Χαλκιδική: Τρεις νέες συλλήψεις για το επεισόδιο με πυροβολισμούς σε beach bar

Τα άλλα τρία άτομα που συνελήφθησαν για τη συμπλοκή σε beach bar στη Χαλκιδική, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

 

Στους οκτώ ανέρχονται, πλέον, τα άτομα που συνελήφθηκαν για το επεισόδιο με πυροβολισμούς σε beach bar της Χαλκιδικής, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (18/8).

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, συνελήφθησαν ο 55χρονος Βούλγαρος ιδιοκτήτης αλλά και άλλοι δύο θαμώνες του beach bar, που τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς. Τα άτομα αυτά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πολυγύρου, τη στιγμή που η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται.

Υπενθυμίζεται πως έχουν, επίσης, συλληφθεί και πέντε Βούλγαροι, που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο και βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Μάλιστα, στην κατοχή των πέντε Βούλγαρων βρέθηκαν γκλοπ, σπρέι πιπεριού και μαχαίρια.

H στιγμή που ξεσπά η αιματηρή συμπλοκή στο beach bar

Την άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς και τραυματίες σε beach bar της Χαλκιδικής καταγράφει καρέ – καρέ το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Στο σχετικό υλικό φαίνεται η στιγμή που η παρέα από τη Βουλγαρία προκαλεί τον καβγά, εκσφενδονίζοντας καρέκλες και άλλα αντικείμενα. Ακόμα, στο κατάστημα μπαίνει μία ομάδα από έξι μπράβους και η σύρραξη γενικεύεται. Τα τραπέζια αδειάζουν και ο κόσμος αρχίζει να τρέχει.

Η άγρια συμπλοκή συνεχίζεται και στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, με τους Βούλγαρους πελάτες να ξυλοκοπούν τον συμπατριώτη της, ιδιοκτήτη του μπαρ. Μάλιστα, συνεχίζουν τον να χτυπούν αλύπητα, ακόμη και όταν πια είναι ξαπλωμένος στο έδαφος, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να αντιδράσει.

Σύμφωνα με τα βουλγαρικά ΜΜΕ, όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι γνωστοί άνθρωποι του υποκόσμου της γειτονικής χώρας. Όπως προκύπτει, οι εμπλεκόμενοι φαίνεται να είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν. Το κατάστημα μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με πρόσχημα πως καθυστέρησε η παράδοση μιας παραγγελίας.

Πώς έγινε η άγρια συμπλοκή στο beach bar της Χαλκιδικής

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 23:30 στη Χανιώτη Χαλκιδικής. Η περιπολία – όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. – του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας έλαβε σήμα για επεισόδιο σε beach bar.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η παρέα των Βούλγαρων, που πρωτοστάτησαν στο επεισόδιο, διαμαρτύρονταν γιατί δεν είχε σερβιριστεί. Τότε η κατάσταση ξέφυγε. Όταν ο ιδιοκτήτης (ένας εξ αυτών) του beach bar προσπάθησε να επέμβει, τον χτύπησαν και αυτόν μανιωδώς με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο.

Κατά την άφιξή τους στο σημείο, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι οι εμπλεκόμενοι κατείχαν μαχαίρια και ρόπαλα. Στη συνέχεια, ενημέρωσαν το Κέντρο για τις εξελίξεις και ανέμεναν έξω από το κατάστημα ενίσχυση από ομάδα ΟΠΚΕ που βρισκόταν κοντά στο σημείο. Ύστερα από διάστημα λίγων λεπτών, ακούστηκαν από το εσωτερικό του καταστήματος πυροβολισμοί και οι θαμώνες εξήλθαν από το κατάστημα.

Με την άφιξη της ΟΠΚΕ στο σημείο, οι αστυνομικοί εισήλθαν στο εσωτερικό του beach bar, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν πέντε αλλοδαπούς υπηκόους Βουλγαρίας, οι οποίοι κατόπιν υπόδειξης είναι αυτοί που επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη.

Πηγή: https://www.ieidiseis.gr/

- Advertisement -