Αμαλιάδα: Και τέταρτο νεκρό μωρό στα χέρια της 24χρονης

Παρέμβαση εισαγγελέα – Το βρέφος απεβίωσε υπό την φύλαξη της κοπέλας τον Φεβρουάριο του 2021 – Το εφιαλτικό χρονικό της υπόθεσης

 

Νέα διάσταση προσλαμβάνει η πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα αφού σύμφωνα με το Mega υπάρχει και τέταρτο νεκρό μωρό στα χέρια της 24χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου.

Συγκεκριμένα πριν από τους τρεις θανάτους, τον Φεβρουάριο του 2021, μια γνωστή της την κάλεσε να φυλάξει το μωράκι της. Η Ειρήνη πήγε και το παιδί ξημερώματα πέθανε στα χέρια της.

Υπενθυμίζεται ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών έχει ζητήσει  τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή την υπόθεση με τα τρία μωρά που «χάθηκαν» σε Αχαΐα και Ηλεία.

Υπενθυμίζεται πως από την έρευνα που έχει γίνει για τον θάνατο του πρώτου παιδιού, έχει βγει πόρισμα από τον ιατροδικαστή της Πάτρας, το οποίο λέει πως το μωρό 19 ημερών έφυγε από τη ζωή από διάμεση πνευμονίτιδα.

Για το δεύτερο παιδί υπάρχει εκκρεμότητα για τον γονιδιακό έλεγχο ενώ για το τρίτο παιδί(της φίλης της), που πέθανε τον Αύγουστο του 2023, υπάρχουν αναφορές πως πήγαν ζωντανό το μωρό στο νοσοκομείο. Στην αστυνομία ωστόσο, υπάρχουν καταθέσεις των γιατρών πως το παιδί έφτασε νεκρό στο νοσοκομείο. Η αιτία θανάτου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται µε αφορμή τον θάνατο του μωρού της συγκατοίκου της Ειρήνης Μουρτζούκου, της νεαρής γυναίκας που είχε ήδη χάσει δύο παιδιά πριν από μερικούς μήνες, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο. Η 23χρονη, στενή φίλη και συγκάτοικος της μητέρας του μικρού Παναγιώτη από την Αμαλιάδα, σε διάστημα δεκαπέντε μηνών είχε χάσει τα δύο της βρέφη, το ένα 19 ημερών και το άλλο 2 μηνών, ενώ τώρα βρέθηκε να παλεύει για να σώσει το μωρό της φίλης της, όπως περιέγραψε και σε εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Μάλιστα, σε ηλικία 14 ετών είχε χάσει και τον αδερφό της.

Πλέον, ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τέσσερις θανάτους βρεφών και όχι τριών με τους συγγενείς να βρίσκονται σε απόγνωση και να αναζητούν απαντήσεις.

Πηγή: https://www.zougla.gr/

Comments (0)
Add Comment