και Φιλελλήνων.