Οι οικοτρομοκράτες «ξέφυγαν»: Το BBC έδωσε τυφώνες στην Βρετανία και 400° C θερμοκρασία!

Ζήτησαν «συγγνώμη» μετά! «Ζήλεψαν» τους Αμερικανούς ομολόγους τους

Με την ψυχική υγεία των πολιτών παίζουν τα κυρίαρχα ΜΜΕ που στο πλευρό των κυβερνήσεων μεταδίδουν κάθε είδηση τρόμου για τον καιρό απλά για να κρατούν του πολίτες τρομοκρατημένους που θα ζητούν την βοήθεια των κυβερνητών για να σωθούν (εκ των προτέρων) και αυτοί μετά θα δαπανούν αλόγιστα τα ποσά όπως θέλουν.

Έτσι το βρετανικό BBC στάθηκε “άξια” στο πλευρό των Αμερικανών και έδειχνε στους πολίτες ότι έρχονται τυφώνες στην Βρετανία και 400° C θερμοκρασία σε διάφορες περιοχές!

Ειδικότερα μετέδωσε ότι υπάρχει πρόβλεψη για τυφώνες που προσεγγίζουν το Λονδίνο και στο Νότιγχαμ οι θερμοκρασίες θα ξεπεράσουν τους 400° C. Αργότερα απλά βγήκαν και είπαν συγγνώμη λάθος.

Η οικοτρομοκρατία που ασκήθηκε όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον πλανήτη προκειμένου όλοι να φοβηθούν τα «ακραία καιρικά φαινόμενα» λόγω της… κλιματικής αλλαγής βρίσκεται πλέον σε ισχύ και απλά με ένα συγγνώμη ετοιμάζονται για την επόμενη είδηση τρόμου.

Από τις αναρτήσεις των Αμερικανών στο Χ γίνεται κατανοητό ότι η Πολιτεία της Φλόριντα, δεν υπέστη τίποτα περισσότερο από ότι συνήθως αλλά όλος ο πλανήτης βρέθηκε στο “πόδι”.

Πηγή pronews