Apple: Στις 9 Σεπτεμβρίου τα αποκαλυπτήρια για το νέο iPhone 16

Το Apple Event 2024 έχει το σλόγκαν «It's Glowtime» και θα πραγματοποιηθεί στο «Steve Jobs Theater» στο Apple Park

Η Apple το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) ανακοίνωσε ότι στις 9 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστούν επίσημα τα νέα iPhone 16.

 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «The Verge», το Apple Event 2024 έχει το σλόγκαν «It’s Glowtime» και θα πραγματοποιηθεί στο «Steve Jobs Theater» στο Apple Park.

Η μεγάλη αλλαγή στα iPhone 16 και 16 Plus αναμένεται να είναι η μετάβαση σε ένα κάθετα ευθυγραμμισμένο σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος.

Ακόμα, τα τηλέφωνα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max ενδέχεται να αποκτήσουν μεγαλύτερες οθόνες, αλλά φημολογείται ότι θα διατηρήσουν τη γνωστή διάταξη τριών καμερών της Apple. Αυτά τα τηλέφωνα θα μπορούσαν, επίσης, να κυκλοφορήσουν σε ένα νέο χάλκινο χρώμα.

 

Έρχεται το Apple Intelligence στα iPhone 16

Πάντως, και τα τέσσερα μοντέλα της σειράς iPhone 16 αναμένεται να διαθέτουν το Action Button, το οποίο υπήρχε αποκλειστικά στη σειρά Pro με το iPhone 15.

Τα νέα iPhone της Apple μπορεί, επίσης, να έχουν ένα νέο κουμπί αφιερωμένο στη λήψη φωτογραφιών και βίντεο, αλλά δεν είναι σαφές αν αυτό θα είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό της σειράς Pro ή θα είναι διαθέσιμο και σε όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 16.

Η τεχνητή νοημοσύνη και τα χαρακτηριστικά Apple Intelligence της εταιρείας πιθανότατα θα αποτελέσουν μεγάλο μέρος του Apple Event 2024. Αυτή τη στιγμή, τα μόνα iPhone που υποστηρίζουν το Apple Intelligence είναι τα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max, αλλά φημολογείται ότι ολόκληρη η σειρά iPhone 16 θα μπορεί να χρησιμοποιεί το Apple Intelligence.

Η αμερικανική εταιρεία φημολογείται, επίσης, ότι θα λανσάρει το Apple Watch Series 10 και δύο εκδόσεις των νέων AirPods κατά την εκδήλωση Apple Event 2024.

iPhone 16