Άρχισε η εποχή απαγόρευσης της προσευχής

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Κάνουν τα πάντα για να καταστρέψουν όλα όσα κάνουν την ζωή μας ν’ αξίζει. Μπορεί να θεωρείται από πολλούς ότι η ζωή μας έχει ήδη οικτρώς υποβαθμισθεί, πλην όμως έχουμε πολλά ακόμη να δουν τα μάτια μας. Πολλά και πολύ χειρότερα απ’ όλα όσα συμβαίνουν ήδη γύρω μας. Δυστυχώς, η πληροφόρηση είναι πλήρως ελεγχόμενη, ειδικά στην Ελλάδα, και πολλές ειδήσεις δεν περνάνε τα σύνορα. Άρα οι Έλληνες έχουμε μια ελλιπέστατη εικόνα της ευρείας πραγματικότητος. Βεβαίως σε όλες τις χώρες συμβαίνει κάτι ανάλογο. Καίριες ειδήσεις μεταδίδονται κυρίως μόνον στις χώρες που δημιουργούνται, λες κι αυτό γίνεται σκοπίμως.

Τώρα τελευταία έχουμε την γέννηση και εξέλιξη μιας νέας καταστάσεως δικτατορικού τύπου. Μιας καταστάσεως που μπορεί να φανεί σε κάποιους απίστευτη, πλην όμως ήδη έχει θεσπισθεί νομικά και εφαρμόζεται. Άρχισε η απαγόρευση της προσευχής. Ο νόμος ισχύει ήδη στην Αγγλία και ως συνήθως οι σιωνιστές κυβερνήτες του πλανήτου εφαρμόζουν την γνώριμη τακτική τους. Ξεκινάνε μια νέα άσχημη κατάσταση ήπια, ώστε να μην υπάρχουν αντιρρήσεις και αναταραχές, και σιγά – σιγά την διαχέουν σ’ όλη την ανθρωπότητα. Πρώτα μέσω των δικών τους ΜΜΕ για να την καρφώσουν στο μυαλό των ανθρώπων, και κατόπιν νομικώς. Έτσι κατορθώνουν και την παγιώνουν ως φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Η απαγόρευση της προσευχής ξεκίνησε από την σμικρύνουσα Μεγάλη Βρετανία. Δηλαδή, όπως τόσα κακά, έτσι κι αυτό ξεκινάει από ‘κει. Με νόμο πλέον, μπορεί κάποιος να συλληφθεί επειδή θα προσεύχεται στο σπίτι του ή σε δημόσιο χώρο σιωπηλά! Δηλαδή, η προσευχή σε δημόσιο χώρο έγινε ποινικό αδίκημα. Βάσει όμως ατελειών του Νόμου, προφανώς σκοπίμως, θα μπορεί κάποιος να συλληφθεί ακόμη και αν προσεύχεται στο σπίτι του μόνος του! Και ολ’ αυτά για το χατίρι σατανικών οργανώσεων οι οποίες κάνουν τελετουργικές εκτρώσεις και δεν θέλουν άλλου τύπου «παρεμβολές».

Στην δημοκρατική Σκωτία λοιπόν, βάσει της νέας δημοκρατικής νομοθεσίας του 2024 για τις αμβλώσεις , θα μπορεί κάποιος να συλληφθεί αν προσεύχεται εντός καθορισμένων ζωνών ακόμη και αν προσεύχεται στο σπίτι του, εάν αυτό ευρίσκεται εντός της καθορισμένης ζώνης. Ο σκωτσέζικος νόμος αναφέρει ότι θα συλλαμβάνονται τα άτομα που ασκούν δραστηριότητες ακόμη και στο σπίτι τους, εάν αυτές προκαλούν «παρενόχληση, συναγερμό ή αγωνία» στο προσωπικό και τους ασθενείς στις κλινικές αμβλώσεων.

Οι εκεί αναλυτές ισχυρίζονται ότι ακόμη και η υποψία ότι κάποιος προσεύχεται για τις αθώες ψυχές που σβήνουν πριν προλάβουν να ζήσουν, στεναχωρεί τους αιμοβόρους δαίμονες που διευθύνουν τις κλινικές των αμβλώσεων και αυτό πρέπει να πάψει για να ικανοποιηθούν οι δαίμονες ανεμπόδιστα. Επομένως έμμεσα γίνεται σαφές ότι οι αμβλώσεις γίνονται τελετουργικά. Είναι τελετουργία προς τον Σατανά.

Η εφημερίς “The Telegraph” δημοσίευσε την είδηση ότι οι κάτοικοι του Εδιμβούργου, στο οποίο εκτός των άλλων συμβάντων εκεί στις 30 Απριλίου αναβιώνουν παγανιστικά έθιμα, έλαβαν επιστολές ότι σύμφωνα με τον νέο νόμο πλέον θεσπίζονται «ζώνες ασφαλούς πρόσβασης» 200 μέτρων γύρω από τις κλινικές αμβλώσεων σε όλη την χώρα. Δηλαδή αν το σπίτι κάποιου είναι μέσα στην «ζώνη ασφαλούς πρόσβασης», αυτός απαγορεύεται πλέον να προσεύχεται.

Ποιοι θα είναι όμως οι καταδότες, οι ρουφιάνοι, ώστε να πιστοποιηθεί το αδίκημα της προσευχής; Ο πλέον σίγουρος ρουφιάνος είναι αυτός που θα δει κάποιον να προσεύχεται από τον δρόμο ή από τον απέναντι εξώστη («μπαλκόνι» βαρβαριστί). Αυτός όμως φαντάζει τόσο αγαθούλης μπροστά στους «ρουφιάνους» που υπάρχουν ήδη σε όλα σχεδόν τα σπίτια. Πρώτος και καλύτερος καταδότης είναι ο δρομολογητής ή ρούτερ που σαρώνει όλον τον χώρο μέσα στον οποίο ευρίσκεται. Δεύτερος σε σειρά είναι η έξυπνη (smart) τηλεόραση η οποία ως συσκευή έχει αμφίδρομες δυνατότητες. Δηλαδή δεν λαμβάνει μόνο σήματα, αλλά και μεταδίδει σήματα εικόνας και ήχου. Τρίτος ρουφιάνος, γνωστός σε όλους μας, είναι το κινητό τηλέφωνο.

Ακόμη ένα νέο. Ήδη διαδίδεται ένας καινούργιος κοινωνιολογικός όρος, (πολλάκις απ’ αυτόν εδώ τον ενημερωτικό χώρο βγαίνουν ειδήσεις για πρώτη φορά) ο “Technofasism”, «Τεχνοφασισμός», που εννοεί την τυραννία που ασκείται στους ανθρώπους μέσω της τεχνολογίας. Αν και δοκιμότερος θα ήταν ο όρος «Τεχνοναζισμός» καθόσον ο ναζισμός είναι χειρότερος από τον φασισμό, είναι βλέπετε γερμανικής ποιότητος, επικράτησε όμως η λέξη «φασισμός» ως πιο κακόηχη. Έχουμε βλέπετε και τον ρατσισμό των λέξεων!

Ο σκωτσέζικος λοιπόν νόμος προβλέπει, για σοβαρές περιπτώσεις, να επιβάλλεται στον προσευχόμενο παραβάτη πρόστιμο το οποίο είναι «απεριόριστο». Πονηριές. Αυτό το κάνουν διότι σε κάποιον «τυχερό» θα επιβάλλουν ένα εξωπραγματικό πρόστιμο, (γι αυτό είναι «απεριόριστο», όπως λέει ο νόμος) θα το κάνουν πρώτο θέμα τα ΜΜΕ, και έτσι θα τρομοκρατηθούν πάρα πολλοί. Επομένως απαγορεύονται οι προσευχές αν εντός της ακτίνος των 200 μέτρων, που αργότερα ίσως γίνουν 300, κοκ, ευρίσκονται Ιεροί Ναοί.

Δεν αναφέρει ο νόμος τι θα γίνει για μουσουλμάνους και τζαμιά ή Ιουδαίους και Συναγωγές, καθώς και για άλλες θρησκείες. Αλλά σιγά μην προσευχηθεί μουσουλμάνος ή Ιουδαίος για τις αμβλώσεις, που συνήθως είναι «προνόμιο» των λευκών. Οι χριστιανοί στοχοποιούνται.

Πρωτίστως στοχοποιούνται οι χριστιανοί, τους οποίους οι σιωνισταί δεν τούς, μάς, έχουν και σε ιδιαίτερη εκτίμηση διότι πιστεύουν ότι «(οι χριστιανοί) κατά το φαινόμενον είναι τίγρεις, έχουσι ψυχήν προβάτων και αι κεφαλαί των είναι εντελώς κεναί», όπως ακριβώς γράφουν στα Πρωτόκολλα των Σοφών τους. Δεν αποσαφηνίζεται στο κείμενο αν με το «κεφαλαί» εννοούν τα κεφάλια των χριστιανών ή τους θρησκευτικούς τους ηγέτες ή και τα δύο.

Αυτός ο νόμος θα εφαρμόζεται παράλληλα με άλλους βρετανικούς νόμους για την καταστολή της έκφρασης σύμφωνα με τους οποίους ο ιδιοκτήτης μιας επιχειρήσεως, π.χ. καφετέρια, εστιατόριο, κλπ, θα υποχρεούνται να χρησιμοποιεί την «αστυνομία ομιλίας» εάν κάποιος ομιλεί δημόσια όχι όπως θα ήθελε η δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση που πασχίζει για το καλό των πολιτών που διαφεντεύει.

Εκπρόσωπος της δημοκρατικής κυβερνήσεως της Σκωτίας είπε, μάλλον για να καθησυχάσει τους κατοίκους, ότι οι ζώνες ασφαλούς πρόσβασης έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το δικαίωμα της γυναίκας να έχει πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη. Η νομοθεσία δεν ποινικοποιεί καμία συγκεκριμένη συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένης και της προσευχής. Τότε γιατί δεν τα έγραψαν αυτά στον νόμο και επιπλέον, ποιο είναι εν τέλει το νόημα ενός τέτοιου νόμου;

Αναφέρθηκε παραπάνω ότι ο νόμος θεσπίστηκε λόγω των σατανιστών. Αυτοί διαμαρτύρονται. Το φαινόμενο είναι εντονότερο στις ΗΠΑ, στο Τέξας. Ο εκεί «Σατανικός Ναός» θέλει να μηνύσει την Πολιτεία διότι απαγορεύει ακόμη τις αμβλώσεις παραβιάζοντας έτσι το δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας, με την βοήθεια των Δημοκρατικών φυσικά, και ο οποίος δίνει το δικαίωμα σε όποιον, -α, θέλει να υποβληθεί στο Σατανικό Τελετουργικό Άμβλωσης μετά από επικοινωνία μαζί του. Πολλοί, «φιλάνθρωποι», εκεί πληρώνουν όλα τα έξοδα σε όποια θέλει να κάνει άμβλωση εκτός Τέξας. Είναι φανερότατη εδώ η σχέση σατανισμού και αμβλώσεων.

Ακόμη κάτι, αν και πιστεύω ότι κακώς θα γραφεί. Γράφεται όμως διότι αποτελεί μια πραγματικότητα. Το διάσημο περιοδικό για γυναίκες “Cosmopolitan”, πιστό στους παγκοσμιοποιητές και γι αυτό το έκαναν διάσημο, δίνει οδηγίες στα εκατομμύρια των αναγνωστριών του πώς να σκοτώνουν τα παιδιά τους κατά την διάρκεια ενός σατανικού τελετουργικού με άμβλωση.

Γράφει το Cosmopolitan: «Πρώτα βρίσκετε έναν ήσυχο χώρο. Φέρτε έναν καθρέφτη μπροστά σας αν μπορείτε. Μόλις πριν πάρετε το φάρμακο (δηλαδή, χάπι για την άμβλωση για να σκοτώσετε το μωρό σας) κοιτάξτε το είδωλό σας στο καθρέφτη και εστιάστε στην προσωπικότητά σας. Με την πρόθεσή σας και την ευθύνη σας να είναι απέναντί σας. Πάρτε μερικές βαθιές, χαλαρωτικές αναπνοές. Όταν είστε έτοιμες διαβάστε δυνατά την ακόλουθη αρχή… (παραλείπεται σκοπίμως το επίμαχο τμήμα). Πάρτε το φάρμακο και αμέσως μετά απαγγείλατε το… (παραλείπεται κι αυτό). Αργότερα, μόλις το σώμα σας αποβάλει τον ιστό, επιστρέψτε στον προβληματισμό σας. Εστιάστε ξανά στην προσωπικότητά σας, στη δύναμή σας με την οποία πήρατε αυτήν την απόφαση. Ολοκληρώστε το τελετουργικό απαγγέλλοντας την προσωπική επιβεβαίωση. “Με το σώμα μου, με το αίμα μου, με την θέλησή μου”, γίνεται.»

Αυτά γράφει το “Cosmopolitan”. Οπότε όταν θ’ ακούτε όλες αυτές που ξελαρυγγιάζονται φωνάζοντας «Σώμα μου, επιλογή μου», θα ξέρετε πλέον τι και ποιοι κρύβονται από πίσω.

Αρχίζει τώρα και επισήμως η καμπάνια απαγορεύσεως της προσευχής σε μια αλλοπρόσαλλη παγκοσμιοποιημένη κοινωνία. Αποδεικνύεται όμως παράλληλα, με βάση όλα τα παραπάνω, πόσο δυνατό όπλο εναντίον του Σατανά είναι η προσευχή και γι αυτό θέλουν να την απαγορεύσουν. Είναι γραμμένα στην Καινή Διαθήκη: «Προσεύχεσθε υπέρ των επηρεαζόντων υμάς (Ματθ. 5,44)», «κατ’ ιδίαν προσεύξασθε (Ματθ. 14,23)», «προσευχόμενοι αιτείσθε (Μαρκ. 11,24)», «προσευχόμενον κατά μόνας (Λουκ. 9,18)», «πάντοτε προσεύχεσθαι (Λουκ. 18,1)», «προσεύχεσθε περί ημών (Εβρ. 13,18)», «περί υμών προσευχόμενοι (Κολ. 1,3)». Η προσευχή δίνει το δικαίωμα στον Θεό να επέμβει υπέρ του ανθρώπου. Αυτοί, οι αντίχριστοι, επειδή ξέρουν την αδυναμία τους μπροστά στον Χριστό προσπαθούν, μέσω των ανθρώπων, να παραμείνει αδρανής. Αλλά αυτό αποδεικνύει πάλι ότι ο Χριστός υπάρχει και είναι αιώνιος. Το παραδέχονται και γι αυτό τον πολεμούν. Είναι δυνατόν να πολεμούν κάποιον που δεν υπάρχει;

Ήδη στην ζωή μας, σε μια δύσκολη στιγμή δεν μπορούμε να καλέσουμε την αστυνομία διότι πάντα σχεδόν π.χ. ο διαρρήκτης, ο βιαστής, κλπ, έχει δίκαιο. Δεν μπορούμε να καλέσουμε τον γείτονα διότι έχουμε τσακωθεί μαζί του. Δεν μπορούμε να καλέσουμε τους φίλους μας διότι είναι «ηλεκτρονικοί» φίλοι. Νοιώθει ο καθένας μόνος του. Δεν μπορούμε να καλέσουμε κανέναν παρά μόνον τον Θεό.

Τώρα, θέλουν να μας υποχρεώσουν να μην μπορούμε να καλέσουμε ούτε τον Θεό.

Comments (0)
Add Comment