Α.Λατινοπούλου: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος στη σημερινή Ελλάδα να γίνονται pride – Πρέπει να καταργηθούν»

«Είναι μια γιορτή χυδαιότητας υπερτόνισης της σεξουαλικότητας σαδομαζοχιστών και άλλων διάφορων ανωμαλιών σε κοινή θέα»

H πρόεδρος της Φωνής Λογικής και ευρωβουλευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στο Gay Pride που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο Σύνταγμα, τονίζοντας πως «δεν υπάρχει κανένας λόγος στη σημερινή Ελλάδα να γίνονται pride. Πρέπει να καταργηθούν».

Στην ανάρτησή της τόνισε μεταξύ άλλων:

«Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα στην Ελλάδα, όπως και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, ο διαφορετικός, ο χοντρός ή ο αδύνατος, ο κοντός ή ο ψηλός, ο όμορφος και ο άσχημος, δηλαδή οποιοσδήποτε είναι απόλυτα αποδεκτός.

Αρκεί να ανοίξετε μια μέρα τις τηλεοράσεις σας. Θα βρείτε εκεί πλήθος ομοφυλόφιλων ή υπέρβαρων. Τώρα μάλιστα, βραβεύουμε και σε σόου άνδρες γυναίκες.

Το να πραγματοποιείται λοιπόν αυτή η αηδία που ονομάζεται pride στις κεντρικές πόλεις της χώρας δήθεν τάχα για αποδοχή της διαφορετικότητας είναι τουλάχιστον υποκριτικό.

Είναι μια γιορτή χυδαιότητας υπερτόνισης της σεξουαλικότητας σαδομαζοχιστών και άλλων διάφορων ανωμαλιών σε κοινή θέα.

Για μένα λοιπόν είναι απόλυτα σοκαριστικό που αυτές οι αηδιαστικές εικόνες προβάλλονται σε εθνικό δίκτυο στην τηλεόραση, σε όλα τα sites, και φυσικά είναι εγκληματίες οι γονείς που πηγαίνουν εκεί μωρά παιδιά».