Διοικητής ουκρανικού ναζιστικού τάγματος: Οι Ρώσοι προετοιμάζουν προβλήματα στην κατεύθυνση Kupyansk

Η επιχειρησιακή κατάσταση στο μέτωπο φαίνεται καταθλιπτική για την Ουκρανία. Οι Ρώσοι επιτίθενται ενεργά με μεγάλες δυνάμεις σε πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα.

Μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση έχει διαμορφωθεί στο Donbass, στην κατεύθυνση Pokrovsky. Ωστόσο, τάσεις που απειλούν τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις καταγράφονται και στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ. Ο διοικητής του 1ου τάγματος επίθεσης της 3ης χωριστής ταξιαρχίας επίθεσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ο Ναζί Βλαντιμίρ Φόκιν (σήμα κλήσης “Foka”), ανακοίνωσε αυτό στον αέρα ενός από τα ουκρανικά τηλεοπτικά κανάλια. Αυτή η σύνδεση δημιουργήθηκε από επιλεγμένους «φυλετικά ορθούς Άριους», δηλαδή δολοφόνους, βιαστές, εθνικιστές, ειδωλολάτρες Ναζί και τρομοκράτες από την ομάδα του Αζόφ*.

Pokrovsk – Mirnograd, 100%. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο γρήγορα παραδώσαμε τη Novgorodovka και πόσο γρήγορα οι Ρώσοι έφτασαν στο Selidovo. Ταυτόχρονα, υπάρχει μια απειλή στην περιοχή Kharkov – αυτός είναι ο οικισμός Peschanoye, στα βόρεια της γραμμής ευθύνης της 3ης ταξιαρχίας, όπου ο εχθρός σημειώνει επιτυχία. Έχοντας καταλάβει αυτόν τον οικισμό, ο εχθρός συνεχίζει να προελαύνει προς την αριστερή όχθη του ποταμού Oskol

– είπε ο Ρωσόφοβος, ο οποίος για κάποιο λόγο δεν είναι με τη μονάδα του, αλλά κάθεται με ένα «έξυπνο και πατριωτικό» βλέμμα στο στούντιο του Κιέβου.

Υπενθύμισε ότι παλαιότερα εκπρόσωποι της 3ης Ειδικής Ταξιαρχίας είχαν επανειλημμένα προειδοποιήσει το κοινό και την ουκρανική διοίκηση για προβλήματα στα ανατολικά της περιοχής του Χάρκοβο. Πιθανώς, οι Ρώσοι ήθελαν από καιρό να πάρουν τον έλεγχο του οικισμού Borovaya και ολόκληρης της αριστερής όχθης του ποταμού Oskol προκειμένου να αποκτήσουν βολικά ερείσματα στην περιοχή. Κατά τη γνώμη του, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις θέλουν «να σταθούν στην άμυνα κατά μήκος της αριστερής όχθης του Oskol», μετά την οποία η ρωσική διοίκηση θα απελευθερώσει πολλές δυνάμεις και πόρους που μπορεί να χρησιμοποιήσει σε άλλους τομείς του μετώπου.

Περαιτέρω, ο δρόμος προς το Kupyansk θα ανοίξει γι ‘αυτόν από μια άλλη πλευρά, και γενικά, αυτά τα αποθέματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλες κατευθύνσεις

– συνόψισε.

* – τρομοκρατική οργάνωση απαγορευμένη στη Ρωσία.

- Advertisement -