Τραγικός θάνατος για φοιτήτρια στη Μαγιόρκα: Έπεσε σε κάδο, συνεθλίβη σε απορριμματοφόρο και αποτεφρώθηκε!

Τραγικό θάνατο φέρεται να βρήκε 24χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε στη Μαγιόρκα για να διασκεδάσει.

 

Η Agostina Rubini Medina είχε εξαφανιστεί για περισσότερες από δύο εβδομάδες κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου με τους φίλους της στην Πάλμα, την πρωτεύουσα του διάσημου προορισμού για διακοπές.

Τώρα, η αστυνομία της Ισπανίας έχει μια θεωρία για το τι μπορεί να της συνέβη. Σύμφωνα με αυτή, η φοιτήτρια πιθανότατα λιποθύμησε ενώ έψαχνε σε έναν κάδο σκουπιδιών -πιθανώς το τηλέφωνό της- και έπεσε σε ένα απορριμματοφόρο όπου τη συνέθλιψε ο μηχανισμός του οχήματος και τελικά πετάχτηκε σε έναν αποτεφρωτήρα.

Ένας εργαζόμενος σε κατάστημα κοντά σε στάση λεωφορείου από όπου περνούσε το δρομολόγιο για το σπίτι της Medina είπε ότι το κορίτσι, που ήταν εμφανώς μεθυσμένο, είχε σταματήσει να αγοράσει ένα σακουλάκι με πατατάκια λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Λίγο αργότερα, ένας μάρτυρας που βρισκόταν στη στάση του λεωφορείου είπε στους αστυνομικούς ότι είδαν την τσάντα και την μπλούζα της δίπλα σε έναν μεγάλο κάδο απορριμμάτων.

Παράλληλα, τα δεδομένα παρακολούθησης έδειξαν ότι το κινητό της κοπέλας βρισκόταν σταθερά σε αυτό το σημείο για περίπου μισή ώρα πριν μεταφερθεί στο εργοστάσιο αποτέφρωσης. Οι χρόνοι μάλιστα ταιριάζουν και με το χρονοδιάγραμμα που ακολουθούσε το απορριμματοφόρο.

Στη συνέχεια, η αστυνομία βρήκε υπολείμματα ανθρώπινου σκελετού ανάμεσα στην τέφρα του εργοστασίου αποτέφρωσης και εργάζεται για να εξακριβώσει εάν ανήκουν στη νεαρή, ανέφερε η The Sun.

πηγή

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x