Πώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη σεξουαλοποιούν μικρά παιδιά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση παγκοσμίως

Αυτή η έκθεση αποδεικτικών στοιχείων αποκαλύπτει πώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη σεξουαλοποιούν μικρά παιδιά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση παγκοσμίως, με σκοπό την ομαλοποίηση της παιδεραστίας. Αυτή η αναφορά δεν αποτελείται από τίποτε άλλο παρά αδιάσειστα στοιχεία, με πολλά επίσημα έγγραφα, βίντεο, βιβλία, αρχεία κ.λπ. Όλα τα έγγραφα PDF μπορούν να ληφθούν από την ενότητα παραπομπών στο τέλος αυτής της αναφοράς.

Θέλουν να καταστρέψουν τα παιδιά μας και ταυτόχρονα να δώσουν ελεύθερη πρόσβαση σε αυτά στους παιδόφιλους… Διαβάστε και φρίξτε: «Τα μικρά παιδιά είναι σεξουαλικά όντα που πρέπει να έχουν σεξουαλικούς συντρόφους και να ξεκινήσουν με το σεξ όσο το δυνατόν συντομότερα. Για αυτόν τον λόγο, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία πρέπει να διδάξουν στα παιδιά να αναπτύσσουν λαγνεία και σεξουαλική επιθυμία, να μάθουν τον αυνανισμό, να χτίζουν σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, να χρησιμοποιούν διαδικτυακή πορνογραφία και να μάθουν διαφορετικές σεξουαλικές τεχνικές όπως το στοματικό σεξ».

Τα παραπάνω αποτελούν μια παραφρασμένη περίληψη των επίσημων οδηγιών που εκδόθηκαν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη προς τις εκπαιδευτικές αρχές παγκοσμίως. Εν τω μεταξύ, δικαστικές οργανώσεις εκδίδουν δηλώσεις ότι το σεξ μεταξύ μικρών παιδιών και ενηλίκων πρέπει να νομιμοποιηθεί, ενώ μέσα ενημέρωσης και πολιτικά κόμματα ζητούν την αποδοχή της παιδεραστίας ως «φυσιολογικού σεξουαλικού προσανατολισμού».

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη δίνουν τώρα οδηγίες στις εκπαιδευτικές αρχές σε όλο τον κόσμο να διασφαλίσουν ότι τα μικρά παιδιά έχουν σεξουαλικούς συντρόφους.

Εξοπλισμός των παιδιών να έχουν σεξουαλικούς συντρόφους


Τα Ηνωμένα Έθνη εξέδωσαν το έγγραφο « Διεθνής Τεχνική Καθοδήγηση  για τη Σεξουαλική Εκπαίδευση». 1  Είναι η επίσημη οδηγία για τα δημοτικά σχολεία σε όλο τον κόσμο. Ο στόχος αυτού του εγγράφου περιγράφεται στη σελίδα 16.

Με τα δικά τους λόγια :

«Στόχος είναι να εξοπλίσει τα παιδιά…
να αναπτύξουν σεξουαλικές σχέσεις»

Στη σελίδα 17, τα Ηνωμένα Έθνη εξηγούν ότι αυτός ο οδηγός προορίζεται να βοηθήσει τα παιδιά να δημιουργήσουν σχέσεις με ρομαντικούς ή σεξουαλικούς συντρόφους.

Με τα δικά τους λόγια:

«Αυτές οι δεξιότητες μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά
να δημιουργήσουν σχέσεις με… σεξουαλικούς συντρόφους».

Στη σελίδα 71, οι εκπαιδευτικοί λαμβάνουν οδηγίες να διδάξουν τα μικρά παιδιά από την ηλικία των 5 ετών για το φιλί, την αγκαλιά, το άγγιγμα και τις σεξουαλικές συμπεριφορές . Τα 9χρονα παιδιά πρέπει να διδαχθούν για τον αυνανισμό, τη σεξουαλική έλξη και τη σεξουαλική διέγερση.

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν αποφασίσει ότι τα δημοτικά σχολεία πρέπει να διδάσκουν τα μικρά παιδιά για τον αυνανισμό, τις σεξουαλικές συμπεριφορές, τη σεξουαλική έλξη και τη σεξουαλική διέγερση, με σκοπό να έχουν σεξουαλικούς συντρόφους.

Διδάσκοντας τα μικρά παιδιά να κάνουν σεξ


Η ατζέντα για να διασφαλιστεί ότι τα μικρά παιδιά έχουν σεξουαλικούς συντρόφους αναπτύσσεται περαιτέρω από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Το έγγραφό τους, “Πρότυπα για τη σεξουαλική εκπαίδευση στην Ευρώπη”2 περιέχει τις ακόλουθες οδηγίες για νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία:

✔︎ Τα παιδιά μεταξύ 0 και 4 ετών πρέπει να μάθουν για τον αυνανισμό και να αναπτύξουν ενδιαφέρον για το δικό τους σώμα και το σώμα των άλλων.

✔︎ Τα παιδιά μεταξύ 4 και 6 ετών πρέπει να μάθουν για τον αυνανισμό και να ενθαρρύνονται να εκφράζουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες και επιθυμίες.

✔︎ Τα παιδιά μεταξύ 6 και 9 ετών πρέπει να μάθουν για τη σεξουαλική επαφή, την διαδικτυακή πορνογραφία, την κρυφή αγάπη και την αυτοδιέγερση.

✔︎ Τα παιδιά μεταξύ 9 και 12 ετών θα πρέπει να έχουν την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία και να μάθουν να χρησιμοποιούν διαδικτυακή πορνογραφία.  

Ο ΠΟΥ δίνει οδηγίες σε δασκάλους σε όλο τον κόσμο να εκπαιδεύσουν  τα παιδιά 9 ετών  σχετικά με τη σεξουαλική επαφή για πρώτη φορά, πώς να βιώνουν το σεξ χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο και τα κινητά τηλέφωνα και να μαθαίνουν διαφορετικές σεξουαλικές τεχνικές.


 

Το σχολικό βίντεο καθοδηγεί τα παιδιά να αρχίσουν να αυνανίζονται


Το παρακάτω βίντεο είναι μέρος ενός ευρωπαϊκού σχολικού προγράμματος που συνεργάζεται στενά με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη για την εφαρμογή της ατζέντας τους στα σχολεία σε εθνικό επίπεδο. Είναι ένα πραγματικό παράδειγμα της εκτέλεσης αυτών των κατευθυντήριων γραμμών, στην προκειμένη περίπτωση, στην Ολλανδία. Το βίντεο δείχνει πώς τα παιδιά ενθαρρύνονται από τους δασκάλους να αρχίσουν να αυνανίζονται. Αυτό το βίντεο διανεμήθηκε σε πολλές χιλιάδες σχολεία ως μέρος του προγράμματος «ολοκληρωμένης σεξουαλικής εκπαίδευσης» του ΠΟΥ, στόχος του οποίου είναι τα παιδιά να αρχίσουν να κάνουν σεξ όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Ο εκδότης αυτού του βίντεο, το Ίδρυμα Rutgers, λειτουργεί σε 27 έθνη, είναι στενός συνεργάτης του ΠΟΥ και του ΟΗΕ και χρηματοδοτείται από τον Bill Gates και την Planned Parenthood. 6

Η γλώσσα που ομιλείται στο βίντεο είναι τα ολλανδικά, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό είναι ένα πραγματικό παράδειγμα εκτέλεσης μιας ΔΙΕΘΝΗΣ ατζέντας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Ηνωμένων Εθνών, επομένως αυτό θα έρθει σε δημόσια σχολεία σε κάθε χώρα τον κόσμο. 

Τα σχολεία διδάσκουν στα παιδιά να αυνανίζονται

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η σεξουαλικότητα των παιδιών είναι μέρος της Ατζέντας του ΟΗΕ 2030


Τα λογότυπα στο έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών «Διεθνής Τεχνική Καθοδήγηση για τη Σεξουαλική Εκπαίδευση» δείχνουν ότι αυτό αποτελεί μέρος των Στόχων Αειφόρου Ανάπτυξης του ΟΗΕ για το 2030.

Η Ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών 2030 είναι ένα σχέδιο για να μεταμορφώσει κάθε πτυχή της ανθρώπινης ύπαρξης στη γη μέχρι το έτος 2030. Με τα δικά τους λόγια: 3

Έχουμε λάβει μια ιστορική απόφαση για ένα ολοκληρωμένο, μακροπρόθεσμο και ανθρωποκεντρικό σύνολο

καθολικών και μετασχηματιστικών στόχων και στόχων.  Δεσμευόμαστε να εργαστούμε ακούραστα για την πλήρη εφαρμογή αυτής της Ατζέντας έως το 2030.

Καθιστούν σαφές ότι η μεταμόρφωση της ανθρώπινης ζωής θα φτάσει σε κάθε άτομο στον κόσμο:

Καθώς ξεκινάμε αυτό το συλλογικό ταξίδι, δεσμευόμαστε ότι

κανείς δεν θα μείνει πίσω.

Αυτοί είναι παγκόσμιοι στόχοι και στόχοι που

αφορούν ολόκληρο τον κόσμο , ανεπτυγμένες και αναπτυσσόμενες χώρες.

Οι επίσημες δηλώσεις των Ηνωμένων Εθνών είναι σαφείς: θέλουν να μεταμορφωθεί ολόκληρος ο κόσμος. Η διασφάλιση ότι τα μικρά παιδιά έχουν σεξουαλικές σχέσεις, μαθαίνουν πώς να αυνανίζονται και να χρησιμοποιούν διαδικτυακή πορνογραφία είναι μέρος αυτής της ατζέντας. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η κυβέρνηση Μπάιντεν δημοσίευσε δηλώσεις που επιβεβαιώνουν τα σχέδια εφαρμογής αυτής της ατζέντας σε όλες τις ΗΠΑ το συντομότερο δυνατό, και το αργότερο έως το 2030. 4

Θα επιδείξουμε ηγετικό ρόλο και θα αναλάβουμε συλλογικές δράσεις για την εφαρμογή της Ατζέντας 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και

θα επιταχύνουμε την επίτευξη των ΣΒΑ έως το 2030 και θα αντιμετωπίσουμε τις αναπτυξιακές προκλήσεις αναζωογονώντας μια πιο περιεκτική πολυμερή προσέγγιση και μεταρρύθμιση με στόχο την εφαρμογή της ατζέντας 2030.

Παρακαλούμε κατανοήστε τη σοβαρότητα αυτής της κατάστασης: η «Διεθνής Τεχνική Καθοδήγηση για τη Σεξουαλική Εκπαίδευση» των Ηνωμένων Εθνών αποτελεί μέρος των Στόχων της Αειφόρου Ανάπτυξης του ΟΗΕ για το 2030. Η κυβέρνηση Μπάιντεν δεσμεύεται να επιταχύνει την εφαρμογή, ώστε η ατζέντα να έχει επιτευχθεί έως το 2030. Το ίδιο ισχύει για οποιοδήποτε άλλο έθνος του κόσμου που υποστηρίζει την Ατζέντα του ΟΗΕ 2030.

Rutgers: παγκόσμιος εκδότης
της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης


Σε αυτήν την έκθεση, θα εξετάσουμε προσεκτικότερα τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται αυτή η ατζέντα, για παράδειγμα, στην Ολλανδία, στην Ευρώπη. Η Ολλανδία βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της παγκόσμιας ατζέντας για τη σεξουαλοποίηση μικρών παιδιών.

Αυτό που συμβαίνει εκεί θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο:  στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Αυστραλία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Αφρική, στην Ασία, παντού. 

Αυτό το έθνος είναι η έδρα ενός παγκόσμιου εκδότη αυτής της «ολοκληρωτικής σεξουαλικής εκπαίδευσης»: του Ιδρύματος Rutgers . 5  Ένα μέλος του προσωπικού από το Rutgers, η Ineke van der Vlugt, συνεισέφερε στα «Πρότυπα για τη σεξουαλική εκπαίδευση στην Ευρώπη» του ΠΟΥ, δείχνοντας πόσο στενά συνεργάζεται αυτό το ίδρυμα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Και όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Rutgers χρηματοδοτείται από τον Bill Gates, την Planned Parenthood και τον ΟΗΕ, και λειτουργεί σε 27 έθνη.

Την άνοιξη του 2023, ο Rutgers ξεκίνησε ένα πανεθνικό πρόγραμμα σπουδών στην Ολλανδία με το όνομα «Spring Fever». 7 Σχολική αφίσα αναρτήθηκε σε δημοτικά σχολεία πανελλαδικά. Το μετέφρασα στα αγγλικά για το παγκόσμιο κοινό μας και πρόσθεσα τα κυριότερα σημεία για να αποκαλύψω το μήνυμα αυτής της σχολικής αφίσας. Δύο αγόρια πιάνονται χέρι χέρι και λένε, «Ναι, το θέλουμε και οι δύο». Δύο νεαρά κορίτσια βρίσκουν ένα «ασφαλές μέρος» για να κάνουν σεξ.

Αυτή η σχολική αφίσα διδάσκει μικρά παιδιά
του ίδιου φύλου να «το κάνουν» μεταξύ τους. 

Το πρόγραμμα σπουδών «Spring Fever» ωθεί επιθετικά το θέμα της ομοφυλοφιλίας σε ανυποψίαστα και ευάλωτα παιδιά. Παρακάτω παρουσιάζονται εικόνες από αυτό το πρόγραμμα για δημοτικά σχολεία.

σπρώχνοντας την ομοφυλοφιλία στα σχολεία

Δεν είναι ένα πράγμα όταν ένα άτομο παλεύει με τη σεξουαλική ταυτότητα, αλλά είναι ένα εντελώς διαφορετικό πεδίο όταν η σεξουαλική σύγχυση ωθείται στα δημοτικά σχολεία για να διδάξουν τα παιδιά να ακολουθήσουν έναν ομοφυλοφιλικό τρόπο ζωής. Ωστόσο, η ώθηση των μικρών παιδιών προς την ομοφυλοφιλία παρέχεται απευθείας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη. Στη σελίδα 40 των «Προτύπων για τη Σεξουαλική Αγωγή», τα σχολεία έχουν την οδηγία να διδάσκουν σε παιδιά τεσσάρων ετών για τις «σχέσεις του ίδιου φύλου». Και στη σελίδα 44, οι εκπαιδευτικοί έχουν οδηγίες να διδάξουν σε εννιάχρονα παιδιά για τη «φιλία και αγάπη προς άτομα του ίδιου φύλου».

Στην πρακτική εφαρμογή του συνεργάτη του ΠΟΥ, του Ιδρύματος Rutgers, βλέπουμε ότι δεν πρόκειται μόνο για την ενημέρωση των παιδιών, αλλά για την ενεργή ενθάρρυνση τους να ακολουθήσουν το μονοπάτι της ομοφυλοφιλίας – όσο το δυνατόν νωρίτερα. 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δίνει εντολή στα σχολεία να ενθαρρύνουν τα μικρά παιδιά να κάνουν  ομοφυλοφιλικές σχέσεις με τους φίλους τους. Μια σχολική αφίσα δείχνει δύο κορίτσια να βρίσκουν ένα ασφαλές μέρος και δύο αγόρια να συμφωνούν να κάνουν σεξ. 

Διδασκαλία παιδιών 6 ετών για το στοματικό σεξ


Ένα από τα παιδικά βιβλία που προτείνει ο Rutgers για χρήση στα δημοτικά σχολεία ονομάζεται “Τι είναι το σεξ;” από την Channah Zwiep. Ακολουθεί μια σελίδα από αυτό το βιβλίο, με ένα απόσπασμα κάτω από αυτό:

“Η πίπα είναι σεξ με το στόμα. Γι’ αυτό λέγεται στοματικό σεξ.” “Έχετε δώσει ποτέ στον εαυτό σας ένα φιλί σε ένα μαλακό σημείο του σώματός σας;

Δοκιμάστε το. Πώς σας φαίνεται;”

“Το δέρμα ενός πούτσου ή του κόλπου είναι επίσης πολύ ευαίσθητο. Εξαιτίας αυτού, οι άνθρωποι μερικές φορές αρέσκονται να αγγίζουν ο ένας τον άλλον εκεί με το στόμα τους. Όταν κάποιος γλείφει ή θηλάζει ένα πουλί, αυτό ονομάζεται πιπίλισμα. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για μια γυναίκα, αν κάποιος γλείφει έναν κόλπο, αυτό λέγεται

τρώγοντας μουνί».

Παρακάτω είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης του φυλλαδίου Rutgers για δημοτικά σχολεία που προτείνει αυτήν την παιδική πορνογραφία για παιδιά έξι ετών. 8

wat is seks channa zwiep schoolboek kinderen

Μετάφραση:

“Τι είναι το σεξ; Ερωτήσεις

μικρών παιδιών σχετικά με τη σωματικότητα και τη σεξουαλικότητα” (Channah Zwiep)

Γιατί κάποιος θα ήθελε  τα μικρά παιδιά 4 έως 8 ετών να γνωρίζουν τα πάντα για το στοματικό σεξ; 

Εδώ είναι μια άλλη σελίδα από αυτό το πρόγραμμα για δημοτικά σχολεία. 9 Αυτό είναι για παιδιά 10 ετών:

«Παραδείγματα πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε με το σεξ είναι (γλώσσα) φιλιά, χάδια, χάιδεμα (γλείψιμο του κόλπου), σωληνώσεις (γλείψιμο/πιπίλισμα του πέους), δάκτυλα, τραντάγματα, σεξ στον κόλπο (κολπικό σεξ) και πουλί -in-aus sex (πρωκτικό σεξ)».

σχολείο διδασκαλία αυνανισμού στα παιδιά

Μια άλλη σελίδα είναι ένας πρακτικός οδηγός για το πώς να ξεκινήσετε τον αυνανισμό:

“Το να αγγίζετε το σώμα σας, τον κόλπο και την κλειτορίδα σας για να έχετε μια ωραία αίσθηση ονομάζεται αυνανισμός. Μπορείτε να το κάνετε, για παράδειγμα, βάζοντας ένα δάχτυλο στον κόλπο σας (δάχτυλο) ή τρίβοντας την κλειτορίδα σας.”

«Χαριτωμένη» κατήχηση


Οι παρακάτω εικόνες αποτελούν μέρος αυτού του υποχρεωτικού προγράμματος σπουδών σε εθνικό επίπεδο. Ένας ανυποψίαστος θα σκεφτόταν: “Ω, τι χαριτωμένο!” Αλλά όταν συνειδητοποιήσετε ότι αυτές οι εικόνες είναι στο πλαίσιο της εντολής στα νήπια να αυνανίζονται και ότι όλα τα παιδιά θα έχουν σεξουαλικούς συντρόφους, τότε αυτά τα χαριτωμένα σχέδια γίνονται πολύ ενοχλητικά.

Όταν ρίξουμε μια πιο βαθιά ματιά στο ευρωπαϊκό σχολικό πρόγραμμα «Spring Fever», που δημιουργήθηκε για τον ΟΗΕ και τον ΠΟΥ από τον Rutgers, βλέπουμε έναν σαφή ορισμό του στόχου των μαθημάτων: 10

“Τα μικρά παιδιά πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα για τη λαγνεία, τη σωματική διέγερση και την οικειότητα. Πρέπει να ξέρουν ότι όλοι έχουν σεξουαλικά συναισθήματα και δεν πρέπει να ντρέπονται.”

Η ντροπή είναι ένα βασικό, φυσικό συναίσθημα που έχουν όλα τα φυσιολογικά παιδιά, το οποίο τα προστατεύει από την παραβίαση και τη βλάβη μέσω ακατάλληλων και πρόωρων σεξουαλικών εμπειριών. Η σεξουαλικότητα είναι ίσως το πιο ευαίσθητο και ευάλωτο μέρος της ανθρωπότητάς μας, το οποίο μπορεί να μας τραυματίσει εφ’ όρου ζωής εάν προσεγγιστεί λανθασμένα. Η ντροπή είναι ένας ουσιαστικός αμυντικός μηχανισμός για να μας κρατά ασφαλείς. Αυτά τα σχολικά προγράμματα στοχεύουν να αφαιρέσουν αυτό το φυσικό εμπόδιο, έτσι τα μικρά παιδιά δεν θα ακούν πλέον το φυσικό τους ένστικτο που τους λέει να προστατεύουν το σώμα τους. Αυτό τα καθιστά εξαιρετικά ευάλωτα και εύκολη λεία για σεξουαλικά αρπακτικά.

Γιατί ο ΠΟΥ επιμένει να γκρεμίσει το υγιές φράγμα της ντροπής που προστατεύει φυσικά τα παιδιά;

Διδασκαλία σεξουαλικών τεχνικών σε παιδιά 7 ετών


Το παρακάτω είναι ένα παράδειγμα ενός επίσημου σχολικού προγράμματος σπουδών στην Ολλανδία, που δημοσιεύεται από το School Curriculum Education (School Leerplan Onderwijs), τον επίσημο εκδότη όλων των σχολικών προγραμμάτων. Μπορούμε να δούμε ότι είναι μια άμεση εφαρμογή των «Προτύπων για τη Σεξουαλική Εκπαίδευση» του ΠΟΥ και της « Διεθνούς Τεχνικής Καθοδήγησης  για τη Σεξουαλική Αγωγή» του ΟΗΕ : 11

✔︎ Τα νήπια στην ηλικιακή ομάδα 0-4 ετών πρέπει να μάθουν για την αγάπη, την οικειότητα και τα σεξουαλικά συναισθήματα.

✔︎ Τα μικρά παιδιά από την ηλικία των 5 ετών θα πρέπει να μάθουν για τη σεξουαλική επαφή, την διαδικτυακή πορνογραφία και την εμπειρία της λαγνείας αγγίζοντας το σώμα τους.

✔︎ Από την ηλικία των 7 ετών θα πρέπει να μάθουν διαφορετικές σεξουαλικές τεχνικές.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:


Ηλικίες 0-4

  • αγάπη και να είσαι ερωτευμένος
  • οικειότητα
  • σεξουαλικά συναισθήματα

Ηλικίες 5-8

  • σεξ στα μέσα ενημέρωσης (συμπεριλαμβανομένου του Διαδικτύου)
  • ευχαρίστηση και πόθο όταν αγγίζετε το σώμα σας
  • σεξουαλική επαφή

Ηλικίες 9-12

  • σεξουαλικές πράξεις και επαφή
  • σεξουαλικός προσανατολισμός,
    σεξουαλική συμπεριφορά
    νέων (μεταβλητότητα σεξουαλικής συμπεριφοράς)
  • ευχαρίστηση, αυνανισμός, οργασμός
  • διαφορές μεταξύ σεξουαλικής ταυτότητας και βιολογικού φύλου

Τα παιδιά πρέπει να ξεκινήσουν το σεξ όσο το δυνατόν συντομότερα


Η R utgers δημοσίευσε έναν οδηγό για την εκπαίδευση δασκάλων πώς να διδάσκουν τα μικρά παιδιά σχετικά με το σεξ. 12   Σε αυτόν τον οδηγό, κάνουν αρκετές αναφορές στον οδηγό της ΠΟΥ, «Πρότυπα για τη σεξουαλική εκπαίδευση στην Ευρώπη», επιβεβαιώνοντας περαιτέρω τη στενή συνεργασία τους με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Το τονίζω ξανά γιατί ορισμένοι αναγνώστες μπορεί να έχουν την τάση να το απορρίψουν ως ένα τοπικό περιστατικό στην Ευρώπη, όταν πρόκειται για ένα διεθνές πρόγραμμα.

Σε αυτό το έγγραφο, ο Rutgers κάνει μια σαφή δήλωση του σκοπού αυτού του τύπου εκπαίδευσης (βλ. φωτογραφία του εγγράφου παρακάτω):

«Η σεξουαλική εκπαίδευση και η εκπαίδευση σχέσεων δίνει στα παιδιά ιδέες που θα τα βοηθήσουν να ξεκινήσουν με το σεξ νωρίτερα».

Η όλη ιδέα αυτού του τύπου σεξουαλικής αγωγής δεν είναι να βοηθήσει τα παιδιά κατά τη φυσική τους ανάπτυξη προς μια υγιή και ώριμη σεξουαλικότητα. Αντίθετα, ο στόχος είναι να τους κατηχηθούν να αρχίσουν να κάνουν σεξ όσο το δυνατόν μικρότεροι.

seksuele vorming

Ο Rutgers δηλώνει στους εκπαιδευτικούς ότι ο στόχος αυτής της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης είναι να δώσει στα παιδιά ιδέες ώστε να ξεκινήσουν με το σεξ νωρίτερα.

Σεξουαλικά παιχνίδια στο δημοτικό σχολείο


Πολλά σχολεία διοργανώνουν σεξουαλικά παιχνίδια, στα οποία τα παιδιά παίρνουν τα γεννητικά όργανα των συμμαθητών τους στο στόμα τους, τα γλείφουν, βάζουν τα δάχτυλά τους στον κόλπο των κοριτσιών και ούτω καθεξής. Ακολουθεί ένα ρεπορτάζ ειδήσεων σχετικά με τα σεξουαλικά παιχνίδια σε ένα δημοτικό σχολείο στην Ολλανδία. 13

“Μικρά παιδιά που χαϊδεύουν το ένα το άλλο, παίρνουν το ένα τα γεννητικά όργανα του άλλου στο στόμα τους ή κοιτάζουν κάτω από την πόρτα της τουαλέτας. Αυτό συμβαίνει στις ομάδες τρία και τέσσερα του δημοτικού σχολείου De Springplank στο Den Bosch, λένε οι γονείς των παιδιών στην Omroep Brabant. Οι γονείς είναι εξαγριωμένοι με το συμβούλιο του δημοτικού σχολείου».

M οποιαδήποτε σχολεία εισάγουν παιχνίδια για παιδιά στα οποία πρέπει να απομνημονεύουν τα γεννητικά όργανα για να κερδίσουν βαθμούς. Αυτή είναι μια άλλη στρατηγική για την απομάκρυνση της υγιούς φυσικής ντροπής και την απευαισθητοποίηση των μικρών παιδιών, ώστε να αποθαρρύνουν την επιφυλακή τους για πρόωρη σεξουαλική παρείσφρηση. Οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε ότι είναι πραγματικά χυδαίο να το βλέπουμε αυτό. Μπορούμε να φανταστούμε τι είδους αντίκτυπο έχει αυτό στα μικρά παιδιά, που αναγκάζονται να το δουν στο σχολείο;

Η τέχνη του σχολικού προγράμματος Rutgers / ΠΟΥ / ΟΗΕ “Spring Fever” μοιράζει 3D κλειτορίδες σε μικρά κορίτσια για να τα ενθαρρύνει να αρχίσουν να αυνανίζονται. Αυτό φυσικά υπερασπίζεται με ισχυρισμούς για το πόσο σημαντικό είναι για τα κορίτσια να γνωρίζουν το σώμα τους.

Συγκλονισμένη η μητέρα προειδοποιεί τον κόσμο


Πολλοί γονείς εύλογα ανταποκρίθηκαν με οργή σε αυτή την ακραία σεξουαλικότητα των παιδιών. Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να ακούσετε μια μητέρα από την Ολλανδία να εξηγεί πώς τα παιδιά κάνουν στοματικό σεξ στο σχολείο και αυνανίζονται το ένα το άλλο. Εκδίδει μια προειδοποίηση σε όλους τους γονείς σε όλο τον κόσμο. Και πάλι, παρακαλώ καταλάβετε – αυτό είναι μέρος της Ατζέντας 2030, για το οποίο τα Ηνωμένα Έθνη έχουν δηλώσει,  “αφορά ολόκληρο τον κόσμο” .

Παιδική κακοποίηση στο σχολείο της Φλόριντα


Ενώ εργαζόμουν σε αυτήν την αναφορά, έλαβα ένα email από μια μητέρα στη Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία προτιμά να παραμείνει ανώνυμη στην αναφορά. Η ίδια επιβεβαίωσε ότι αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη συμβαίνει και στην Αμερική. Αυτά μου έγραψε για την κόρη της:

“Της συνέβησαν όλα όσα αναφέρετε. Χρησιμοποιώ ένα άλλο κορίτσι για να αγγίξω την κόρη μου (αυνανισμός), φρικτά κακά λόγια και πορνογραφία χρησιμοποιώντας το κινητό της.”

Προσπάθησε να πάει στις αρχές για να προστατεύσει το παιδί της, αλλά συνάντησε μια ανατριχιαστική σκληρότητα. Έγινε σαφές ότι κανείς δεν ήθελε να τη βοηθήσει.

Ανησυχούν οι ειδικοί στη Σκωτία

σεξουαλική διαπαιδαγώγηση της Σκωτίας

Μια ανησυχητική είδηση ​​από τη Σκωτία αναφέρει:

Η «συνταγογραφική» προσέγγιση της Σκωτίας στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ομαλοποιεί τη σεξουαλική δραστηριότητα ανηλίκων και κινδυνεύει να διαιωνίσει τη σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών, σύμφωνα με κορυφαίο αναλυτή.

Εξαρτάται από το κάθε σχολείο ξεχωριστά ως προς τον βαθμό που εφαρμόζει τις οδηγίες του ΟΗΕ και του ΠΟΥ, και φυσικά ορισμένα σχολεία θα είναι χειρότερα από άλλα. Αλλά είναι υποχρεωτικό για κάθε δημόσιο σχολείο στον κόσμο.

Παγκόσμια σεξουαλοποίηση παιδιών


Η σεξουαλοποίηση των παιδιών συμβαίνει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ακόμη και σε παγκόσμιο εταιρικό επίπεδο, όπως με αυτές τις κούπες από τα McDonalds στην Ιαπωνία που – όταν στρέφονται προς μια συγκεκριμένη γωνία – δείχνουν παιδιά να συμμετέχουν σε σεξουαλικές πράξεις.

Στον κόσμο της μόδας, η ακραία σεξουαλικότητα των παιδιών είναι ευρέως διαδεδομένη εδώ και δεκαετίες. Αυτό είναι ένα παράδειγμα της Vogue Paris Cadeaux από το 2010.

Η γαλλική ταινία «Cuties» που ήταν διαθέσιμη στο Netflix προκάλεσε παγκόσμια οργή, καθώς έδειχνε νεαρά κορίτσια να εκτελούν ερωτικούς χορούς που περιλαμβάνουν έντονες σεξουαλικές κινήσεις.

Υπάρχει μια παγκόσμια ώθηση για σεξουαλοποίηση των μικρών παιδιών με κάθε μέσο: κινούμενα σχέδια, ταινίες, βιβλία, ταινίες, μόδα, εταιρικά προϊόντα, κ.λπ. στα αναλυτικά τους προγράμματα.

Προώθηση του αχαλίνωτου σεξ για μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού


Ποιο είναι το πραγματικό κίνητρο πίσω από την παγκόσμια στρατηγική επιχείρηση σεξουαλοποίησης μικρών παιδιών; Στο επόμενο μέρος αυτής της έκθεσης, θα αποκαλύψουμε αναμφισβήτητα στοιχεία για το πώς αυτό αποτελεί μέρος της ατζέντας για την ομαλοποίηση της παιδεραστίας σε κάθε έθνος του κόσμου. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές όταν σκεφτούμε τον εκδότη που επιλέχθηκε από τον ΠΟΥ και τον ΟΗΕ για να εκτελέσει αυτήν την ατζέντα σε 27 έθνη: το Ίδρυμα Rutgers.

jan rutgers φωτογραφία

Έμπνευση για το ίδρυμα Rutgers ήταν ο Jan Rutgers (1850-1924), ένας σκληρός αντίπαλος του γάμου, τον οποίο θεωρούσε αφύσικο. Προώθησε με πάθος τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού προωθώντας μια κουλτούρα ελεύθερου σεξ στην κοινωνία. 

Όταν το Ίδρυμα Rutgers ιδρύθηκε το 1969, ο κύριος σκοπός του ήταν να μειώσει την αύξηση του πληθυσμού μέσω της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, των αμβλώσεων και της αντισύλληψης. 14 Το 1999, ο Rutgers συγχωνεύθηκε με τον όμιλο NISSO (Ολλανδικό Ινστιτούτο Κοινωνικής Σεξολογικής Έρευνας), στόχος του οποίου ήταν επίσης να μειώσει τα ποσοστά γεννήσεων ενθαρρύνοντας τις αμβλώσεις, το δωρεάν σεξ και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Το 2011, ο Rutgers συγχωνεύτηκε ξανά με το World Population Foundation, το οποίο είχε την ίδια αποστολή να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό μέσω των αμβλώσεων και της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Το κοινό νήμα στην ιστορία του Ράτγκερς είναι η ατζέντα για τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού προωθώντας το αχαλίνωτο σεξ στην κοινωνία. Όταν οι άνθρωποι είναι σεξουαλικά διεστραμμένοι, δεν μπορούν να σχηματίσουν υγιείς οικογένειες και δεν είναι τόσο πιθανό να γεννήσουν απογόνους.

Ο Ράτγκερς πίεζε πάντα για την ομαλοποίηση της παιδεραστίας


Μια πλευρά από την ατζέντα για τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού, ο Ράτγκερς συμμετείχε πάντα σε μεγάλο βαθμό στο παγκόσμιο κίνημα για την ομαλοποίηση της παιδεραστίας. Το 1946 ιδρύθηκε η Ολλανδική Ένωση για τη Σεξουαλική Μεταρρύθμιση (NVSH), με στόχο για άλλη μια φορά τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού. Το NVSH οργάνωσε ομάδες εργασίας για την παιδεραστία που υποστήριξε ο Γερουσιαστής του Εργατικού Κόμματος Δρ. Έντουαρντ Μπρόνγκερσμα. Αυτός ο ίδιος Brongersma έγινε τότε ο αρχηγός του κινήματος αποδοχής της παιδεραστίας στη δεκαετία του 1970.

Έντουαρντ Μπρόνγερσμα Πεντόφιελ

Ο Brongersma ήταν γνωστός για τα συχνά ταξίδια του στην Ασία, όπου κακοποιούσε ανήλικους σκλάβους του σεξ . Καταδικάστηκε το 1950 για πορνεία με μια 16χρονη, για την οποία πέρασε 11 μήνες στη φυλακή.

Μετά την αποφυλάκισή του, ο Brongersma έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του NVSH, όπου οργάνωσε και πάλι ομάδες εργασίας για την παιδεραστία. Εξέδωσαν το περιοδικό NIKS (ολλανδική συντομογραφία του Towards Integration of Child Sexuality). 15 Σε ένα διαδικτυακό αρχείο αυτού του περιοδικού, μπορούμε να δούμε τη νοσηρή βωμολοχία που προωθήθηκε: 16

γυμνά παιδιά στο εξώφυλλο που εκθέτουν τα γεννητικά τους όργανα και παιδιά που κάνουν σεξ. 17

Το περιοδικό που εκδόθηκε από την Brongersma παρουσίαζε στην έκδοσή του Σεπτεμβρίου του 1982 το παρακάτω κόμικ που περιγράφει πώς ένας παιδόφιλος κάνει στοματικό σεξ με μια νεαρή κοπέλα (μεταγραφή κάτω από το κόμικ). 18   Να γνωρίζετε τη ρητή φύση αυτής της μεταγραφής.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

“Μερικές φορές δεν καταλαβαίνω πραγματικά τον κόσμο των μεγάλων προσώπων. Πάρτε, για παράδειγμα, την περίπτωση του θείου μου Loet. Δεν είναι πραγματικά θείος μου, αλλά του αρέσει όταν τον αποκαλώ έτσι. Τον επισκέπτομαι συχνά όταν βγαίνω έξω Το σχολείο είναι πολύ πιο ζεστό από το σπίτι
μας… Δεν το έκανα ποτέ πριν, μερικές φορές με χάιδευε, και μερικές φορές έπαιρνα ένα φιλί στο μέτωπό μου γονάτισε στο πάτωμα μπροστά μου και τράβηξε το εσώρουχό μου και άρχισε να ρουφάει και το μουνί μου γαργαλήθηκε υπέροχα. Το παράθυρο, ο οποίος έσπασε το μπουκάλι του γιαουρτιού, τώρα ο θείος Λόετ είναι λυπημένος και όλοι μου φαίνονται περίεργα.


Η νοοτροπία που διαδίδεται μέσω αυτής της δημοσίευσης είναι ότι το να είσαι με έναν παιδόφιλο είναι προτιμότερο από το να είσαι με την οικογένεια. Είναι «λάθος» ότι το αρπακτικό είναι στη φυλακή, ενώ ο άνθρωπος που τον έπιασε στα χέρια είναι ελεύθερος.

Αυτές είναι οι θεμελιώδεις νοοτροπίες της παιδεραστίας: ότι αυτό που κάνουν είναι καλό και ότι οι άνθρωποι που είναι εναντίον της είναι κακοί. Αυτή η νοοτροπία προωθείται επίσης στους οδηγούς των Ηνωμένων Εθνών, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Rutgers, αν και με πιο περίπλοκες διατυπώσεις. Ωστόσο, είναι το ίδιο: η προώθηση του σεξ με μικρά παιδιά είναι ανθρώπινο δικαίωμα και η αντίθεσή του είναι παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μια άλλη έκδοση του περιοδικού παιδοφιλίας του Brongersma τιτλοφορείται το «επεισόδιο κατά της εκπαίδευσης» και περιέχει ένα άρθρο που εξηγεί πόσο «κακή» είναι η φυσική οικογένεια. Το άρθρο έχει τίτλο: «Πώς σκοτώνω τον πατέρα και τη μητέρα μου;» Παραθέτω: 19

“Στην οικογένεια η αγάπη είναι αδύνατη. Η γονική αγάπη είναι ψέμα… η οικογένεια περιορίζει, ξινίζει, κοροϊδεύει, αποθαρρύνει, κακομεταχειρίζεται, τσαλακώνει…”

οικογενειακή φωτογραφία

Μία από τις βασικές αρχές της παιδεραστίας είναι ότι η οικογένεια είναι φυλακή και τα παιδιά πρέπει να «απελευθερώνονται» από την οικογένεια από τους παιδεραστές. 

Το Rutgers είναι μέρος ενός παγκόσμιου ιστού παιδεραστίας


Το περιοδικό παιδεραστίας NIKS παρουσίασε εξέχοντες διεθνείς παιδεραστές όπως ο Theo Sandfort, ο οποίος έγραψε για πολλές γνωστές εκδόσεις παιδοφιλίας όπως το Paedo Alert News και το βρετανικό Paidika. 20 Το 1999, ο Rutgers δημοσίευσε μια αναφορά από τον ίδιο παιδόφιλο, τον Sandfort. Το 2000, μια άλλη οργάνωση παιδεραστών έγινε πρωτοσέλιδο για τη δημιουργία ενός αρχείου παιδικής πορνογραφίας. Ο ιδρυτής, Frits Bernard, ήταν ένας άπληστος παιδόφιλος. Το καταστατικό τους αναφέρει ότι συνεργάζονται με την Rutgers.

Στις 22 Ιουνίου 1979, ο Ράτγκερς υπέγραψε μια αίτηση, μαζί με τον καταδικασθέντα ποινικά παιδεραστία Brongersma, για τη νομιμοποίηση του σεξ με παιδιά 21

Ο σημερινός πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Rutgers είναι ο Andrée van Es, πρώην πολιτικός της Πράσινης Αριστεράς και του PSP, ενός κόμματος που άσκησε επίσης πίεση για τη νομιμοποίηση της παιδεραστίας. 22 Ο πρώην διευθυντής του Rutgers, Pieter Wijnsma, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι είχε ενθαρρύνει μια ομάδα παιδιών δημοτικού σχολείου να αυνανιστούν επειδή «έπρεπε να αναπτυχθεί η πτυχή της λαγνείας». 23

Την οργάνωση του παιδόφιλου Brongersma διαδέχθηκε το Ταμείο Επιστημονικής Έρευνας για τη Σεξουαλικότητα (FWOS) 24 , το οποίο αναφέρει ότι η τεράστια συλλογή παιδικής πορνογραφίας του Brongersma διαχειρίζεται ο Rutgers. Ο διάδοχός του της Brongersma έχει επίσης χρηματοδοτήσει αρκετά έργα της Rutgers. Η δήλωση αποστολής τους λέει: 25

«Το FWOS επιδιώκει να κατανοήσει, να αποκτήσει και να διαδώσει τη γνώση σχετικά με τη σεξουαλική συμπεριφορά και τη σεξουαλική εμπειρία των παιδιών…»

Θυμηθείτε, το FWOS είναι ο νόμιμος διάδοχος του έργου του Brongersma, ο οποίος κακοποιούσε συχνά Ασιάτες σεξουαλικές σκλάβες, φυλακίστηκε για κακοποίηση ενός νεαρού αγοριού, είχε μια τεράστια συλλογή παιδικής πορνογραφίας και εξέδωσε ένα περιοδικό που προωθούσε έντονα την κακοποίηση παιδιών.

Το FWOS είναι  ένας από τους χρηματοδότες του Rutgers – του ιδρύματος που ορίστηκε από τον ΠΟΥ και τον ΟΗΕ για τη δημιουργία σχολικού υλικού σε 27 έθνη.

Seksueel onderwijs voor kleine kinderen: gewoon doen!

Το 2010, η Rutgers και η FWOS οργάνωσαν ένα συνέδριο σχετικά με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση για μικρά παιδιά. Κυκλοφόρησαν επίσης μια κοινή δημοσίευση με τίτλο, «Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση μικρών παιδιών: απλά κάντε το!» 26

Το περιοδικό συζητά ένα εξάχρονο που αυνανίζεται, ένα εννιάχρονο που παρακολουθεί πορνογραφία και ένα πεντάχρονο που κάνει στοματικό σεξ με ένα κορίτσι.

RUTGERS & PEDOPHILIA


Στοιχεία ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη συνεργάζονται με έναν εξέχοντα υποκινητή της παιδεραστίας

✔︎ Ο Rutgers δημοσίευσε μια αναφορά από τον διάσημο παιδόφιλο Theo Sandfort.

✔︎ Ο Ράτγκερς συνεργάστηκε με το Ίδρυμα Φριτς Μπέρναρντ, το οποίο κατείχε μια τεράστια συλλογή παιδικής πορνογραφίας . 

✔︎ Ο Ράτγκερς υπέγραψε μια αίτηση για τη νομιμοποίηση του σεξ με παιδιά.

✔︎ Ο σημερινός πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Rutgers είναι ο Andrée van Es, πρώην πολιτικός της Πράσινης Αριστεράς και του PSP – ένα κόμμα που άσκησε επίσης πίεση για τη νομιμοποίηση της παιδεραστίας .

✔︎ Ο πρώην διευθυντής του Rutgers, Pieter Wijnsma, δίδαξε στα παιδιά να αυνανίζονται για να « αναπτύξουν τη λαγνεία τους» .

✔︎ Το Rutgers χρηματοδοτείται από το FWOS, τον νόμιμο διάδοχο του παιδεραστίου και κακοποιού των σκλάβων του σεξ Brongersma.

✔︎ Ο Rutgers δημοσίευσε ένα περιοδικό που περιγράφει ένα 6χρονο που αυνανίζεται, ένα 9χρονο να παρακολουθεί πορνογραφία και ένα 5χρονο να κάνει στοματικό σεξ.

✔︎ Ο Rutgers δίνει οδηγίες στους δασκάλους να βεβαιωθούν ότι τα παιδιά ξεκινούν το σεξ το συντομότερο δυνατό.

✔︎ Ο Rutgers συνιστά ένα παιδικό βιβλίο που ενθαρρύνει τα μικρά παιδιά να ασχοληθούν με το στοματικό σεξ.

✔︎ Το πρόγραμμα σπουδών του Rutger για τα δημοτικά σχολεία αναφέρει ότι τα μικρά παιδιά πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα για τη λαγνεία , τη σωματική διέγερση και την οικειότητα.

✔︎ Ο Rutgers δημοσιεύει σχολικό υλικό για παιδιά 10 ετών που λέει: «Παραδείγματα πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε με το σεξ είναι (γλώσσα) φιλιά, χάδια, χάιδεμα (γλείψιμο του κόλπου), σωληνώσεις (γλείψιμο/πιπίλισμα του πέους), δακτυλοποίηση, τραντάξιμο, σεξ στον κόλπο (κολπικό σεξ) και σεξ με τον πρωκτό (πρωκτικό σεξ)».

✔︎ Η Rutgers διανέμει σχολικές αφίσες που λένε στα μικρά παιδιά να συμμετάσχουν σε ομοφυλοφιλικές πράξεις.

Είναι πέρα ​​από ανησυχητικό ότι αυτή η ρητή οργάνωση παιδεραστών επιλέχθηκε από τον ΠΟΥ και τον ΟΗΕ για να εκτελέσει την ατζέντα τους για τη σεξουαλοποίηση μικρών παιδιών σε όλο τον κόσμο. 

Εγχειρίδιο Παιδοφιλίας «όχι παράνομο» σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης


χειρωνακτικοί παιδεραστές

Στην Ολλανδία, η οποία φαίνεται να είναι το κέντρο της παγκόσμιας ατζέντας για την εξομάλυνση της παιδεραστίας , ιδρύθηκε ένα πολιτικό κόμμα για την παιδοφιλία και υποστηρίχθηκε από την κυβέρνηση. Αυτό το “Pedo Party” διένειμε ένα Εγχειρίδιο 1.000 σελίδων για Παιδόφιλους που διδάσκει σε ενήλικες πώς να βιάζουν μωρά και νήπια. 27

Το Εγχειρίδιο για τους Παιδόφιλους εξηγεί πράγματα όπως:

✔︎ Μέθοδοι αποπλάνησης των παιδιών, για παράδειγμα ξεφουσκώνοντας τα λάστιχα του ποδηλάτου τους και μετά προσφέροντάς το να το φτιάξουν για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους.

✔︎ Πώς να χρησιμοποιήσετε ψυχολογικές τεχνικές για να κάνετε τα παιδιά να συναινέσουν στο σεξ – για παράδειγμα επιβραβεύοντάς τα με χρήματα ή δώρα.

✔︎ Πώς να τεντώσετε το ορθό των μωρών και των νηπίων για πρωκτικό σεξ;

✔︎ Πού να βρείτε παιδιά.

✔︎ Ποιες ηλικίες είναι οι πιο ασφαλείς (τα μωρά είναι ασφαλή, καθώς δεν μπορούν να μιλήσουν ακόμα, τα παιδιά 3-4 ετών είναι επικίνδυνα, καθώς δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικά);

✔︎ Πώς να χρησιμοποιήσετε ιατροδικαστικές τεχνικές για να κρύψετε το DNA σας, ώστε η αστυνομία να μην μπορεί να σας εντοπίσει.

Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα από αυτό το εγχειρίδιο:

“Η παιδαγωγική της μυστικότητας έχει να κάνει με την εκπαίδευση του παιδιού για το πώς να κρατά μυστικά. Το πετυχαίνουμε χρησιμοποιώντας ειδικές παιδαγωγικές μεθόδους που βασίζονται σε συνδυασμό παιδοψυχολογίας και πραγματικών εμπειριών επαγγελματιών παιδεραστών.”
“Πρέπει να μάθετε πολλά για τα αποδεικτικά στοιχεία και την εγκληματολογία, ώστε να κάνετε όσο το δυνατόν πιο δύσκολο για την αστυνομία να σας συλλάβει. Αυτές οι τρεις σημαντικές συμβουλές διασφαλίζουν ότι όλα τα ίχνη DNA αφαιρούνται μετά τη σεξουαλική δραστηριότητα με το παιδί. […] Μπορεί να ακούγεται σαν ταλαιπωρία, αλλά πολλοί παιδεραστές έχουν σταλεί στη φυλακή επειδή ήταν πολύ τεμπέληδες για να εκτελέσουν αυτές τις τρεις απλές εργασίες, αν το είχαν κάνει, η αστυνομία δεν θα είχε αποδείξεις και θα είχε την ελευθερία της».

Ο Marcel Janinga είναι ένας πατέρας που ανακάλυψε ότι ο γείτονάς του κακοποιούσε την κόρη του από τη στιγμή που γεννήθηκε – ως μωρό – και τραγουδούσε τις τεχνικές που είχε μάθει στο Εγχειρίδιο για Παιδόφιλους.  Μόνο όταν το κορίτσι ήταν 3 ετών ήρθε στο φως αυτή η κακοποίηση, καθώς παραπονέθηκε για πόνο. Ανακάλυψαν ότι ο γείτονας είχε κακοποιήσει αυτό το κορίτσι δύο φορές την εβδομάδα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Ο Marcel ξεκίνησε το “Foundation Against Child Abuse” για να καταπολεμήσει αυτούς τους τρόμους. 28 Κάλεσε την κυβέρνηση να σταματήσει τη διανομή αυτού του εγχειριδίου, αλλά ο Ολλανδός υπουργός Δικαιοσύνης, Ferd Grapperhaus, ισχυρίστηκε ότι δεν περιείχε τίποτα παράνομο και θα έπρεπε να του επιτραπεί . 29 Μετά από μαζική οργή του κοινού και αυξανόμενες πιέσεις κατά τη διάρκεια πολλών ετών, αυτός ο Υπουργός Δικαιοσύνης δεν είχε τελικά άλλη επιλογή από το να αλλάξει τη στάση του και το 2023, το Εγχειρίδιο για τους Παιδόφιλους κηρύχθηκε τελικά παράνομο.

Αλλά μόνο αφού αφέθηκε να εξαπλωθεί ευρέως για πολλά χρόνια, προκαλώντας όχι μόνο μαζικούς βιασμούς, αλλά και δολοφονίες μικρών παιδιών.

Ένα “Εγχειρίδιο για Παιδόφιλους” 1.000 σελίδων που εξηγεί πώς να αποπλανούν, να χειραγωγούν, να δωροδοκούν και να βιάζουν μωρά, νήπια και μικρά παιδιά, επέτρεψε για πολλά χρόνια ο Ολλανδός Υπουργός Δικαιοσύνης, Ferd Grapperhaus. 

Οι δικαστές ζητούν να αποποινικοποιηθεί η παιδεραστία


Μπορεί να αναρωτηθούμε πώς θα αρνιόταν ένας Υπουργός Δικαιοσύνης να απαγορεύσει ένα εγχειρίδιο παιδεραστίας που εξηγεί πώς να βιάζετε μωρά και νήπια, πώς να σβήνετε τα ίχνη του DNA σας από την αστυνομία, πώς να αποπλανείτε παιδιά κ.λπ. Δεν είναι το δικαστικό σώμα ο πρωταρχικός θεσμός για την καταπολέμηση αυτών των φρικτών εγκλημάτων; Το παρακάτω θα εξηγήσει τι συμβαίνει…

Η Διεθνής Επιτροπή Νομικών (ICJ) και το UNAIDS (τμήμα των Ηνωμένων Εθνών) δημοσίευσαν μια έκθεση στην οποία ζητούν την αποποινικοποίηση του σεξ μεταξύ ενηλίκων και παιδιών. 30 Ισχυρίζονται ότι τα μικρά παιδιά μπορούν να συναινέσουν στο σεξ, κάτι που το κάνει εντάξει. Μόνο όταν τα παιδιά υποβάλλουν επίσημη καταγγελία στην αστυνομία θα πρέπει να διερευνηθεί η σεξουαλική κακοποίηση. Εδώ είναι η δήλωσή τους από τη σελίδα 22:

«Σε ό,τι αφορά την επιβολή του ποινικού δικαίου, οποιαδήποτε προβλεπόμενη ελάχιστη ηλικία συναίνεσης στο φύλο πρέπει να εφαρμόζεται κατά τρόπο που δεν εισάγει διακρίσεις. Η εκτέλεση δεν μπορεί να συνδέεται με το φύλο/φύλο των συμμετεχόντων ή την ηλικία συναίνεσης στο γάμο. Επιπλέον, η σεξουαλική συμπεριφορά που περιλαμβάνει άτομα κάτω από το κατώτατο όριο ηλικίας συναίνεσης για σεξ μπορεί να είναι συναινετική, στην πραγματικότητα, αν όχι σύμφωνα με το νόμο».

Σύμφωνα με τη Διεθνή Επιτροπή Νομικών, το σεξ με παιδιά δεν πρέπει να θεωρείται εγκληματική πράξη, εάν το παιδί συμφωνεί με αυτό. Αυτό αγνοεί το γεγονός ότι οι ενήλικες έχουν ένα ισχυρό ψυχικό πλεονέκτημα έναντι ενός μικρού παιδιού, που δεν έχει ψυχολογική άμυνα ενάντια στις πειστικές δυνάμεις ενός πονηρού αρπακτικού. Το Εγχειρίδιο για τους Παιδόφιλους εξηγεί πολλές ψυχολογικές τεχνικές σχετικά με τον τρόπο χειραγώγησης ενός παιδιού σε «συναίνεση». Όλοι γνωρίζουμε το παράδειγμα ενός άγνωστου που προσφέρει ένα νόστιμο παγωτό σε ένα παιδί, για να το παρασύρει στο δίχτυ του. Κάθε λογικός ενήλικας καταλαβαίνει ότι κανένα παιδί δεν μπορεί ποτέ να συναινέσει πραγματικά στο σεξ, αφού δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει. Μόνο όταν μεγαλώσουν αρχίζουν να ξυπνούν με αυτό που τους συνέβη. Από αυτή την παρενόχληση προκύπτει τραύμα δια βίου, καθώς δεν πρόκειται μόνο για σωματική αλλά και ψυχική κακοποίηση, καθώς είναι θύματα εξελιγμένων ψυχολογικών τεχνικών που τους χειραγωγούσαν σε «συναίνεση».

Το γεγονός ότι η Διεθνής Επιτροπή Νομικών έκανε την παραπάνω δήλωση δείχνει πόσο βαθιά είναι ήδη ενσωματωμένη η παιδεραστία στην κοινωνία μας. Αυτό τονίζει την κρίσιμη ανάγκη να σηκωθούν όλοι οι καλοί άνθρωποι.

Ρητό μανιφέστο παιδεραστίας


Οι εδοφιλείς κάνουν να ακούγεται ότι τα παιδιά έχουν το «δικαίωμα» να κακοποιούνται σεξουαλικά από ενήλικες, μέσω δηλώσεων όπως: «Το σεξ είναι ανθρώπινο δικαίωμα για ανθρώπους όλων των ηλικιών» και «Το δικαίωμα στη σεξουαλικότητα δεν πρέπει να περιορίζεται από την ηλικία».

Το International Planned Parenthood Foundation (μια οργάνωση για τις αμβλώσεις που ιδρύθηκε από τον πατέρα του Μπιλ Γκέιτς) δημοσίευσε ένα πλήρες μανιφέστο παιδεραστίας με τίτλο «EXCLAIM!», το οποίο διανεμήθηκε στα Ηνωμένα Έθνη. 31

Επανειλημμένα κάνει ρητές δηλώσεις που χρησιμοποιούνται συνήθως από παιδεραστές.

Στη σελίδα 9 του EXCLAIM!, το IPPF αναφέρει:

«Υπάρχει μια κοινή παρανόηση ότι οι νέοι (διαβάστε: μικρά παιδιά) δεν είναι ή δεν πρέπει να είναι σεξουαλικά όντα».

Στη σελίδα 16 αναφέρεται:

«Η σεξουαλικότητα και η σεξουαλική ευχαρίστηση είναι σημαντικά μέρη της ανθρώπινης ύπαρξης για όλους –  ανεξάρτητα από την ηλικία».

Αυτά είναι κυριολεκτικά τα σκληροπυρηνικά τυπικά επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι, υποστηρίζοντας ότι τα μωρά, τα νήπια, τα παιδιά και οι έφηβοι έχουν το «ανθρώπινο δικαίωμα» να κάνουν σεξ.

παιδί παιδεραστίας

Το γεγονός ότι τα τυπικά επιχειρήματα παιδεραστίας είναι το βασικό μήνυμα αυτών των εγγράφων αποδεικνύει οριστικά ότι πράγματι πιέζουν την ατζέντα για την ομαλοποίηση της παιδεραστίας. 

Το Planned Parenthood καλύπτει τη σεξουαλική κακοποίηση


Ενώ καλεί τον κόσμο να θεωρήσει το σεξ μεταξύ ενηλίκων και μικρών παιδιών ως έκφραση ενός βασικού ανθρώπινου δικαιώματος, το Planned Parenthood βρέθηκε ότι συστηματικά συγκαλύπτει καταγγελίες για καταστροφική σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Δείτε αυτό το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ της Live Action…

Τα μέσα ενημέρωσης προωθούν την ομαλοποίηση της παιδεραστίας


Τα μέσα ενημέρωσης έχουν επίσης συμμετάσχει στην παγκόσμια επιχείρηση για την εξομάλυνση της παιδεραστίας. Εδώ είναι μια μικρή συλλογή από αυτό που στην πραγματικότητα είναι μια αληθινή χιονοστιβάδα άρθρων, που όλα έχουν μια αποστολή: να πείσουν τον κόσμο ότι οι παιδόφιλοι είναι καλοί άνθρωποι και αυτοί που υπερασπίζονται τα παιδιά είναι τέρατα.

Μεταγραφές μερικών από αυτούς τους τίτλους αναρτήσεων:

Είναι η παιδεραστία σεξουαλικός προσανατολισμός;

Παιδοφιλία ένας “σεξουαλικός προσανατολισμός – όπως το να είσαι στρέιτ ή ομοφυλόφιλος”

5 τρόποι με τους οποίους παρεξηγούμε τους παιδόφιλους

Συμπάθεια και επιστήμη για όσους θέλουν να κάνουν σεξ με παιδιά

Είμαι παιδόφιλος, εσείς είστε τα τέρατα

Δεν είναι όλοι οι παιδόφιλοι κακοί άνθρωποι

Αυτό που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι ότι καμία από αυτές τις αναρτήσεις στα ΜΜΕ – κυριολεκτικά ούτε μία από αυτές – δεν παίρνει θέση υπεράσπισης των ανήμπορων παιδιών. Το μόνο που μιλούν είναι οι «παρεξηγημένοι» παιδεραστές – ούτε λέξη για τα παιδιά!

Συνελήφθη αξιωματούχος του ΠΟΥ και του ΟΗΕ για παιδική παρενόχληση


Οι παιδεραστικές πρακτικές υψηλόβαθμων αξιωματούχων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Ηνωμένων Εθνών συνήθως καλύπτονται προσεκτικά, αλλά κάθε τόσο ένας από αυτούς πιάνεται. Αυτό συνέβη στον Peter Dalglish, έναν ανώτερο αξιωματούχο που κατείχε υψηλές θέσεις στα Ηνωμένα Έθνη, τη UNICEF και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για περισσότερα από 30 χρόνια, και ήταν ο ιδρυτής του Street Kids International. Του απονεμήθηκε το παράσημο του Καναδά για το εξαιρετικό ανθρωπιστικό έργο του. Το 2015, ήταν «αντιπρόσωπος χώρας» του ΟΗΕ στην Καμπούλ.

Το 2018, ο Dalglish πιάστηκε στα χέρια  ενώ κακοποιούσε δύο ανήλικα αγόρια στο Νεπάλ  και καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκιση. 32

Ο Νταλγκλίς παρέσυρε τα παιδιά μακριά από τους γονείς τους με προσφορές για να τα εκπαιδεύσει, να τα πάει στο εξωτερικό και να τους προσφέρει δουλειά. Οι ντετέκτιβ λένε ότι κακοποίησε παιδιά για μια περίοδο 15 ετών ενώ ήταν ανώτερος αξιωματούχος στον ΟΗΕ και στον ΠΟΥ.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι ιδιωτικός φορέας


Οι κύριες οντότητες που προωθούν την ατζέντα της παιδεραστίας παγκοσμίως είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη. Πρέπει να  θυμόμαστε, ωστόσο, ότι δεν πρόκειται για κυβερνητικούς, αλλά για ιδιωτικούς  οργανισμούς , που ανήκουν σε οικονομικές ελίτ . Ως ιδιωτικοί οργανισμοί, στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία εξουσία πάνω σε κανέναν. Ωστόσο, λειτουργούν ως μια παγκόσμια κυβέρνηση , που ελέγχει το παγκόσμιο σύστημα υγείας και εκπαίδευσης.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έγινε φανερό σε ολόκληρο τον κόσμο ότι ο ΠΟΥ δεν εξυπηρετεί το συμφέρον της ανθρωπότητας, αλλά αντ’ αυτού εξυπηρετεί εγκληματικές ατζέντες για κρυφές οντότητες.

Ο ΠΟΥ κατέστειλε τις αποδεδειγμένες  θεραπείες για τον Covid και διέταξε τις εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να λογοκρίνουν επιστήμονες και γιατρούς που μίλησαν για αποτελεσματικές θεραπείες. Είναι αυτοί που έπεισαν τον κόσμο ότι μια πειραματική ένεση ήταν η μόνη απάντηση για την πανδημία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα εκατομμύρια θανάτους και εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους να μείνουν μόνιμα ανάπηροι ως αποτέλεσμα αυτών των μη δοκιμασμένων εμβολιασμών.

Γιατί οι δημοκρατικές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο παραδίδουν τα έθνη τους στα χέρια ενός ιδιωτικού οργανισμού; 

Ο Μπιλ Γκέιτς ελέγχει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας


Η ατζέντα για να καταστείλουμε κάθε αποτελεσματική θεραπεία για τον Covid και να πείσουμε τον κόσμο ότι μόνο μια μη δοκιμασμένη πειραματική ένεση θα μας έσωζε, προωθήθηκε από τον πολυδισεκατομμυριούχο και δημόσιο εκπρόσωπο των οικονομικών ελίτ, Bill Gates . Είναι ο #1 έμπορος εμβολίων στον κόσμο, ο οποίος έχει βγάλει αστρονομικά ποσά από αυτό το παγκόσμιο σχέδιο εμβολιασμού.

Όταν καταλαβαίνουμε ότι ο Γκέιτς είναι ένας σημαντικός ευεργέτης του ΠΟΥ, μπορούμε επίσης να δούμε ότι έχει πολύ έλεγχο στις πολιτικές του.

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι επίσης γνωστός για τις στενές του σχέσεις με τον Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος διοργάνωσε σεξουαλικά πάρτι με παιδιά για τις ελίτ στο διαβόητο νησί του Έπσταϊν. 33   Ο Έπσταϊν συνελήφθη το 2018 υπό την κυβέρνηση Τραμπ και φέρεται να κρεμάστηκε στο κελί της φυλακής του. Το όνομα του Μπιλ Γκέιτς εμφανίζεται πολλές φορές στα ημερολόγια πτήσεων προς το νησί Έπσταϊν. 34

Τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η Google – τα οποία ανήκουν σε όλες τις ελίτ – στρίβουν σε κάθε είδους περίεργους κόμπους για να το αρνηθούν, αλλά τα ημερολόγια πτήσεων δεν λένε ψέματα, όπως ούτε και οι φωτογραφίες του Γκέιτς και του Έπσταϊν.

Ο Μπιλ Γκέιτς και άλλες εύπορες οντότητες χρησιμοποιούν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να σεξουαλοποιήσουν μικρά παιδιά σε όλο τον κόσμο. Ο Γκέιτς παρέχει κεφάλαια στην  οργάνωση παιδεραστίας Rutgers για τη δημιουργία σχολικού υλικού για δεκάδες έθνη.

Γιατί επιμένουν στην εξομάλυνση της παιδεραστίας;

παιδοφιλία Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Γιατί οι οικονομικές ελίτ επιμένουν να σεξουαλοποιούν μικρά παιδιά σε κάθε έθνος του κόσμου; Η απάντηση δίνεται σε αυτήν την  έκθεση αποδεικτικών στοιχείων , η οποία περιγράφει πώς η πλειοψηφία των ελίτ έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: εμπλέκονται σε μεγάλο βαθμό σε οργανωμένη κακοποίηση παιδιών.

Αυτό επιβεβαιώνεται από τον πρώην διευθυντή του FBI, Ted Gunderson, καθώς και από πρώην μέλη του στρατού, του Marechaussee, της χωροφυλακής, της αστυνομίας και των ντετέκτιβ. Οι μαρτυρίες τους αποκαλύπτονται σε  αυτή την έκθεση .

Ο Καλίν Τζορτζέσκου, πρώην εκτελεστικός διευθυντής των Ηνωμένων Εθνών, κατέθεσε ενώπιον της Διεθνούς Επιτροπής Διερεύνησης Εγκλημάτων ότι τα Ηνωμένα Έθνη είναι μια πλατφόρμα για τους εγκληματίες ολιγάρχες να εκτελέσουν μια άθλια ατζέντα. Το ντοκιμαντέρ «Μυστικά των Ηνωμένων Εθνών» (βλ. παρακάτω) αποκαλύπτει όλα αυτά αναλυτικά. Αυτή η ταινία πρέπει να παρακολουθήσει όποιος θέλει να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο μας. Ο Τζορτζέσκου δήλωσε επίσης ότι οι ολιγάρχες πίσω από τον ΟΗΕ είναι παιδόφιλοι.   Δείτε οπωσδήποτε αυτή την ταινία…

Το ντοκιμαντέρ ” Fall of the Cabal ” αποκαλύπτει πώς οι εκπρόσωποι των Ηνωμένων Εθνών και ο στρατός βίασαν χιλιάδες χιλιάδες παιδιά και γυναίκες σε έθνη όπου ισχυρίζονταν ότι έφεραν την ειρήνη. Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε από έναν πολυβραβευμένο ερευνητή και έναν πρώην αναλυτή οικονομικού εγκλήματος από την ολλανδική αστυνομία. 35   Το παρακάτω επεισόδιο αποκαλύπτει την έντονα σκοτεινή φύση των Ηνωμένων Εθνών και τα αιματοβαμμένα ίχνη της φρικτής σεξουαλικής κακοποίησης που αφήνουν σε όλο τον κόσμο…  https://rumble.com/vmu2cs-the-sequel-to-the-fall-of-the-cabal-part-5.html

Το γεγονός ότι αυτές οι οικονομικές ελίτ εμπλέκονται βαθιά στη συστηματική σεξουαλική κακοποίηση παιδιών περιγράφεται επίσης λεπτομερώς σε πολυάριθμες μαρτυρίες επιζώντων θυμάτων και αυτόπτων μαρτύρων από κάθε έθνος του κόσμου.

Μία από αυτές είναι το πρώην κορυφαίο μοντέλο μόδας Nathalie Augustina, η οποία είχε προγραμματιστεί από τη CIA να είναι γατάκι σεξ για βασιλικές οικογένειες, κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχους και διασημότητες του Χόλιγουντ. Αφηγείται την συγκλονιστική ιστορία της στο βιβλίο «Nathalie – Confessions of a Fashion Model» (Ολλανδικά). 36

Οι αποκαλύψεις της Nathalie επιβεβαιώθηκαν λεπτομερώς από την πρώην νομική Anne Marie van Blijenburgh, η οποία κατέθεσε το 2014 ενώπιον του Tribunal for Crimes by Church and State (ITCCS) ότι ήταν παρούσα τρεις φορές σε συναντήσεις όπου παιδιά βιάστηκαν και δολοφονήθηκαν σε μια σκηνή, για ακροατήριο αξιωματούχων από την κυβέρνηση, το δικαστικό σώμα, τον στρατό, την αστυνομία, την εκπαίδευση, τα μέσα ενημέρωσης κ.λπ. Η κατάθεσή της από εμπειρογνώμονα αυτόπτη μάρτυρα παρουσιάζεται στην έκθεσή μας « Οργανωμένη σεξουαλική κακοποίηση από αξιωματούχους υψηλού επιπέδου ».

«Θέλουν πρόσβαση σε παιδιά χωρίς να τους διώκουν»

Είμαστε σε άμεση επαφή με πολλά επιζώντα θύματα αυτών των σκληρών πρακτικών των ελίτ. Μία από αυτές είναι μια κυρία από τον Καναδά, το όνομα της οποίας δεν θα αναφέρω για την προστασία της. Γεννήθηκε στους κύκλους των ελίτ και μου έγραψε πολλά γράμματα. Παρακάτω μοιράζομαι μερικά από αυτά που μου έστειλε. Κατανοήστε ότι, αν και αυτές οι πληροφορίες είναι βαθιά ανησυχητικές, επιβεβαιώνονται από μέλη του FBI, του στρατού, των υπηρεσιών πληροφοριών, της αστυνομίας, της χωροφυλακής και του στρατοπέδου σε όλο τον κόσμο, καθώς και αμέτρητους άλλους αυτόπτες μάρτυρες, στην προαναφερθείσα έκθεση.

«Μια τυπική παιδική ηλικία σε αυτή τη φρίκη θα βρει παιδιά

να βιάζονται μερικές χιλιάδες φορές μέχρι τα 18 τους.  Μιλάμε για ένα σατανικό δίκτυο λατρείας που είναι παγκόσμιο. Και κάνουν ένα μεγάλο κομμάτι από τα παιδιά τους που διακινούν χρήματα. Είναι βάναυσο. …

Προσπαθούν να βάλουν τους ανθρώπους τους στην κορυφή των πεδίων σε όλο τον κόσμο».

Όσον αφορά την εξομάλυνση της παιδεραστίας μέσω του παγκόσμιου εκπαιδευτικού συστήματος, αυτός ο επιζών από τις ελίτ μου έστειλε τα εξής:

“Ναι, αυτή είναι μια φυσιολογική συμπεριφορά μέσα στις λατρείες. Όλοι ενθαρρύνονται να κάνουν σεξ μεταξύ τους. Αδέρφια μεταξύ τους… παιδιά και ενήλικες… παιδιά με παιδιά… παιδιά με ζώα… όλα δεν είναι μόνο ενθαρρύνεται – είναι υποχρεωτικό,

λοιπόν, υιοθετούν κανονική λατρεία και προσπαθούν να την κάνουν mainstream… και έχετε τόσο δίκιο… θέλουν πρόσβαση στα παιδιά 24 ώρες το 24ωρο για να κάνουν ό,τι θέλουν μαζί τους χωρίς να διώκονται ποινικά. .”

φωτογραφία της λυπημένης παιδεραστίας

Ένας πρώην εκτελεστικός διευθυντής του ΟΗΕ, ένας βραβευμένος ανακριτής, ένας αναλυτής εγκλημάτων από την αστυνομία, ένας νομικός και αυτόπτης μάρτυρας, και πολλά επιζώντα θύματα λένε όλοι το ίδιο: οι οικονομικές ελίτ πίσω από τα Ηνωμένα Έθνη εμπλέκονται σε οργανωμένη παιδεραστία.

Θα σηκωθούμε και θα υπερασπιστούμε τα παιδιά;

Αν δεν σηκωθούμε για να σταματήσουμε αυτή τη σκοτεινή ατζέντα που μεταμφιέζεται με παράλογους ισχυρισμούς για «υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», τότε τελικά κάθε παιδί στον κόσμο θα μεγαλώσει ως θύμα χρόνιας σεξουαλικής κακοποίησης – και επίσης θα εκπαιδευτεί να είναι σεξουαλικό αρπακτικό. Και δεν σταματά εδώ, γιατί οι άνθρωποι που αφαιρούν τα υγιή, φυσικά όρια θα συνεχίσουν να αφαιρούν τα επόμενα όρια και τα επόμενα, γιατί δεν υπάρχει τέλος στην αχαλίνωτη λαγνεία τους. Τα επιζώντα θύματα των ελίτ μας είπαν ότι το σεξ με ζώα είναι επόμενο, όπως και το σεξ με πτώματα.

Ο ίδιος υπουργός Δικαιοσύνης που επέμενε επί χρόνια ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με το Εγχειρίδιο για τους Παιδόφιλους είπε επίσης ότι το σεξ με πτώματα  δεν είναι έγκλημα 37   Και ο Ολλανδός πρωθυπουργός Mark Rutte, ο οποίος είναι μανιώδης μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ήταν, στα νεότερα του χρόνια, μέλος μιας πολιτικής ομάδας που  ζητούσε τη νομιμοποίηση του σεξ με ζώα. 38

Στις ΗΠΑ, βλέπουμε την ανατριχιαστική εισβολή των drag queens σε αμέτρητα σχολεία, όπου τα παιδιά εκτίθενται σε διεστραμμένους σεξουαλικούς χορούς, αποκρουστικές ιστορίες και τις ανώμαλες στολές διεστραμμένων φρικιών που λεηλατούν παιδιά. Ρωτήστε τον εαυτό σας:

Ποιος στο καλό θέλει τους ομοφυλόφιλους να κάνουν σεξουαλικούς χορούς μπροστά στα μικρά παιδιά; Ποια είναι η ατζέντα πίσω από αυτό;

Στη Βιβλιοθήκη St. John’s του Πόρτλαντ του Όρεγκον, παιδιά φωτογραφήθηκαν ξαπλωμένα στο σώμα μιας drag queen. 39 

Η ξαφνική εισβολή των drag queens σε χιλιάδες σχολεία παγκοσμίως είναι ξεκάθαρα μια στρατηγική ενορχηστρωμένη επιχείρηση, παρόμοια με την ξαφνική έκρηξη τρανσέξουαλ τρέλας, που κυριολεκτικά βγήκε από το πουθενά και ξαφνικά είναι παντού. Όλα αυτά συμβαίνουν ταυτόχρονα: 

✔︎ καθοδήγηση σε όλα τα δημόσια σχολεία σε όλο τον κόσμο να σεξουαλοποιούν τα παιδιά 

✔︎  ώθηση αναρίθμητων drag queens στα σχολεία 

✔︎  ωθώντας μαζικά τη σύγχυση των τρανς σε κάθε έθνος 

✔︎  χρήση των μέσων ενημέρωσης για την έκκληση για αποδοχή της παιδεραστίας 

✔︎  δικαστές που ζητούν τη νομιμοποίηση του σεξ με ανηλίκους

Αυτή η κατάσταση είναι πολύ πιο σοβαρή από ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς από εμάς. Όπως δηλώνουν οι ελίτ καταγγέλλοντες: «Θέλουν όλοι να κάνουν σεξ με όλους».  Πρέπει να πάρουμε θέση και να προστατέψουμε με θάρρος τα παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Μοιραστείτε αυτήν την αναφορά με τον κόσμο


Είναι σημαντικό αυτή η αναφορά να φτάσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Παρακαλώ στείλτε το παντού, χρησιμοποιώντας όλα τα δυνατά μέσα. Μπορείτε, για παράδειγμα, να αντιγράψετε αυτή τη σύντομη επιστολή και να τη στείλετε σε τοπικές εφημερίδες, σχολεία, αρχές επιβολής του νόμου, εκκλησίες, νοσοκομεία, πολιτικούς κ.λπ. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας τους με μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Σε όποιον αφορά,

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη δίνουν οδηγίες στις εκπαιδευτικές αρχές σε όλο τον κόσμο να διδάξουν σε μωρά, νήπια και μικρά παιδιά να αυνανίζονται, να χρησιμοποιούν πορνογραφία, να μάθουν διαφορετικές σεξουαλικές τεχνικές όπως στοματικό σεξ και να συμμετέχουν σε ομόφυλες σχέσεις. Ο ΠΟΥ και ο ΟΗΕ δίνουν οδηγίες στους εκπαιδευτικούς να ενθαρρύνουν τα παιδιά να ξεκινήσουν το σεξ όσο το δυνατόν μικρότερα και να βοηθήσουν όλα τα παιδιά να έχουν σεξουαλικούς συντρόφους. Τα στοιχεία δείχνουν πώς αυτό είναι μέρος μιας παγκόσμιας επιχείρησης για την ομαλοποίηση της παιδεραστίας.

Σας προσκαλούμε να εξετάσετε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες.

Ειλικρινά,

Κοινοποιήστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μοιράστε φυλλάδια και μιμίδια


Κατεβάστε το πλήρες έγχρωμο μιμίδιο για να το διανείμετε μέσω email και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή για να το εκτυπώσετε μέσω μιας ηλεκτρονικής υπηρεσίας εκτύπωσης (όπως το VistaPrint ). Ή κατεβάστε το ασπρόμαυρο φυλλάδιο για να το εκτυπώσετε στον δικό σας εκτυπωτή και να το μοιραστείτε στην κοινότητά σας. Ή στείλτε τα σε μια τοπική εφημερίδα για να τα τοποθετήσετε ως αγγελία. Εάν χρειάζεστε υψηλότερη ανάλυση ή μεγάλες ποσότητες, επικοινωνήστε μαζί μας .

Αναφορές και λήψεις


Μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία για τις δηλώσεις σε αυτήν την αναφορά διαβάζοντας παρακάτω. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε λήψη όλων των εγγράφων από τον ΠΟΥ, τον ΟΗΕ, την IPPF, το Rutgers κ.λπ.

Ακολουθούν όλες οι αναφορές

1:  International Technical Guidance on Sexual Education
2:  Standards for Sexual Education in Europe
3: UN Agenda 2030
4: White House statement about Agenda 2030
5: The Rutgers Foundation
6: R utgers χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates
7: Σχολείο Rutgers πρόγραμμα «Spring Fever»
8: Μπροσούρα Rutgers για δημοτικά σχολεία
9: Μπροσούρα για δημοτικά σχολεία
10: Spring Fever Μάθημα 11: Τι είναι το σεξ;
11: Σχολικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης
12: Οδηγός για την εκπαίδευση δασκάλων πώς να διδάσκουν τα μικρά παιδιά σχετικά με το σεξ
13: Αναφορά ειδήσεων για σεξουαλικά παιχνίδια στα σχολεία
14: Ιστορικό χρονοδιάγραμμα Rutgers
15: Ιστορικές πληροφορίες της Wikipedia για την παιδεραστία
16: Διαδικτυακό αρχείο περιοδικού παιδοφιλίας Παιδιά NIKS
17: κάνοντας σεξ στο περιοδικό παιδεραστίας NIKS
18: Έκδοση Σεπτεμβρίου 1982 του περιοδικού NIKS
19: Περιοδικό NIKS «Επεισόδιο κατά της εκπαίδευσης»
20: Άρθρο: Πώς η Χάγη χάιδεψε παιδεραστές»
21: Αίτηση για νομιμοποίηση του σεξ με ανηλίκους
22: Δημοσίευση του PSP έκκληση για νομιμοποίηση της παιδεραστίας
23: Συνέντευξη με τον Pieter Wijnsma
24: 2018 Έκθεση από το FWOS
25: Δήλωση αποστολής FWOS
26: Περιοδικό «Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση μικρών παιδιών: Απλά κάνε το!»
27: Το RTL News αναφέρει το εγχειρίδιο pedo
28: Foundation Against Child Abuse
29: Η καταπολέμηση του Εγχειριδίου Pedo
30: Η Διεθνής Επιτροπή Νομικών ζητά τη νομιμοποίηση του σεξ με ανηλίκους
31: EXCLAIM! Μανιφέστο Παιδοφιλίας
32: Αναφορά ειδήσεων της Daily Mail για τη σύλληψη του Peter Dalglish
33: Epstein Island
34: Bill Gates πήγε στο Epstein Island
35: Makers of Fall of the Cabal ντοκιμαντέρ
36: Εξομολογήσεις ενός μοντέλου μόδας
37: Ο υπουργός Δικαιοσύνης αρνήθηκε να κάνει το σεξ με πτώματα έγκλημα
38: Ο Υπουργός Πρόεδρος ζήτησε τη νομιμοποίηση του σεξ με ζώα
39: Παιδιά ξαπλώνουν σε σώματα drag queens

Μέσω nikolaosanaximandros

Τα σχόλια είναι κλειστά.