Α.Λατινοπούλου: «Ούτε οι πολιτικοί της ΝΔ δεν συμφωνούν με την πολιτική που εφαρμόζει ο Α.Γεωργιάδης ως υπουργός Υγείας»

«Ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς, προχωράει σε δύο σοβαρές καταγγελίες σε βάρος των υπουργείων Πολιτισμού και Υγείας»

Η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου, εξέδωσε ανακοίνωση έπειτα από την διαγραφή του Μάριου Σαλμά από τη Νέα Δημοκρατία, στην οποία τονίζει πώς «ούτε οι πολιτικοί της ΝΔ δεν συμφωνούν με την πολιτική που εφαρμόζει ο Άδωνις Γεωργιάδης ως υπουργός Υγείας».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση τονίζει πώς «ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς, προχωράει σε δύο σοβαρές καταγγελίες σε βάρος των υπουργείων Πολιτισμού και Υγείας, βάζοντας, προς τιμήν του, το συμφέρον του λαού πάνω από το προσωπικό.

Συγκεκριμένα καυτηριάζει την απόφαση του Άδωνι Γεωργιάδη για την αύξηση σε περισσότερα από 800 είδη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, ενώ παράλληλα καταγγέλλει απευθείας αναθέσεις στους ημετέρους τους».

Παράλληλα αναφέρει ότι «επίσης, ο βουλευτής της κυβέρνησης προχωράει σε σοβαρές καταγγελίες και για το υπουργείο Πολιτισμού καθώς αναφέρει απευθείας παράνομη ανάθεση 100 κυλικείων προς έναν συγκεκριμένο ιδιώτη – εταιρεία αφού στις προϋποθέσεις υπήρχαν «φωτογραφικοί» όροι που απέκλειαν άλλους ενδιαφερόμενους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Φαίνεται πως ούτε οι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας δεν συμφωνούν με την πολιτική που εφαρμόζει ο Άδωνις Γεωργιάδης ως υπουργός Υγείας κι ας ανήκουν στον ίδιο κομματικό σχηματισμό.

Ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς, προχωράει σε δύο σοβαρές καταγγελίες σε βάρος των υπουργείων Πολιτισμού και Υγείας, βάζοντας, προς τιμήν του, το συμφέρον του λαού πάνω από το προσωπικό.

Συγκεκριμένα καυτηριάζει την απόφαση του Άδωνι Γεωργιάδη για την αύξηση σε περισσότερα από 800 είδη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, ενώ παράλληλα καταγγέλλει απευθείας αναθέσεις στους ημετέρους τους.

Ο κ. Σαλμάς παραδέχεται ότι οι τρομακτικές αυξήσεις σε βάρος του Έλληνα φορολογούμενου θα οδηγήσουν σε άνοδο του πληθωρισμού. Είναι γνωστό ότι η αύξηση των φαρμάκων είναι απαίτηση των φαρμακοβιομηχανιών δήθεν λόγω έλλειψης αυτών στην αγορά. Όταν οι φαρμακοβιομήχανοι επιλέγουν να τα πωλούν στο εξωτερικό και να θησαυρίζουν είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν ελλείψεις στην εγχώρια αγορά.

Επίσης, ο βουλευτής της κυβέρνησης προχωράει σε σοβαρές καταγγελίες και για το υπουργείο Πολιτισμού καθώς αναφέρει απευθείας παράνομη ανάθεση 100 κυλικείων προς έναν συγκεκριμένο ιδιώτη – εταιρεία αφού στις προϋποθέσεις υπήρχαν «φωτογραφικοί» όροι που απέκλειαν άλλους ενδιαφερόμενους.

Είναι ευοίωνο να υπάρχουν άνθρωποι με ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ εντός του κυβερνώντος κόμματος, όμως, ένα χελιδόνι δεν φέρνει την ‘Ανοιξη.

Ως ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ καταγγέλλουμε τις καταχρηστικές πρακτικές της κυβέρνησης και την ανοχή του πρωθυπουργού προς τέτοιες τακτικές από τους βουλευτές του».