Έγκλημα στην Εύβοια: Τα τελευταία λόγια του 72χρονου – Τον μαχαίρωσε ο ανιψιός του

Συγκλονισμένη είναι η Εύβοια από την άγρια δολοφονία 72χρονου από τον ανιψιό του, χθες το απόγευμα.


Ο άτυχος άνδρας άφησε εν συνεχεία την τελευταία του πνοή νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Ο δράστης, 38χρονος ανιψιός του συνελήφθη από την αστυνομία το βράδυ της Τρίτης.

Η δολοφονία έγινε στο σπίτι του θύματος, στο Σπαθάρι του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων από το χωριό ο 38χρονος φέρεται να μπήκε στο σπίτι του θείου του τραυματίζοντας τον με πολλαπλές μαχαιριές.

Όπως δήλωσαν στο evima.gr κάτοικοι του χωριού ο 72χρονος παρά τις πολλές μαχαιριές κατάφερε και βγήκε από το σπίτι και έφτασε στο καφενείο του χωριού για να ζητήσει βοήθεια, λέγοντας, «παιδιά αυτός με έσφαξε…» αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του άτυχου άνδρα.

Αμέσως οι θαμώνες του καφενείου κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματισμένο άντρα και τον διακόμισε στο κέντρο υγείας Μαντουδίου προκειμένου να του παραστούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες ο 38χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Κάτοικος της περιοχής δήλωσε στο evima.gr πως, «όλο το χωριό είναι συγκλονισμένο. Γνωρίζαμε πως το παιδί είχε κάποια προσωπικά προβλήματα αλλά κανείς δεν πίστευε πως θα έφτανε σε τέτοιο σημείο. Είχε έναν έντονο καυγά με τον θείο του μέσα στο σπίτι του. Τον είδα μέσα στα αίματα λίγα λεπτά μετά το περιστατικό. Ζητούσε βοήθεια και κατέρρευσε».

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το στενό συγγενικό περιβάλλον του 72χρονου στο eviaonline, οι δυο τους βρίσκονταν το βράδυ στο καφενείο του χωριού και συζητούσαν. Κάποια στιγμή ο 38χρονος ζήτησε χρήματα από τον ηλικιωμένο, καθώς τον βοηθούσε συχνά οικονομικά και εκείνος αρνήθηκε να του τα δώσει. Υπήρξε μια έντονη διένεξη, αλλά οι δυο τους αποχώρησαν από το καφενείο και ο καθένας πήγε στο σπίτι του.

Ο 38χρονος επέστρεψε στο σπίτι του θείου του που διέμενε μόνος του. με ένα μαχαίρι και του επιτέθηκε, μαχαιρώνοντας τον 6 φορές, με τη μια εξ αυτών, στον λαιμό….

ΠΗΓΗ