Τα Θρησκευτικά της Γ΄ Γυμνασίου με την εκκλησία χωρίς… σταυρό – Μας προετοιμάζουν για την μετάλλαξη της Ελληνικής κοινωνίας;

Ο καθηγητής Α. Λαυρέντζος παρατηρεί και σχολιάζει το γεγονός ότι στα βιβλία των Θρησκευτικών οι εκκλησίες και τα καμπαναριά εμφανίζονται σαν μιναρέδες

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το εξώφυλλο των Θρησκευτικών της Γ΄ Γυμνασίου, που απεικονίζει μια εκκλησία και ένα καμπαναριό, από τα οποία λείπει ο Σταυρός και παραπέμπουν σε μιναρέ, όπως σχολιάζει στον ραδιοφωνικό σταθμό Star FM της Κεντρικής Ελλάδος και την εκπομπή «Ήρθε η ώρα», ο διδάσκων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αναστάσιος Λαυρέντζος.

Είναι απόρροια, επισημαίνει, της συστηματικής προσπάθειας αφαίρεσης κάθε στοιχείου της ταυτότητάς μας και της πλήρους ενσωμάτωσης με τους ξένους πληθυσμούς που είναι στην χώρα μας, με τους οποίους, έχουμε χαοτικές διαφορές.

Συγκεκριμένα δηλώνει ο καθηγητής, πως “δεν είναι αθώες αυτές οι παρεμβάσεις. Προσπαθούν να καταστήσουν οικείο το θέμα των μεταναστευτικών ροών σε παιδιά μικρής ηλικίας τα οποία δεν θα επρεπε να εμπλέκονται σε πολιτικές, που δεν έχουν επιλύσει οι μεγάλοι”.

- Advertisement -