Σέρνει τον πλανήτη στον όλεθρο ο Ζελένσκι – Ζητάει Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της Ρωσίας από τον ΟΗΕ

Ο άνθρωπος αποτελεί κίνδυνο για ολόκληρο πλανήτη

Οι μεγάλες πλάτες που στηρίζουν τον Ζελένσκι τον έφεραν στις ΗΠΑ για την συνέλευση του ΟΗΕ, την ώρα που η χώρα που διοικεί καταστρέφεται. Μιλώντας στο συμβούλιο ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ο Ουκρανός πρόεδρος προχώρησε σε άκρως επικίνδυνες απαιτήσεις από τα κράτη-μέλη, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν το ανθρώπινο είδος σε αφανισμό.

 

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας απέρριψε την Τρίτη την ιδέα ειρηνευτικών συνομιλιών με τη Μόσχα, ζητώντας αντ’ αυτού απροσδιόριστη παγκόσμια «δράση» για να εξαναγκάσει τη Ρωσία σε ειρήνη άνευ όρων. Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διαπράττει «διεθνές έγκλημα» και έχει παραβιάσει τόσους πολλούς διεθνείς κανόνες που δεν θα σταματήσει από μόνος του.

«Και αυτός είναι ο λόγος που αυτός ο πόλεμος δεν μπορεί απλά να σταματήσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτός ο πόλεμος δεν μπορεί να καταλαγιάσει με συνομιλίες», δήλωσε ο Ζελένσκι σε συνάντηση στο περιθώριο της ετήσιας συνάντησης των παγκόσμιων ηγετών στη Γενική Συνέλευση. «Η Ρωσία μπορεί μόνο να εξαναγκαστεί σε ειρήνη, και αυτό ακριβώς χρειάζεται – να εξαναγκαστεί η Ρωσία σε ειρήνη ως ο μοναδικός επιτιθέμενος σε αυτόν τον πόλεμο, ο μοναδικός παραβάτης του Χάρτη του ΟΗΕ».

Ο Ζελένσκι δηλαδή ζητάει πλέον μπροστά σε όλον τον πλανήτη να εξαναγκάσουν την Ρωσία σε άνευ όρων παράδοση με «μη ειρηνικά μέσα», δηλαδή με την χρήση βίας. Και φυσικά οποιαδήποτε βίαιη σύγκρουση Ρωσίας με τις χώρες του ΝΑΤΟ, στις οποίες ως επί το πλείστον απευθύνεται ο Ζελένσκι, θα οδηγήσει σε ολοκληρωτικό πόλεμο Δύσης-Ρωσίας και τότε όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Βέβαια ο Ζελένσκι ποτέ δεν νοιάστηκε ούτε για την Δύση ούτε για την ειρήνη, εδώ πέρα δεν νοιάζεται ούτε για τους Ουκρανούς. Ο Ζελένσκι ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του και για τα σκοτεινά συμφέροντα που εξυπηρετεί, ακόμα και αν οι πράξεις του οδηγήσουν τον πλανήτη στον πυρηνικό όλεθρο.

Αξίζει μάλιστα να έρθει στο φως και η υποκρισία του Ουκρανού προέδρου γύρω από το ζήτημα των πυρηνικών. Όση ώρα ο ίδιος έχει κάνει στόχο τα πυρηνικά εργοστάσια της Ρωσίας στο Κουρσκ αλλά έχει εξαπολύσει και επιθέσεις σε πυρηνικό εργοστάσιο στη Βόρεια Ουκρανία το οποίο βρισκόταν υπό ρωσική κατοχή, κατηγορεί την Ρωσία πως ετοιμάζεται να επιτεθεί σε πυρηνικά εργοστάσια! Πρόκειται για μία ξεκάθαρη τακτική προβολής και για αξιοποίηση μεθόδων οργουελιανής προπαγάνδας, φαίνεται λοιπόν πως για τον Ζελένσκι ο πόλεμος ίσως πράγματι να είναι ειρήνη.

- Advertisement -

Πηγή newsbreak