Αμερικανός πηγαίνει στο Κίεβο και σοκάρεται: «Εκεί πηγαίνουν οι φόροι σας»

Viral έχει γίνει το βίντεο ενός Αμερικανού τουρίστα που ταξίδεψε μέχρι την Ουκρανία και έβγαλε βίντεο από διάφορες συνοικίες του Κιέβου.

Διάλεξε τους δρόμους στους οποίους υπάρχουν πολυτελή αμάξια, οι άνθρωποι κυκλοφορούν και διασκεδάζουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Ο ίδιος, προφανώς έκπληκτος με όσα έβλεπε γύρω του, έγραψε στη λεζάντα του βίντεό του ως εξής:

«Βρίσκεστε στην Ουκρανία και καταλαβαίνετε σε τι δαπανώνται οι φόροι σας».

Σκοπός του ήταν να καυτηριάσει τα αμέτρητα δισεκατομμύρια που στέλνονται στην Ουκρανία από όλα τα κράτη της Δύσης (ιδίως τις ΗΠΑ).

Ο γνωστός Ουκρανός δημοσιογράφος που δουλεύει και για το Kyiv Independent, Illia Ponomarenko, ίντως εκνευρισμένος, απάντησε στον νεαρό Αμερικανό μέσω Twitter:

«Λοιπόν, ναι – οι φόροι σας βοηθούν ιδιαίτερα να βεβαιωθείτε ότι τουλάχιστον η πρωτεύουσα ενός έθνους που δέχεται επίθεση κατά τον μεγαλύτερο πόλεμο στον κόσμο μοιάζει με αυτό και όχι με γιγάντιο ομαδικό τάφο ανάμεσα σε ερείπια όπως τόσες άλλες πρώην ουκρανικές πόλεις που ισοπεδώθηκαν από τη Ρωσία.

Αλλά το πιο σημαντικό, οι φόροι σας βοηθούν να βεβαιωθείτε ότι ο μεγαλύτερος πόλεμος στον κόσμο θα περιοριστεί και θα αποτραπεί από την Ουκρανία και δεν θα γίνει ποτέ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ πόλεμος για να πολεμήσετε και να πεθάνετε».

- Advertisement -

Πηγή EL